Samsung Akan Memperkenalkan Galaxy Buds 3 Pro Generasi Seterusnya Tidak Lama Lagi

26
NextPit Samsung Galaxy Buds 2 Pro 2
© nextpit

Galaxy Buds 2 Pro (ulasan) ialah fon telinga wayarles ANC paling berkebolehan Samsung pada masa ini. Walaupun terdapat kemas kini biasa dan penambahan ciri baharu oleh Samsung, fon telinga semakin ketinggalan zaman sejak diperkenalkan pada tahun 2022. Secepat mungkin hingga hari ini, terdapat perkembangan baharu yang mencadangkan Galaxy Buds 3 Pro boleh debut pada Julai ini bersama Galaxy Buds 3 yang sudah lama tertunggak.

  • Panduan Definitif 2024 untuk Fon Kepala Dalam Telinga Pembatalan Bunyi Aktif Teratas

Tarikh pelancaran Samsung Galaxy Buds 3 (Pro).

Pada penghujung tahun 2023, Samsung hanya melancarkan Galaxy Buds FE (ulasan), meninggalkan siri Galaxy Buds 3 dalam limbo. Samsung baru-baru ini dilihat telah memfailkan pensijilan bateri baharu di Korea Selatan berkaitan dengan Galaxy Buds 3 Pro. Di samping itu, terdapat perkataan bahawa syarikat sedang membangunkan perisian tegar untuk fon telinga ini.

Pada masa yang sama, nombor model fon telinga ini telah dikesan. Ini mengesahkan bahawa Galaxy Buds 3 standard Samsung akan membawa nombor model SM-R530, manakala Galaxy Buds 3 Pro secara dalaman dikenal pasti sebagai SM-R630.

Sayap Galaxy Buds FE memastikan cengkaman yang mantap.

Dalam gambar ini, anda boleh melihat dengan jelas sayap, yang memastikan pegangan selamat. Adakah Galaxy Buds 3 mengambil inspirasi daripada Buds FE? / © nextpit

Apa yang dapat kita lihat daripada penemuan ini ialah bagaimana Samsung mempunyai rancangan untuk mengeluarkan duo fon telinga Galaxy Buds 3 pada tahun ini. Ini menjadikan acara Unpacked seterusnya pada bulan Julai sebagai masa yang paling mungkin untuk tunas ini didedahkan secara rasmi.

Apakah yang akan ditambahkan pada Samsung Galaxy Buds 3 (Pro)?

Pada masa ini, tiada butiran teknikal atau spesifikasi yang diketahui tentang Galaxy Buds 3 atau Buds 3 Pro. Walau bagaimanapun, kita boleh mengandaikan bahawa Samsung akan memperkenalkan ciri-ciri baharu yang patut diberi perhatian dari segi perkakasan dan perisian.

Sebagai contoh, mungkin terdapat perubahan pada reka bentuk jika ia berdasarkan Galaxy Buds FE, yang mempunyai “hujung sayap” boleh tanggal. Ciri lain yang lebih berkemungkinan ditambah ialah cip UWB (jalur ultra lebar) yang boleh membenarkan pencarian dan penjejakan lokasi yang tepat, serupa dengan Galaxy SmartTag 2 (semakan).

Apabila ia datang kepada perisian, syarikat Korea Selatan telah menyerlahkan bagaimana Galaxy AI akan disepadukan dalam peranti boleh pakainya. Tambahan pula, ada kemungkinan fon telinga ini akan menyepadukan ciri kesihatan tambahan, seperti yang terbukti pada Galaxy Ring dan Galaxy Watch 6. Mungkin kita boleh melihat beberapa jenis pengesanan kadar denyutan jantung, tetapi siapa yang tahu pasti?

Bagaimanakah anda menambah baik Galaxy Buds 3 atau Galaxy Buds 3 Pro? Adakah anda mahu melihat Samsung mengekalkan reka bentuk mereka dan menumpukan pada meningkatkan kualiti bunyi dan ANC? Kami tidak sabar-sabar untuk mendengar pendapat anda.

Melalui: Kelab Galaxy
Sumber:
Keselamatan Korea