Premium Zenfone 11 Ultra Asus Akan Dilancarkan Tidak Lama Lagi

62
ujian asus zenfone 10 07
© nextpit

Asus melancarkan siri ROG Phone 8 awal bulan ini. Selain daripada telefon pintar permainan baharu ini, Asus juga mungkin menyegarkan rangkaian Zenfone tidak lama lagi dengan Zenfone 11 Ultra yang dikhabarkan. Kewujudan peranti Android utama dikesan sekali lagi, mencadangkan pelancaran yang tidak lama lagi.

Dalam beberapa tahun kebelakangan ini, Asus hanya menawarkan Zenfone dalam satu faktor bentuk padat. Walaupun Zenfone 10 (ulasan) menampilkan paparan yang lebih lebar sedikit, ia kekal sebagai telefon padat jika dibandingkan dengan alternatif lain dalam julat harganya. Terdapat khabar angin Asus boleh memperkenalkan pilihan yang lebih besar dan lebih premium dalam kategori Ultra, dan peranti itu sekali lagi muncul dalam pemfailan.

Asus Zenfone 11 Ultra wujud

Seperti yang ditemui oleh pembocor Mukul Sharma (@stufflistings), Asus Zenfone 11 Ultra baru-baru ini disahkan di Indonesia. Peranti ini membawa nombor model AI2401_H, yang sama dengan pensijilan Bluetooth yang muncul tahun lepas. Dalam erti kata lain, terdapat berat pada idea bahawa Asus sememangnya mempunyai peranti berlabel Ultra di luar, menunggu untuk diumumkan.

Pemfailan yang diluluskan mungkin menunjukkan peranti itu tidak lama lagi akan memecahkan perlindungan di negara ini, walaupun belum ada jadual yang tepat lagi.

Pensijilan Asus Zenfone 11 Ultra Bluetooth

Asus Zenfone 11 Ultra dan ROG Phone 8 yang akan datang diperakui oleh Bluetooth SIG / © Bluetooth SIG / Harga Pintar Saya

Spesifikasi dan ciri Asus Zenfone 11 Ultra

Selain kewujudan peranti, sangat sedikit yang diketahui tentang Zenfone 11 Ultra dan spesifikasinya. Walau bagaimanapun, seseorang boleh menganggap Ultra moniker bermaksud jejak yang lebih besar dan paparan yang lebih luas. Ia juga berkemungkinan bahawa binaan telefon bimbit akan datang ini akan ditambah baik dan ditambah baik pada Zenfone 10 dengan belakang plastiknya.

Zenfone 11 Ultra mungkin menggunakan SoC Snapdragon 8 Gen 3 yang terkini juga. Masih tidak jelas sama ada akan terdapat sebarang ciri AI yang ditandakan bersama cip dan jika ia but pada Android 14 di luar kotak. Tambahan pula, terdapat peluang yang lebih besar jenama Taiwan juga akan menaik taraf kamera pada Ultra.

Sudah tentu, spesifikasi yang lebih baik bermakna Asus Zenfone 11 Ultra boleh mendapat tanda harga yang lebih tinggi. Sebagai rujukan, Zenfone 10 semasa dijual pada harga $700 di Amerika Syarikat.

Apakah ciri yang anda mahu lihat debut dalam Zenfone 11 Ultra? Berapa banyak yang anda sanggup bayar untuk itu? Kongsi pendapat anda dengan kami dalam komen.