Render Galaxy A35 Samsung Nampak Seperti Julat Pertengahan Berbaloi

15
nextpit Kamera Depan Samsung Galaxy A54
© nextpit

Selain daripada telefon pintar perdana dan boleh lipat yang popular daripada Samsung, model bajet dan kelas pertengahan Galaxy A juga dijual seperti kek panas. Awal 2024 ialah apabila Samsung dijangka menyegarkan beberapa model, termasuk Galaxy A35, pengganti Galaxy A34 yang telah kami semak. Kini, paparan pertama peranti telah muncul untuk mengesahkan beberapa perubahan reka bentuk yang mengejutkan.

  • Jangan ketinggalan: Telefon pintar OnePlus terbaik menawarkan Black Friday ini

Penghujung takuk dalam siri Galaxy A3x

Galaxy A34 diperkenalkan dengan skrin AMOLED 6.6 inci yang besar dan luar biasa. Bagaimanapun, telefon bimbit ini dikecewakan oleh takuk berbentuk U yang menempatkan kamera menghadap hadapan. Nasib baik, Samsung kelihatan bersedia untuk meninggalkan reka bentuk lapuk ini pada Galaxy A35, sekurang-kurangnya berdasarkan apa yang telah kita lihat dalam paparan.

Seperti yang dilihat dalam paparan yang dikongsi oleh OnLeaks (melalui MySmartPrice), telefon Samsung jarak pertengahan yang akan datang akan menampilkan potongan lubang tebuk dalam paparannya, berkongsi konfigurasi hadapan yang serupa dengan telefon bimbit jarak pertengahan yang lain seperti Galaxy A54 (ulasan) . Ini adalah perlepasan utama untuk barisan, yang telah menggunakan takuk selama beberapa generasi.

Samsung Galaxy A35 berwarna putih

Paparan Samsung Galaxy A35 menunjukkan potongan lubang tebuk pada paparan. / © MySmartPrice / OnLeaks

Sebagai tambahan kepada paparan punch-hole, ia disebut-sebut Galaxy A35 akan mengekalkan skrin AMOLED 6.6-inci yang sama dengan kadar penyegaran 120 HZ. Nampak juga bezelnya agak nipis dan kurang menyerlah, terutamanya di bahagian bawah dagu jika dibandingkan dengan pendahulunya. Walau bagaimanapun, pemaparan tidak selalu tepat, jadi kami perlu menunggu imej rasmi untuk mengesahkan perkara ini.

Spesifikasi Samsung Galaxy A35 yang lain

Mengenai perubahan lain, bingkai Galaxy A35 kelihatan lebih rata yang menyerupai Samsung Galaxy A15 yang bocor baru-baru ini dan Galaxy S24 perdana. Dimensi peranti yang disenaraikan berukuran 161.6×77.9×8.2 mm menunjukkan ia tidak akan berbeza secara drastik daripada Galaxy A34 (161.3×78.1×8.2 mm).

Gambar Samsung Galaxy A35 (2024).

Gambar Galaxy A35 Samsung menunjukkan bingkai yang lebih rata serupa dengan Galaxy A15 dan Galaxy S24 / © MySmartPrice / OnLeaks

Pada masa yang sama, Galaxy A35 harus mengekalkan modul tiga kamera belakang yang diterajui oleh penembak utama 50 MP dan dipadankan dengan 8 MP ultra lebar dan sensor makro 2 MP. Kapasiti bateri dijangka sama pada 5,000 mAh dan dilengkapi dengan pengecasan sederhana 25 watt.

Akhir sekali, tiada butiran mengenai set cip yang akan digunakan, walaupun kami rasa ia akan menggunakan salah satu daripada SoC Dimensity Mediatek yang lebih baharu atau cipset Exynos jarak pertengahan Samsung yang akan menggantikan Dimensity 1080 dalam Galaxy A34.

Adakah anda fikir reka bentuk Galaxy A35 yang dikemas kini akan menjadi alasan untuk anda mengambilnya tahun depan? Kami tidak sabar-sabar untuk mendengar jawapan anda dalam ulasan.

Melalui: MySmartPrice
Sumber:
Twitter