PUBG Mobile mengungguli anugerah ‘Terbaik 2018’ Google

88
wira pubg
© NextPit (captura de tela)

Hari ini bulan Disember, dan ini bermakna senarai akhir tahun dan anugerah berlimpah-limpah sambil kita melihat kembali pemenang dan kalah pada tahun 2018. Google Play baru sahaja menerbitkan sorotannya sendiri pada tahun 2018, dan terdapat pemenang, pemenang, makan malam ayam yang menonjol. Betul, permainan battle royale popular PUBG Mobile sedang membersihkan dengan dua anugerah. Walaupun permainan ini layak mendapat pujian, ia mempunyai kelebihan tertentu dalam pasaran Google.

 • Petua dan petua untuk bertahan dan menang dalam PUBG Mobile
 • Permainan baharu kegemaran kami di Gedung Play

PUBG Mobile membawa pulang kedua-dua kategori anugerah ‘Permainan Terbaik’ dan ‘Kegemaran Peminat’, dan permainan adil, permainan battle royale sangat baik pada mudah alih, dengan versi mudah alih percuma untuk bermain oleh Tencent mengelakkan banyak masalah dan isu teknikal yang melanda sepupu PC/konsolnya. Sudah tentu, gajah di dalam bilik itu ialah Fortnite, yang berdasarkan melangkau Gedung Google Play sama sekali, bukan sebahagian daripada pertandingan ini, walaupun ia membayangi pesaingnya di anugerah permainan lain.

Setelah mengatakan itu, PUBG Mobile ialah permainan yang sangat baik dalam haknya sendiri, dan terbukti lebih popular daripada Fortnite di kalangan pembaca kami, walaupun itu sebelum Fortnite dikeluarkan kepada rangkaian peranti Android yang lebih luas. Jadikan itu apa yang anda mahu.

Apl paling popular pada tahun 2018 ialah apl pendidikan yang masih mengambil banyak pengajaran daripada sektor permainan mudah alih. “Drops,” apl pembelajaran bahasa yang membantu anda menguasai perkataan asing dalam cabaran 5 minit yang menarik secara visual, manakala TV YouTube Mountain View sendiri menerima hadiah kegemaran peminat.

Google juga mengumumkan filem teratas tahun ini dengan filem superhero Marvel mendominasi:

 1. Harimau kumbang
 2. Avengers: Perang Infiniti
 3. Thor: Ragnarok di tempat ketiga
 4. Jumanji 2
 5. Deadpool 2

DC hanya mendapat pandangan untuk anugerah rancangan TV, dan hanya tempat keempat pada itu. Rancangan TV paling popular tahun ini di Google Play ialah:

 1. The Walking Dead
 2. Riverdale
 3. Teori Big Bang
 4. The Flash

Menariknya, Google mengumumkan bahawa Fire and Fury oleh Michael Wolff ialah e-buku paling popular, dan 12 Rules for Life oleh Jordan Peterson ialah buku audio paling popular. Cara yang berbeza untuk mencerna buku merentasi jurang politik?

Jika anda berminat untuk menyemak yang terbaik dari Gedung Play menurut Google, terdapat halaman kedai khusus untuk melihat pemenang dan naib juara. Tetapi sudah tentu, kurator canggih di pejabat editorial AndroidPIT di sini juga mempunyai apl terbaik kami sendiri 2018 dan permainan terbaik 2018 untuk disyorkan kepada anda.

Sudah tentu tiada perakaunan untuk rasa, tetapi apakah pendapat anda tentang pemenang Google 2018? Apakah apl, permainan dan filem kegemaran peribadi anda pada tahun 2018?