Samsung Bocorkan Tablet Galaxy Tab A9 Peringkat Kemasukan

31
Tawaran Android tablet Samsung Galaxy Tab A7 Lite Cyber ​​Monday Amazon
© Samsung

Korea Selatan nombor satu dari segi jualan telefon pintar sedang hangat hari ini. Selepas Samsung Galaxy S23 dalam edisi peminat dipersembahkan untuk AS buat masa ini, dan dua tablet Galaxy S9 dan Galaxy Buds untuk peminat Jerman, tablet peringkat permulaan yang sangat murah nampaknya akan dikeluarkan tidak lama lagi. Sekurang-kurangnya itulah yang diumumkan oleh halaman produk Samsung yang telah diterbitkan secara tidak sengaja.

  • Dalam konteks ini, jangan ketinggalan: Tablet terbaik daripada Samsung

Tablet peringkat permulaan baharu Samsung Galaxy Tab A9

Pemberi maklumat yang dihormati Roland Quandt menemui kesilapan kecil di laman web Samsung Guatemala, yang pastinya tidak dikehendaki seperti ini: Halaman utama menunjukkan Samsung Galaxy Tab A9 yang belum dikeluarkan sebelum ini dengan spesifikasi teknikal pertamanya. Ia mungkin akan muncul bersama-sama dengan model Plus sebagai tablet peringkat kemasukan murah seterusnya dalam masa terdekat.

Samsung Galaxy Tab A9

Samsung Galaxy Tab A9 menunjukkan persamaan luaran yang kukuh dengan Galaxy Tab A7 Lite. / © Samsung

Tablet itu sepatutnya berharga 1,499 Quetzal, yang sepadan dengan kira-kira $190. Sebagai balasan, anda mendapat panel LCD IPS 8.7 inci dengan resolusi 1,340 x 800 px. Tablet Android ini dikuasakan oleh MediaTek Helio G99 dengan nama model MT8781V. Ini ialah pemproses okta-teras dengan dua teras prestasi yang menjanjikan kadar jam maksimum 2.2 GHz dan empat teras cekap tenaga dengan maksimum 2.0 GHz.

Untuk tablet peringkat permulaan, terdapat juga hanya 4 GB RAM dan 64 GB storan program dalaman pada bahagian storan. Saya menganggap dengan pengembangan memori pilihan melalui kad microSD. Bateri terbina dalam mempunyai kapasiti 5,000 mAh dan boleh dicas dengan maksimum 15 W melalui port USB Type-C. Setakat ini, hanya warna kelabu yang dikenali untuk Samsung Galaxy Tab A9 (SM-X115NZAAGTO-1).

Samsung Galaxy Tab A9 Plus

Walau bagaimanapun, yang mengejutkan dalam julat harga ialah fungsi GPS dan LTE. Rupa-rupanya, Samsung Galaxy A9 Plus untuk bersamaan $290 juga dirancang, yang hanya berbeza dalam paparan 11-inci dengan resolusi yang tidak diketahui. Memori dan pemproses kekal sama. Kami sudah tertanya-tanya bilakah Samsung akan memperkenalkan tablet Android yang murah.

  • Jangan ketinggalan: Tablet Android terbaik dalam perbandingan nextpit

Apakah pendapat anda tentang tablet Samsung yang mungkin paling murah? Perkara yang betul untuk hujung minggu yang sejuk di atas sofa atau lebih tepatnya tidak boleh digunakan? Jangan ragu untuk menulis pendapat anda kepada kami dalam ulasan di bawah.

Melalui: WinFuture
Sumber:
Samsung


Artikel sebelumnyaArtikel sebelumnya

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya