RedMagic 8 Pro: Nubia mengumumkan pembelian awal untuk telefon pintar permainan

120
penggoda redmagig 8 pro 01
© ZTE / Nubia

Sejurus sebelum pergantian tahun, anak syarikat ZTE China Nubia secara rasmi mempersembahkan RedMagic 8 Pro dan Pro+ yang tulen di negara asalnya. Walau bagaimanapun, seperti yang sering berlaku: China sahaja. Hari ini ialah pelancaran global, tetapi hanya untuk RedMagic 8 Pro buat masa ini, dengan jualan bermula pada 28 Januari 2023.

Pelancaran global RedMagic 8 Pro

Pemain dan pemain mengambil perhatian! Anak syarikat ZTE Nubia hari ini mempersembahkan RedMagic 8 Pro dalam dua varian di seluruh dunia dan juga di AS. Sekali dengan bahagian belakang hitam matte, yang kelihatan hampir tidak berbahaya untuk telefon pintar permainan, dan versi Void dioptimumkan untuk pemain permainan tegar, dengan pemandangan kipas perkakasan bercahaya LED (20,000 rpm).

  • Bandingkan: Telefon pintar permainan terbaik

Kedua-dua telefon pintar dengan paparan AMOLED 6.8 inci, yang mahu meyakinkan dengan resolusi 2,480 x 1,116 piksel (FHD+). Kadar penyegaran maksimum ialah 120 hertz dan kadar pensampelan sentuhan ialah 960 hertz. Tetapi kami lebih kagum dengan Snapdragon 8 Gen 2, yang mendapat 12/256 GB (Matte Black) atau 16 GB LPDDR5x RAM dan storan program UFS 4.0 dalaman 512 GB (Edisi Void) bergantung pada pilihan produk. Harganya ialah $649 dan $799. Kedua-dua peranti RedMagic 8 Pro akan tersedia di Eropah mulai 2 Februari.

Walau bagaimanapun, Nubia menawarkan tawaran Early Bird bermula 28 Januari untuk mendepositkan satu dolar dan mendapat diskaun $30 sebagai balasan. Begitu juga, tapak juga memberikan RedMagic 8 Pro secara percuma. Telefon pintar permainan dilengkapi dengan bateri 6,000 mAh, yang boleh dicas dengan pantas dengan penyesuai kuasa 65 watt yang disertakan.

Penggoda Redmagic 8 Pro

Redmagic 8 Pro dari Nubia akan tersedia di kedai mulai 2 Februari dan untuk prapesanan mulai 28 Januari. / © ZTE / Nubia

Dari segi teknologi kamera, terdapat kamera bawah paparan 16 MP di hadapan, dan tiga kamera menegak berpusat di belakang. Ini terdiri daripada kamera utama 50 MP termasuk penderia imej ISOCELL GN5 daripada Samsung, kamera sudut ultra lebar 8 MP dan kamera makro 2 MP, yang mana kami ingin memohon maaf pada ketika ini. Walau bagaimanapun, Nubia tidak memberi tumpuan kepada perkara itu, seperti yang sering berlaku. Telefon pintar ini didedikasikan terutamanya untuk keseronokan permainan, itulah sebabnya ia juga mempunyai dua butang bahu dengan 540 hertz setiap satu di sebelah kanan.

  • Redmagic 7 Pro dalam semakan: Prestasi lebih tinggi daripada pesaingnya

Adakah telefon pintar permainan sesuatu untuk anda? Jangan ragu untuk menulis pendapat anda kepada kami di bahagian komen. Kami sentiasa gembira, walaupun tentang komen panjang 😀