Permainan perlumbaan terbaik untuk Android pada tahun 2022

125
Permainan perlumbaan terbaik AndroidPIT
© NextPit

Permainan perlumbaan ialah salah satu genre permainan mudah alih yang paling popular. Jika anda seorang pemandu yang ingin bersaing, menikmati pengalaman pemanduan yang realistik, atau hanya melayang-layang, kami ada permainan untuk anda. Inilah yang kami fikirkan tujuh permainan perlumbaan terbaik untuk telefon pintar dan tablet Android setakat 2022!


Pusat permainan NextPit

Permainan mudah alih terbaik untuk Android & iOS
Permainan luar talian terbaik Permainan berbilang pemain terbaik
Grafik terbaik Emulator terbaik
Permainan tablet terbaik Permainan percuma terbaik
Permainan pertahanan menara terbaik Permainan FPS terbaik
Permainan pengembaraan terbaik Permainan RPG terbaik
Permainan strategi terbaik Permainan perlumbaan terbaik
Telefon pintar permainan terbaik
Telefon pintar permainan: Adakah mod permainan sebenarnya meningkatkan prestasi?

Permainan perlumbaan terbaik untuk Android 2022

1. Perlumbaan Sebenar 3

Muat turun Real Racing 3 daripada Gedung Google Play

Untuk pemanduan yang serius dan simulasi realistik, Real Racing 3 mengambil bendera berkotak-kotak. Setiap kereta berkelakuan mengikut spesifikasinya dari segi cengkaman tayar, berat, pengendalian, dll. Dalam Real Racing 3, anda boleh berlumba di 40 litar di 19 lokasi dunia belakang dengan lebih daripada 250 kereta rasmi berbeza daripada Lamborghini, Porsche, Mercedes-Benz, Audi dan Ferrari. Terdapat juga banyak mod berbilang pemain untuk dipilih supaya anda boleh berlumba dengan rakan anda.

Permainan ini juga kelihatan cantik, tetapi grafik yang cantik dan kandungan berlesen itu mengambil ruang. Pastikan anda mempunyai sekurang-kurangnya 2.5GB percuma sebelum anda menekan butang muat turun.

2. Keperluan untuk Kepantasan: Tiada Had

Muat Turun Need for Speed: Tiada Had daripada Gedung Google Play

Tiada Had dilancarkan pada awal tahun 2015, tetapi telah mendapat kemas kini tetap sehingga Jun 2021. Selain mengemas kini enjin dan grafik, EA telah perlahan-lahan memperkenalkan kereta, trek dan mod baharu kepada permainan. Kini terdapat mod kejohanan penyingkiran terpantas dan kereta yang boleh disesuaikan untuk pengeluar mewah seperti Ferrari, Lamborghini, McLaren, Pagani, Koenigsegg, Hennessey dan banyak lagi.

Need for Speed: Ketibaan No Limit adalah salah satu yang paling dinanti-nantikan pada Android, dan sokongan berterusannya menjadikannya kegemaran peminat sebenar. Dengan grafik yang realistik dan litar yang menarik, No Limits ialah salah satu permainan terbaik untuk perlumbaan di atas asfalt.

Walaupun ia mendapat markah yang tinggi untuk grafik dan permainannya yang sangat baik, ramai pengguna terganggu dengan bilangan gesaan untuk pembelian dalam apl.

3. Asfalt 9: Legenda

Muat turun Asphalt 9: Legends dari Gedung Google Play

Siri Asphalt agak legenda di Android, dan permainan ini sering digunakan oleh pengulas teknologi seperti kami untuk menguji cara telefon pintar dan tablet boleh mengendalikan permainan yang sengit secara grafik. Permainan kesembilan dalam siri ini mempunyai kereta sebenar seperti Lamborghini Veneno, yang anda boleh melancarkan pelbagai tanjakan dan lompatan, membolehkan anda peluang yang jarang berlaku untuk pirouette dengan kereta sukan anda. Asfalt 9: Legenda mempunyai banyak trek dengan lebih daripada 60 mesin kelajuan terbaik dunia. Ia adalah pelumba arked yang bersinar melalui grafik, kesan audio dan faktor keseronokan semata-mata.

Seperti yang saya nyatakan, Asphalt 9 benar-benar memalu memori peranti anda dan memanjangkan keupayaan grafiknya ke had. Permainan yang cantik dan mencolok ini kelihatan dan berjalan terbaik pada perkakasan mewah dengan banyak RAM dan GPU yang baik. Seperti permainan sebelumnya, terdapat beberapa pembelian dalam apl yang akan digesa oleh pembangun anda untuk membuat – sedikit menjejaskan pengalaman keseluruhan.

