Sambungan VPN Terbaik untuk Chrome [2023]

124

Adakah anda sedang mencari sambungan VPN terbaik untuk Chrome? Bagi kebanyakan orang, VPN kini penting setiap kali anda pergi ke dalam talian. Sama ada anda menggunakan desktop, komputer riba atau telefon, anda sepatutnya menggunakan VPN untuk menyembunyikan perkara yang anda lakukan. Anda tidak perlu mempunyai apa-apa untuk disembunyikan tetapi dengan ISP kini dibenarkan secara sah untuk mengumpul data tentang tabiat menyemak imbas anda dan menjualnya untuk keuntungan, privasi anda tidak pernah begitu berharga.

Sambungan VPN Terbaik untuk Chrome [2023]

Dengan Chrome menjadi salah satu penyemak imbas paling popular di dunia, tidak hairanlah penyedia VPN terkemuka membina sambungan khusus untuknya. Sesetengah perkhidmatan berfungsi lebih baik daripada yang lain dan sesetengah VPN juga lebih baik daripada yang lain. Malah, bergantung pada pembekal internet anda, kelajuan internet anda mungkin tertakluk kepada kelembapan apabila menggunakan VPN, jadi pastikan anda telah melakukan segala yang anda boleh untuk mempercepatkan pengalaman Chrome anda.

Sebagai tapak web yang sangat mementingkan privasi dalam talian, kami telah mengumpulkan senarai sambungan VPN terbaik untuk Chrome ini. Setiap satu berfungsi dengan baik dalam penyemak imbas dan menawarkan kedua-dua apl desktop dan sambungan Chrome khusus untuk perlindungan setempat. Ikuti bersama dalam artikel ini untuk mendapatkan senarai kami tentang sambungan VPN Chrome.

VPN dan Privasi

Sambutan biasa daripada pihak berkuasa apabila membincangkan VPN atau privasi internet ialah ‘jika anda tidak mempunyai apa-apa untuk disembunyikan, mengapa perlu risau?’ Ini adalah pandangan yang sangat rabun dan sengaja tidak tahu kerana tiga sebab yang sangat baik.

ISP Menjana Wang daripada Data Anda

Memandangkan peraturan dilonggarkan yang membenarkan ISP mengewangkan data penyemakan imbas anda, kebanyakan mereka telah melakukan perkara itu. Maklumat anda adalah awanama dan tidak boleh dikenal pasti seperti yang kami ketahui, tetapi data anda masih digunakan untuk memperoleh keuntungan di ISP anda.

VPN Melindungi Anda Dalam Talian

VPN bukan hanya mengenai privasi. Mereka juga tentang keselamatan. Gunakan hotspot WiFi? Sambung ke rangkaian wayarles di lapangan terbang atau di tempat kerja? Jika demikian, berbuat demikian tanpa VPN membolehkan anda memungut data atau menyerang daripada penggodam, hotspot palsu atau perisian hasad. Lakukan walaupun carian internet yang sangat asas pada mana-mana daripadanya dan anda akan melihat banyak bukti yang menunjukkan ancaman ini adalah nyata.

Tawaran Terhad: 3 bulan PERCUMA!
Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra penstriman.

Jaminan wang dikembalikan 30 hari

Cara terbaik untuk melindungi diri anda daripadanya ialah menyulitkan sambungan anda dengan VPN. Anda boleh dilihat tetapi trafik anda tidak dapat dikenal pasti atau disentuh. Itulah sebab yang cukup untuk menggunakan satu.

Data Anda adalah Milik Anda

Akhirnya, tidak kira sama ada anda mempunyai sesuatu untuk disembunyikan atau tidak. Data anda betul-betul begitu, milik anda. Tiada orang lain yang mempunyai hak untuk itu melainkan anda memberikan mereka hak itu jadi ia juga dalam hak anda untuk melindunginya.

Dengan alasan kami untuk tidak menggunakan VPN, mari kita selami lima pilihan kami untuk sambungan VPN terbaik untuk Chrome.

Sambungan VPN Terbaik untuk Chrome

Semua orang

Hotspot Shield ialah satu lagi nama yang sangat mantap dalam VPN yang turut menawarkan sambungan Chrome serta aplikasinya sendiri. VPN ini tidak mempunyai reputasi terbaik setakat kelajuan dan kebolehpercayaan tetapi kini merupakan pilihan terbaik untuk keselamatan, kelajuan dan kebolehpercayaan. Apl dan sambungan kedua-duanya berfungsi dengan baik dan membuat kerja singkat menyulitkan sambungan anda pada hampir mana-mana peranti. Harganya juga berpatutan, bermula dari $7.99 sebulan untuk trafik tanpa had.

ZenMate VPN ialah satu lagi pembekal dipercayai yang menawarkan apl kendiri dan sambungan Chrome. Ia telah wujud untuk seketika dan telah membuktikan dirinya boleh dipercayai. Apl ini berfungsi dengan baik dan mengekalkan sambungan tanpa mengira apa yang anda lakukan dan pada peranti apa. Perkhidmatan ini menjamin tiada log, yang merupakan faedah kepada ramai pengguna. Kelemahannya ialah perkhidmatan itu hanya menawarkan penyulitan 128-bit, yang bukan yang paling kuat. Untuk privasi sahaja, ini sudah cukup. Untuk keselamatan yang lebih serius, tidak. Terdapat versi apl percuma dan berbayar dengan kelajuan dan data terhad manakala premium adalah daripada $10.99 sebulan, $4.49 sebulan untuk pelan tahunan atau $1.65 sebulan untuk pelan 3 tahun, bergantung pada diskaun yang ditawarkan. .

NordVPN ialah satu lagi nama utama dalam VPN yang menawarkan apl kendiri dan sambungan Chrome. NordVPN dipandang tinggi kerana saiz rangkaiannya, kelajuan perkhidmatannya dan kualiti aplikasinya. Ia juga biasanya salah satu pilihan VPN paling mahal di sekeliling tetapi pada masa ini terdapat tawaran istimewa yang menurunkan harga kepada jumlah yang lebih wajar. Apl ini sangat stabil, begitu juga sambungannya. Terdapat beratus-ratus pelayan tersedia dan ini adalah VPN tanpa log.

Pemikiran Akhir tentang Sambungan VPN Terbaik untuk Chrome

Terdapat banyak sambungan VPN Chrome untuk dipilih, semoga senarai kami membantu anda memahami perkara yang perlu dicari dan beberapa pilihan untuk dipilih. Tidak kira penyedia yang anda pilih untuk VPN anda, pastikan mereka tidak merekodkan aktiviti atau menjual data anda, seperti yang berlaku pada kebanyakan VPN percuma.

Jangan ragu untuk berkongsi pendapat dan pengalaman anda tentang VPN di bawah.