Samsung menggoda fotografi malam gila Galaxy S23 dan kredit prapesanan $100

87
Kamera Samsung Galaxy S21 Ultra NextPit
© NextPit

Samsung kini bersedia untuk melancarkan Galaxy S23, S23 Plus dan S23 Ultra pada 1 Februari. Syarikat itu kini telah mula mengusik keupayaan kamera trio yang dipertingkatkan dan menjanjikan astrofotografi. Sehubungan itu, ciri terakhir ini mungkin eksklusif untuk model Ultra yang dijangka mempunyai kamera 200MP.

Menjelang pelancaran rasmi, Samsung kini meletakkan halaman tempahan untuk Galaxy S23 dan Galaxy Book. Sekurang-kurangnya di AS, pesanan awal akan menjamin kredit $50 untuk telefon pintar dan $50 lagi untuk komputer riba Samsung yang akan datang. Tempahan adalah percuma tanpa sebarang ikatan.

Pada masa yang sama, tapak menunjukkan klip video pendek persediaan tiga kamera termasuk penderia periskopik. Ini boleh bermakna bahawa coretan peranti itu datang daripada Galaxy S23 Ultra memandangkan model standard tidak disertakan dengan kamera periskop.

Fotografi malam Samsung Galaxy S23 Ultra

Samsung menggoda fotografi malam Galaxy S23 / © Samsung

Samsung mahu mengambil alih bulan

Apa yang menarik ialah keupayaan pengimejan cahaya malap peranti yang diserlahkan. Samsung malah menggembar-gemburkan ciri astrofotografi bersama-sama dengan pandangan bulan yang dizum masuk. Adalah selamat untuk mengatakan bahawa sensor 200MP akan digunakan dalam mendayakan fungsi sedemikian kerana kelebihan binning piksel.

Berkenaan dengan Galaxy S23 (Plus), Samsung boleh memberikan pasangan itu dengan bateri yang lebih besar dan reka bentuk yang diperbaharui. Ini juga boleh mendapat manfaat daripada jenis memori yang lebih pantas dan storan yang lebih besar untuk model asas di sesetengah pasaran. Sebaliknya, semua model akan dikuasakan oleh Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2.

Samsung Galaxy S23 Plus

Samsung Galaxy S23 Plus memaparkan dalam warna hitam / © Twitter/u/OnLeaks

kejutan pelekat harga Samsung Galaxy S23 (Ultra).

Di luar spesifikasi perkakasan, laporan baru-baru ini menunjukkan bahawa harga siri Galaxy S23 boleh dinaikkan. Setiap model mungkin bermula pada $100 lebih mahal berbanding dengan Galaxy S22 yang setara. Kami hanya boleh mengesahkannya dalam beberapa minggu akan datang.

The In-person Unpacked akan berlangsung di San Francisco. Samsung juga merancang untuk menstrim langsung acara itu di laman web dan saluran YouTubenya bermula jam 10 pagi (PST). Dengan nota ini, adakah anda fikir barisan perdana Samsung baharu akan membawa perubahan ketara untuk mengimbangi dakwaan kenaikan harga?

Sumber:
Samsung AS