4. Perlumbaan GT 2

Muat turun dari Gedung Google Play

GT Racing 2 ialah satu lagi tajuk daripada Gameloft – pembangun Asphalt 9 di atas – jauh lebih realistik daripada abang arkednya. Ini hanyalah salah satu simulator perlumbaan terbaik untuk peranti mudah alih. Pilih daripada pilihan 71 kereta daripada 37 pengeluar terkemuka. Anda boleh memandu di sekitar 13 litar – termasuk Mazda Raceway Laguna Seca sebenar – dari empat sudut pandangan dan perlumbaan yang berbeza di lebih 1,400 acara. Permainan ini sentiasa dikemas kini dengan kandungan baharu juga, dengan 28 cabaran baharu mendarat setiap minggu.

Ini adalah permainan yang hebat jika anda suka mengubah suai prestasi kenderaan anda di garaj dan menguji perubahan anda di trek dalam simulasi perlumbaan paling realistik pada Android.

5. Penunggang Trafik

Muat turun Traffic Rider daripada Gedung Google Play

Traffic Rider ialah permainan pantas dan menyeronokkan untuk mereka yang terlalu bosan dengan “permainan bertemakan perlumbaan profesional. Dalam hal ini, anda menunggang motosikal atau skuter mengelilingi bandar sambil berpusing masuk dan keluar dari lalu lintas dan memastikan anda tidak terlanggar ke dalam kenderaan lain. Permainan ini juga mempunyai mod kerjaya serta mod tanpa henti di mana anda boleh meneruskan dan meneruskan sehingga anda bosan.

6. Kejar Horizon

Muat turun Horizon Chase daripada Gedung Google Play

Horizon Chase ialah permainan perlumbaan yang cuba meniru gelaran perlumbaan tahun 80-an dan 90-an. Sesungguhnya, pembangun yang mencipta permainan ini mempunyai pengalaman dengan beberapa permainan klasik sejak 20 tahun yang lalu, dan ia penuh dengan nostalgia. Mekaniknya berbeza daripada mana-mana permainan perlumbaan lain dalam senarai kerana kawalannya sangat dipermudahkan. Walau bagaimanapun, terima kasih kepada muzik yang sangat baik dan grafik throwback, ia menawarkan bukan sahaja salah satu yang paling menarik tetapi salah satu pengalaman perlumbaan terbaik pada Android hari ini.

7. Beach Buggy Blitz

Muat turun Beach Buggy Blitz daripada Gedung Google Play

Blitz ialah entri terbaharu dalam siri Beach Buggy Racing dan mengikuti mekanik yang sama seperti tajuk seperti Mario Kart atau Crash Team Racing. Ini ialah permainan perlumbaan yang sengaja kurang matang dan lebih tertumpu pada keseronokan berbanding kelajuan adrenalin tinggi dan grafik realistik. Perlumbaan mengandungi barang-barang yang boleh dikumpul dan digunakan untuk menyerang lawan lain atau menangkis mereka. Ia kelihatan hebat pada tablet tetapi juga boleh dimainkan dengan sempurna pada telefon pintar.

9. Lawatan Mario Kart

Muat turun Mario Kart Tour daripada Gedung Google Play

Dikeluarkan pada September 2019, Mario Kart Tour telah memperoleh lebih daripada 50 juta muat turun dan boleh dikatakan antara permainan perlumbaan paling popular pada masa ini untuk peranti Android. Permainan ini huru-hara, panik dan menyeronokkan – semuanya pada masa yang sama. Ya, terdapat pembelian dalam apl juga.

10. #DRIVE

Muat turun #DRIVE daripada Gedung Google Play

Peminat permainan pemanduan dan perlumbaan yang tidak berkesudahan? Nah, kami pasti anda akan menyukai permainan ini yang dipanggil #DRIVE. Inspirasi langsung dari filem joran dan aksi dari tahun 70-an, permainan ini agak mudah. Apa yang anda perlu lakukan ialah memilih sarung, pilih tempat untuk memandu dan teruskan perjalanan!. Hanya pastikan untuk tidak melanggar sebarang halangan. Pada masa ini, permainan ini mempunyai penarafan lebih 4.5 bintang di Gedung Google Play.

Adakah anda mempunyai sebarang cadangan permainan perlumbaan lain yang anda mahu kami tambahkan pada senarai ini? Beritahu kami dalam ulasan.

  • Permainan Android terbaik
  • Kecantikan skrin besar: permainan Android terbaik untuk dicuba pada tablet anda

Artikel ini dikemas kini kali terakhir pada Januari 2022. Komen lama telah dikekalkan.