Render Galaxy S24 Menunjukkan Cara Samsung Benci Rekaan Curvy

7
Semakan NextPit Samsung Galaxy S23 9
© nextpit

Samsung Galaxy S24 (Plus) dan Galaxy S24 Ultra baru-baru ini dikhabarkan akan diumumkan pada Januari 2024. Selain daripada masa keluaran yang diberikan, kami kini mendapat gambaran tentang rupa salah satu model itu melalui gambar baharu.

  • Jangan ketinggalan: Telefon pintar Samsung Galaxy terbaik dibandingkan

Gambar pertama Samsung Galaxy S24

Daripada apa yang kelihatan (melalui SmartPrix), standard Samsung Galaxy S24 mengekalkan kebanyakan elemen reka bentuk Galaxy S23 kecuali pada bingkai. Perbezaannya mudah dikenali dalam pemaparan ialah peranti menggunakan butang dan sisi rata dan bukannya komponen melengkung yang terdapat pada pendahulunya. Terutama, kebanyakan bahagian yang tinggal, seperti kedudukan kamera, tidak berubah.

Samsung Galaxy S24

Paparan Galaxy S24 Samsung menunjukkan reka bentuk dengan sisi rata dan butang manakala selebihnya kebanyakannya tidak berubah daripada Galaxy S23. / © Mengenai Kebocoran/Smart Prix

Walaupun ia tidak diserlahkan dengan jelas, kedua-dua bahagian hadapan dan belakang kelihatan mempunyai panel rata seperti juga generasi semasa. Sebelum ini dilaporkan bahawa Galaxy S24 dan Galaxy S24+ mungkin mendapat peningkatan skrin 2X AMOLED, tetapi malangnya, sumber belum dapat mengesahkannya.

Samsung Galaxy S24

Bahagian luar Samsung Galaxy S24 yang disegarkan boleh membayangkan reka bentuk bersatu baharu untuk telefon pintar Samsung yang akan datang. / © Mengenai Kebocoran/Smart Prix

Kami juga tidak dapat menahan diri melihat bagaimana bingkai Galaxy S24 menyerupai satu lagi telefon Galaxy yang tidak diumumkan yang bocor baru-baru ini, iaitu Galaxy A15 5G. Oleh itu, ini menunjukkan bahawa lelaran luaran yang akan datang boleh menamatkan reka bentuk universal Samsung yang akan digunakan pada peranti Galaxy masa depannya.

Spesifikasi Samsung Galaxy S24

Selain daripada bahan janaan komputer ini, butiran tentang model vanilla Galaxy S24 adalah terhad. Walau bagaimanapun, kami boleh bertaruh dengan selamat bahawa ini akan dilengkapi dengan Snapdragon 8 Gen 3 SoC yang telah dilihat dalam repositori penanda aras yang membawa prestasi GPU yang jauh lebih baik. Mungkin juga terdapat peningkatan sensor kamera yang dirancang sama dengan Galaxy S24 Ultra premium.

Tetapi dalam berita berasingan, pembocor Ice Universe yang kerap dan boleh dipercayai menambah bahawa Galaxy S24 dan Galaxy S24+ mendapat bateri yang lebih besar dan paparan yang sedikit lebih lebar dan lebih cerah. Mengenai tarikh keluaran, Ice Universe mendedahkan bahawa Samsung akan melancarkan rangkaian Galaxy S24 pada 18 Januari 2024.

Apakah spesifikasi lain yang paling anda harapkan daripada Galaxy S24 Samsung? Patutkah orang Korea memberikan model standard dengan kamera 200 MP?

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya