Reminder Pro: Apl peringatan hebat ini kini percuma dan bukannya $2.99

103
Reppel Pro
© Framesira / Shutterstock.com

Reminder Pro ialah cadangan apl percuma kami untuk hari ini. Apl ini bertujuan untuk meningkatkan produktiviti anda dengan membantu anda membuat peringatan untuk tugasan, acara atau hampir semua perkara lain dalam sekelip mata. Biasanya, apl ini berharga $2.99 ​​satu pop, tetapi pada masa ini tersedia secara percuma di Gedung Google Play, walaupun kami tidak tahu berapa lama ia akan kekal seperti itu.


  • Reminder Pro tidak mengandungi iklan atau pembelian dalam apl.
  • Apl ini mempunyai penarafan 4 bintang dengan lebih 1,000 ulasan dan 100,000 muat turun.
  • Aplikasi ini tersedia dalam bahasa selain daripada bahasa Inggeris.

Saya memilih aplikasi ini kerana saya terlupa bahawa saya perlu menulis artikel ini lebih awal hari ini. Sesungguhnya, jika anda sama seperti saya dan mempunyai kecenderungan untuk terlepas tugas, Reminder Pro mungkin penyelesaian yang ideal untuk masalah ini. Aplikasi peringatan ini akan menyelamatkan anda daripada mencari alasan yang lemah kerana sistem peringatannya yang cekap dengan keutamaan. Semak aplikasi ini yang boleh menyelamatkan nyawa anda satu hari ini (secara metafora). Sudah tentu, memasang apl ini dan mematikan semua pemberitahuannya adalah tidak produktif, jadi tolong jangan berbuat demikian!

Mengapa aplikasi percuma ini berbaloi?

Reminder Pro mempunyai antara muka pengguna yang agak bersih dan jelas yang mudah dinavigasi. Apl ini menawarkan dua tab yang menunjukkan peringatan aktif dan lengkap. Hanya tekan butang “+” di bahagian bawah sebelah kanan untuk membuat peringatan baharu. Kekuatan aplikasi ini terletak pada kemungkinan apabila membuat peringatan.

Selain tajuk, perihalan, tarikh dan masa, anda boleh menentukan kepentingan peringatan dengan memilih bintang di bahagian bawah. Pilihan ini akan menentukan kekerapan pemberitahuan yang memaklumkan anda apabila tiba masanya untuk melakukan tindakan yang ditentukan. Pilihan Ulang membolehkan anda memilih ulangan untuk peringatan. Anda boleh memilih untuk menjadi mengomel diingatkan setiap jam, hari, bulan, atau tahun. Anda juga boleh memilih untuk mempunyai pra-peringatan beberapa ketika sebelum peringatan.

Captures d'écran Reminder Pro

Reminder Pro menawarkan pilihan yang menarik untuk peringatan. / © NextPit

Selain itu, ciri Ringkasan Peringatan membolehkan anda mempunyai gambaran keseluruhan harian bagi semua peringatan anda yang akan datang untuk hari tersebut. Anda boleh memilih untuk menerima peringatan ini pada masa yang berbeza setiap hari atau bahkan melumpuhkan ciri ini jika anda ingin kekal tidak terganggu.

Reminder Pro membolehkan anda mengkonfigurasi dengan ketepatan yang tinggi, pemberitahuan peringatan. Anda akan dapat memilih bunyi, tetingkap timbul yang muncul pada skrin telefon pintar, atau pun tempoh senyap mengikut kategori kepentingan. Apl ini juga menawarkan pilihan lain seperti waktu senyap tanpa pemberitahuan, peringatan pantas apabila mengetik ikon aplikasi untuk masa yang lama dan menyimpan peringatan anda dalam awan.

Adakah aplikasi percuma ini menghormati data peribadi anda?

Aplikasi Reminder Pro telah dibangunkan oleh “dipermudahkan”. Pada halaman privasi, pembangun menyatakan bahawa apl itu tidak mengumpul atau berkongsi data pengguna.

  • Baca juga panduan kami tentang cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Menyemak apl dihidupkan Keluaran menunjukkan bahawa ia sememangnya tidak mengandungi penjejak dan memerlukan 8 kebenaran biasa untuk berfungsi.

Selain itu, apl itu tidak mengandungi sebarang iklan atau pembelian dalam apl no. Reminder Pro mempunyai penarafan 4 bintang dengan lebih 1,000 ulasan dan 100,000 muat turun, menjadikannya agak sah!

Apakah pendapat anda tentang apl percuma kami hari ini? Sudahkah anda memasang Reminder Pro pada telefon pintar anda?