Samsung Menggoda Keupayaan Kamera Rendah Cahaya Tahap Pro Galaxy A54

77
Semakan NextPit Samsung Galaxy S23
© NextPit

Butiran dan gambar mengenai Samsung Galaxy A54 terus dibocorkan. Ini termasuk harga yang diumumkan baru-baru ini untuk kelas pertengahan teratas dan Galaxy A34 yang lebih murah. Untuk mengekalkan minat dalam peranti berputar, dan memandangkan terdapat khabar angin tentang pelancaran yang tidak lama lagi, Samsung secara rasmi menggoda Galaxy A54 bersama-sama dengan ciri kameranya.

Semasa pengumuman Galaxy S23 (Plus) dan Galaxy S23 Ultra yang telah disemak oleh NextPit, warga Korea Selatan menyerlahkan keupayaan kamera cahaya rendah ketiga-tiganya. Nampaknya Galaxy A54 Samsung juga akan mengambil kesempatan daripada beberapa teknik ini, terutamanya untuk menangkap gambar pada waktu malam.

  • Cara mengalih keluar objek dan pengebom foto daripada foto menggunakan Google Photos pada Android atau iPhone.

Di laman web serantau Samsung, syarikat itu membenarkan pengguna mendaftar dan mendapat pemberitahuan apabila telefon menjadi rasmi. Ia juga mengusik beberapa ciri utama Galaxy A54 seperti paparan AMOLED dan hayat bateri yang panjang. Selain itu, ia menunjukkan sebahagian jalur warna hitam dan ungu yang mengesahkan reka bentuk yang diperbaharui mencerminkan Galaxy S23 (ulasan).

Kamera malap Samsung Galaxy A54

Samsung menggoda ciri kamera cahaya rendah pada Galaxy A54. / © Samsung

Kamera cahaya malap Samsung Galaxy A54

Mungkin yang paling ketara daripada penggoda itu ialah bagaimana Samsung memasarkan Galaxy A54 dalam rakaman cahaya malap menerusi ‘Nightography’. Iaitu, peranti itu akan menampilkan Single Take dan OIS, yang kedua-duanya tersedia pada Galaxy A53 tahun lepas yang kami uji. Tetapi tidak jelas sama ada terdapat kesan baharu ditambah dengan versi Single Take Galaxy A54 atau jika ia akan mempunyai mod premium seperti jejak bintang melalui Astrophotography.

Berdasarkan pelbagai sumber, Samsung dijadualkan melancarkan Galaxy A54 dan Galaxy A34 pada 15 Mac. Model jarak pertengahan yang lebih mahal dijangka dikuasakan oleh cipset Exynos 1380 dan akan didatangkan dengan 8GB RAM pada varian asas. Kedua-dua peranti akan datang boleh tiba dengan tanda harga yang lebih tinggi.

Ciri manakah yang paling anda cari daripada telefon pintar kelas pertengahan? Adakah ia kamera MP tinggi atau pemproses yang pantas? Kami ingin mendengar jawapan anda di bahagian komen.

Melalui: FoneArena