Samsung Melancarkan tablet Galaxy Tab A9 dan Tab A9+ Mampu Milik

34
samsung galaxy tab a9 dan a9 plus 01
© Samsung

Sekali lagi, Samsung Galaxy Tab A9 dan Galaxy Tab A9+ telah membuktikan bahawa kebocoran (dari sumber yang boleh dipercayai) jarang salah. Dalam kes ini, Samsung sendiri yang secara tidak sengaja menekan butang yang salah pada laman utama Amerika Tengah mereka. Kini kami mempunyai maklumat lengkap tentang tablet Samsung.

  • Sudah membaca? Tablet terbaik dari Samsung

Samsung mempersembahkan tablet peringkat permulaan baharu Galaxy Tab A9 & A9+

Galaxy Tab A9 dan A9+ 8.7 dan 11 inci kini telah diperkenalkan secara rasmi oleh syarikat Korea Selatan itu. Syarikat itu mempersembahkan dua tablet Android dalam kedua-dua Wi-Fi sahaja dan versi selular. Bergantung pada rantau ini, 4 atau 8 GB RAM dan 64 atau 128 GB storan dalaman tersedia, yang boleh dikembangkan secara pilihan dengan kad mikroSD.

Pelanggan boleh memilih antara warna grafit, perak dan navy. Tetapi pada masa penerbitan, Samsung AS belum mengesahkan sama ada Galaxy Tab A9 akan tersedia di Amerika Utara.

Wi-Fi / 4G Galaxy Tab A9 Grafit, Perak, Tentera Laut 64 / 128 GB
Galaxy Tab A9+ Wi-Fi / 5G Grafit, Perak, Tentera Laut 64 / 128 GB

Bagaimanapun, syarikat itu tidak mahu mendedahkan pemproses octa-core yang dipasang. Berdasarkan laporan kami sebelum ini, kami menganggap Snapdragon 695 untuk model Plus dan MediaTek G99 dengan sebutan model MT8781V untuk model asas. Panel LCD menawarkan kadar segar semula maksimum 90 Hz (1,920 × 1,200 px) dan bukannya 60 Hz (1,340 × 800 px) pada varian Plus.

Spesifikasi Galaxy Tab A9

Samsung Galaxy Tab A9+ menunjukkan berbilang tugas semasa membuat panggilan video

Samsung Galaxy Tab A9+ ialah tablet yang lebih canggih sedikit daripada dua model A9. / © Samsung

Bateri 5,100 mAh menyediakan tenaga yang mencukupi dalam 124.7 x 211 x 8 mm besar dan 33 g berat A9, yang boleh dicas dengan cepat dengan maksimum 15 W melalui port USB Type-C—sama seperti dalam model Plus. Baterinya berukuran 7,040 mAh dalam badan 168.7 x 257.1 x 6.9 mm dan berat 491 gram.

Tablet Android yang dipramuat dengan Android 14 kedua-duanya mempunyai kamera utama 8 MP. Selfie diambil dengan 2 MP dalam Samsung Galaxy Tab A9 dan dengan 5 MP dalam tablet Plus. Walaupun kedua-dua tablet sofa mempunyai bunyi Dolby Atmos, ia hanya datang daripada empat pembesar suara dalam A9+ dan bukannya dua dalam model vanila. Walau bagaimanapun, keserasian DeX praktikal dan ciri keselamatan Knox adalah biasa bagi kedua-dua model.

Apakah pendapat anda tentang tablet Galaxy yang murah dan, menurut Samsung, terbesar dalam siri A setakat ini? Bunyi agak adil untuk peranti Samsung, bukan? Jangan ragu untuk menulis pendapat anda kepada kami dalam ulasan di bawah.

Sumber:
Samsung


Artikel sebelumnyaArtikel sebelumnya

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya