PowerRoam 2200: Stesen Kuasa Ugreen yang Paling Berkuasa Kini dengan Diskaun $400

27
ugreen stesen janakuasa mudah alih lifepo4 bateri penjana solar 2400w
© Ugreen

Pengilang China Ugreen, yang pakar dalam peranti kuasa dan pengecasan, kini telah memberikan kami stesen janakuasa yang paling berkuasa dan terpantas setakat ini. Ugreen PowerRoam 2200 mampu mengecas sepenuhnya bateri 2,048 Wh LiFePO4 kepada 100 peratus dalam masa 1.5 jam. Untuk pelancaran jualan, syarikat itu menawarkan diskaun sebanyak $400!

  • Stesen janakuasa terbaik dengan pilihan solar dalam ujian dan perbandingan!

Ugreen PowerRoam 2200 lebih murah pada pelancaran jualan

Ugreen telah melancarkan Ugreen PowerRoam 2200 secara rasmi hari ini bersama beberapa stesen janakuasa mudah alih yang lain. Dengan kapasiti 2,048 Wh, ini adalah penjana solar paling berkuasa dalam portfolio Ugreen.

Harga runcit yang disyorkan ialah $1,999 dan pengilang menawarkan anda tawaran yang tiada tandingan pada permulaan jualan sehingga 31 Oktober 2023: Anda akan mendapat diskaun $400, yang menurunkan harga kepada $1,599. Ingat untuk ikut serta untuk mendapatkan baucar potongan $400 sebelum menambahkannya pada troli Amazon anda.

Ciri khas stesen janakuasa Ugreen PowerRoam 2200 ialah teknologi PowerZip yang digunakan, yang memastikan pengecasan dari 0 hingga 80 peratus dalam masa 50 minit. Ugreen menggunakan bateri LiFePO4 tahan lama untuk penjana solarnya, yang dikatakan menawarkan kapasiti sehingga 80 peratus walaupun selepas 3,000 kitaran pengecasan.

Kuasa keluaran maksimum ialah 2,300 W. Teknologi U-Turbo boleh digunakan untuk meningkatkan ini kepada 3,500 W untuk tempoh yang singkat, contohnya untuk mengimbangi arus permulaan alat.

14 sambungan, termasuk sambungan Anderson

Dilengkapi dengan 14 port, Ugreen PowerRoam 2200 boleh dikembangkan daripada kapasiti asas 2 kWj kepada 12 kWj jika dikehendaki. Selain pelbagai port USB, terdapat juga port Anderson standard untuk pengecasan mudah alih menggunakan panel solar (untuk nasihat membeli).

Loji janakuasa Ugreen terkini juga boleh dijinakkan dengan aplikasi Ugreen, yang memaklumkan tentang kuasa pengecasan dan nyahcas semasa atau status pengecasan. Anda juga boleh mengaktifkan mod tidur atau penjimatan kuasa dan kunci ibu bapa di sini.

Ugreen PowerRoam 2200

Di sini anda boleh melihat Ugreen PowerRoam 2200 dengan aplikasi dan kawalan ibu bapa! / © Ugreen

Jika anda tidak mahu membawa stesen janakuasa, yang beratnya hampir 25 kg, anda boleh memesan troli polybutylene pilihan untuk memastikan pergerakan mudah.

  • Segala-galanya tentang tenaga di nextpit

Jadi, siapa antara anda yang sudah mempunyai stesen janakuasa di rumah—dan jika ya, untuk apa anda menggunakannya? Jangan ragu untuk menulis pengalaman anda dengan stesen janakuasa dalam ulasan di bawah.

Melalui: PRNewswire
Sumber:
Ugreen

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya