Rogbid Smart Ring: Penjejak Kesihatan Dilancarkan pada Separuh Harga

21
cincin pintar rogbid 01
© Rogbid | edit oleh nextpit

The Rogbid Smart Ring, peserta baharu dalam pasaran penjejak kecergasan berasaskan jari, kini boleh didapati dengan diskaun 50 peratus untuk menandakan pelancaran jualannya. Rogbid, jenama yang terkenal dengan rangkaian jam pintarnya yang luas, melengkapkan cincin ini dengan ciri standard yang turut ditemui dalam produk daripada pesaingnya, termasuk Samsung Galaxy Ring yang dijangkakan.

Rogbid Smart Ring dilancarkan pada harga $100 sahaja

Syarikat jam tangan pintar China yang berpangkalan di AS mungkin tidak diiktiraf secara meluas di rantau ini, namun ia telah aktif dalam pasaran boleh pakai sejak 2016. Kepakaran ini kini dipamerkan dengan penampilan pertama Rogbid Smart Ring mereka.

Tawaran baharu ini ialah penjejak kecergasan yang berdiri teguh dengan saingan seperti Oura Horizon dan Samsung Galaxy Ring. Baru-baru ini, saya meneroka ramalan berani bahawa Cincin Pintar mungkin akan menggantikan band kecergasan konvensional.

Rogbid mempersembahkan pelbagai warna cincin pintar mereka

Rogbid ialah satu lagi pembekal cincin pintar yang memasuki pasaran dengan strategi harga yang agresif. / © Rogbid | edit oleh nextpit

Rogbid kini melancarkan Smart Ring pada tawaran separuh harga yang agresif. Daripada harga runcit yang disyorkan sebanyak $199.99, ia tersedia dengan harga hanya $99.99. Cincin Pintar Rogbid pada masa ini hanya tersedia dalam pelbagai saiz (16.5 hingga 22.3 mm) di laman web.

Diperbuat daripada keluli tahan karat nanoseramik mikrohabluran dan antibakteria, cincin pintar itu datang dalam warna hitam, putih, perak dan emas. Ia menawarkan degupan jantung 24/7, tidur, SpO2, dan penjejakan suhu badan.

Cincin itu diperakui kalis air sehingga 5ATM. Menurut pengilang, ia mempunyai kawalan gerak isyarat untuk mengurus muzik dan video, navigasi, mengambil foto, dan juga membuat panggilan kecemasan SOS.

Hayat bateri Cincin Pintar Rogbid dinyatakan bertahan sehingga 7 hari dengan penggunaan biasa. Dalam mod siap sedia, ia dilaporkan boleh bertahan sehingga 30 hari dengan sekali cas. Semua data yang dikumpul boleh dipindahkan dan dianalisis melalui aplikasi Android atau iOS melalui Bluetooth.

Apa pendapat anda tentang Cincin Pintar Rogbit? Sekiranya anda hanya memesan satu untuk harga? Sila beritahu kami pendapat anda dalam ulasan di bawah.

Melalui: Semakan Buku Nota
Sumber:
Rogbit