Pixel Watch 3 (Pro) Google Mungkin Mempunyai Paparan dan Bateri yang Lebih Besar

13
nextpit google pixel watch 2 tangan
© nextpit

Dengan pemproses yang lebih pantas dan penderia yang dipertingkatkan, Pixel Watch 2 (ulasan) Google merupakan kemas kini yang dialu-alukan berbanding Pixel Watch yang asal. Walau bagaimanapun, binaan bulat jam tangan pintar itu kekal tidak berubah, dengan skrin 1.2 inci dalam saiz sarung 41 mm yang dicengkam oleh sesetengah peminat sebagai kecil. Google kini dikhabarkan akan membawa dua varian Pixel Watch 3, dan itu mungkin termasuk satu dengan paparan yang lebih besar.

  • Baca juga: 10 petua teratas untuk meningkatkan hayat bateri Google Pixel Watch

Paparan dan bateri Google Pixel Watch 3 yang lebih besar

Seperti yang dipetik oleh sumber 9to5Google yang tidak dinamakan, Google dikhabarkan akan melancarkan Pixel Watch 3 dalam dua saiz akhir tahun ini, yang akan memperkenalkan pilihan baharu dengan paparan yang lebih besar. Tiada butiran tentang jejari skrin atau dimensi sebenar Pixel Watch 3 yang lebih besar. Walau bagaimanapun, gergasi carian internet berkemungkinan mengekalkan 41 mm sebagai pilihan yang lebih kecil.

Walaupun semua ini hanyalah spekulasi semata-mata, Google Pixel Watch 3 yang lebih besar juga mungkin menampilkan kapasiti bateri yang lebih besar untuk mengimbangi peningkatan hartanah tontonan dan resolusi paparan yang mungkin lebih tinggi. Lebih penting lagi, kapasiti bateri yang lebih besar ialah penyelesaian yang dijangkakan memandangkan hayat bateri yang singkat menjadi salah satu kelemahan terbesar kedua-dua generasi Pixel Watch.

Anda boleh melupakan tentang Mengecas Pantas Pixel Watch 2.

Google telah menambah baik bahagian pengecasan pada Pixel Watch 2, yang kini menggunakan penyambung yang sama seperti yang boleh dipakai Fitbit, tetapi pengecasan pantas masih tiada. / © nextpit

Selain daripada paparan dan bateri, kami tidak tahu sama ada perbezaan ketara lain dalam spesifikasi dan fungsi akan menjadikannya jam tangan pintar yang lebih berkebolehan selain daripada saiznya.

Adakah ia akan dipanggil Google Pixel Watch 3 Pro?

Pada masa yang sama, tidak jelas apakah nama varian Pixel Watch 3 baharu ini. Dengan konvensyen penamaan semasa peranti Pixel Google, Pixel Watch 3 Pro adalah pilihan yang sesuai, walaupun kami tidak terlalu mempertaruhkannya jika tiada ciri yang boleh dibezakan selain daripada jejak.

Google boleh mengumumkan Pixel Watch 3 baharu pada bulan Oktober, iaitu masa yang sama dengan penampilan pertama Pixel 9 yang dijangkakan. Menariknya, kami mungkin menerima kejutan dalam Google I/O yang akan datang di mana Android 15 dan Pixel 8a jarak pertengahan akan menjadi tumpuan utama. Melangkah ke hadapan, kita harus mendengar lebih banyak butiran yang ditemui tentang barisan jam tangan pintar.

Apakah ciri atau perubahan lain yang anda mahu lihat pada Pixel Watch 3 Google? Adakah anda ingin Google menambah lebih banyak ciri keselamatan? Kongsi ramalan anda dengan kami dalam ulasan.

Melalui: 9to5Google