Samsung Galaxy Watch 6 Classic dengan Diskaun 37% ialah Tawaran yang Sukar untuk Dilepaskan

20
nextpit Samsung Galaxy Watch 6 dan 6 Classic
© nextpit

Jika anda salah seorang yang terikat dalam ekosistem Galaxy atau Android Samsung dan ingin menaik taraf kepada Galaxy Watch terkini, maka ada berita baik. Galaxy Watch 6 Classic Samsung kini dijual di Amazon, yang mempunyai harga model GPS 47 mm dikurangkan sebanyak $150 (37 peratus), menurunkannya kepada $249.

Itu terpakai pada Galaxy Watch 6 dalam saiz kes tersebut dengan grafit atau jalur warna hitam. Walau bagaimanapun, anda juga boleh memilih jalur warna perak dalam saiz yang sama dengan tali putih yang sepadan dengan harga $279, yang masih merupakan penurunan mendadak daripada $399 biasa.

Apa yang menjadikan Samsung Galaxy Watch 6 berbaloi

Samsung Galaxy Watch 6 (ulasan) ialah salah satu jam tangan pintar Android yang paling disyorkan, jadi pada nota itu, perjanjian semasa menjadikan jam pintar itu lebih berbaloi, atas banyak sebab yang baik.

Mula-mula, Samsung memberi Galaxy Watch 6 ubah suai di luar. Ia menampilkan paparan sentuhan bulat yang lebih lebar sedikit bersama dengan kaca nilam yang lebih keras di atasnya yang dibalut dengan bekas keluli tahan karat. Bezel berputar klasik juga telah dikembalikan, yang menambahkan lebih banyak kawalan sentuhan dan intuitif berbanding dengan tepi sensitif sentuhan pada pendahulunya.

Samsung Galaxy Watch 6 menyerah diri dengan lampu bersinar

Galaxy Watch 6 Samsung mengembalikan bezel mekanikal klasik. / © nextpit

Di bawah tudung, terdapat peningkatan yang ketara juga. Pemproses dwi-teras mempunyai kelajuan jam yang lebih tinggi untuk responsif tambahan dan prestasi yang dioptimumkan. RAM 2 GB yang lebih besar juga menambahkan lebih banyak oomph yang boleh dilihat apabila menjalankan apl dan menavigasi dalam UI. Terdapat Bluetooth 5.3 yang lebih baharu juga.

  • Baca juga: Cara menyediakan dan memasangkan Galaxy Watch dengan mana-mana telefon pintar Android

Model terkini menyimpan alat penjejakan kesihatan yang penting, seperti pemantauan kadar jantung dengan pemberitahuan tidak teratur, ECG dan penjejakan paras oksigen darah (SpO2). Anda juga boleh menggunakan penderia suhu pada Galaxy Watch 6 Classic untuk mengukur suhu objek selain daripada disepadukan dengan kitaran haid dan penjejakan tidur.

Apakah pendapat anda tentang Galaxy Watch 6 Classic sekarang kerana ia telah menjadi lebih murah? Adakah ia pembelian yang lebih baik? Beritahu kami pendapat anda dalam ulasan.