Pixel Fold: Reka bentuk boleh lipat Google didedahkan bersama dengan tanda harga yang tinggi

107
NextPit Engsel Samsung Galaxy Z Lipat 4 Flde
© NextPit

Tidak seperti Pixel Tablet dan Pixel 7 duo, Google tidak dapat menggoda Pixel boleh lipatnya. Sebaliknya, kami menerima beberapa kebocoran dan khabar angin yang mendedahkan berita gembira tentang peranti itu. Tetapi itu adalah kes yang berbeza hari ini kerana rekaan semula Pixel Fold telah dikongsi bersama dengan kemungkinan harganya.

Front Page Tech dikenali sebagai pembocor yang boleh dipercayai bagi banyak produk yang tidak diumumkan seperti Pixel Watch atau iPhone SE 4. Mereka juga menghasilkan pemaparan untuk beberapa perkakasan yang belum dikeluarkan, seperti yang berlaku di sini dengan Pixel Fold. Penerbitan ini telah berjaya membayangkan semula dan mencipta semula Pixel boleh lipat berdasarkan maklumat yang tersedia daripada sumbernya.

  • Jangan ketinggalan: Telefon pintar Android boleh lipat terbaik untuk dimiliki pada tahun 2022

Reka bentuk Google Pixel Fold yang besar

Secara ketara, peranti yang digambarkan menunjukkan persamaan dengan Oppo Find N berbanding dengan Galaxy Z Fold 4. Boleh dikatakan telefon bimbit Pixel boleh lipat juga jauh lebih chunkier berbanding dengan yang kedua. Bonggol kamera kelihatan diilhamkan oleh visor siri Pixel 7, walaupun anda hanya mendapat pulau berbanding peletakan tepi ke tepi.

Paparkan imej Google Pixel Fold 2023

Google Pixel Fold berdasarkan pemaparan yang dicipta semula / © Youtube/u/FrontPageTech

Tambahan pula, ia menunjukkan bezel atas dan bawah yang lebih tebal di kawasan paparan utama. Anehnya, ini menyokong lakaran reka bentuk yang kami laporkan dua bulan lalu. Jika berlaku, Pixel Fold akan bergantung pada penderia kamera tradisional dan melangkau penembak swafoto dalam paparan yang terdapat pada peranti boleh lipat premium Samsung.

Kami tidak dapat menjamin ketepatan imej ini sepenuhnya. Tetapi di luar rupa, outlet sangat bertaruh bahawa “Lipat” ialah nama terakhir untuk peranti lipat Pixel yang pertama. Lebih penting lagi, mereka juga percaya bahawa Pixel Fold Google akan berharga $1799, yang sepadan dengan Galaxy Z Fold 4, dan ia boleh dilancarkan pada Mei 2023 semasa persidangan pemaju I/O.

Pembukaan telefon pintar lipat Pixel oleh Google semakin hampir. Adakah anda fikir ia akan berbaloi untuk menunggu? Beritahu kami pendapat anda.

Sumber:
YouTube/u/FPT