Samsung Mungkin Membawa Kembali Ciri Kegemaran Sepanjang Masa kepada Galaxy Watch 6 Pro

83
NextPit jam tangan samsung galaxy 4 klasik hadapan
© NextPit

Berikutan dokumentasi bateri yang bocor, butiran mengenai Galaxy Watch 6 dan Watch 6 Pro yang tidak diumumkan terus mengalir masuk. Yang terbaru ialah tuntutan daripada kawasan rumah syarikat yang menunjukkan bahawa Samsung menghidupkan semula reka bentuk jam tangan utama tahun ini.

Galaxy Watch 5 dan Galaxy Watch 5 Pro (ulasan) Samsung membawa perubahan reka bentuk yang sederhana pada jadual. Tetapi pasangan itu juga mengabaikan ciri kegemaran peminat, iaitu bezel berputar. Nasib baik, komponen mekanikal mungkin kembali ke barisan jam tangan pintar Galaxy yang akan datang.

  • Jangan ketinggalan: 10 petua dan kiat teratas untuk memanjangkan Bateri Samsung Galaxy Watch 5 anda.

Menurut YouTuber Korea, Super Roader, Galaxy Watch 6 Pro Samsung yang lebih mahal dan berkemampuan mendapat bezel berputar. Sementara itu, model Galaxy Watch 6 standard akan kekal pada versi sensitif sentuhan. Tiada sebarang bukti kukuh yang menyokong dakwaan pembocor itu, tetapi dia mungkin memetik sumber dalaman dalam syarikat itu.

Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Samsung Galaxy Watch 5 Pro dengan bezel sensitif sentuhan / © NextPit

Selain itu, kedua-dua Galaxy Watch 6 dan Watch 6 Pro sebelum ini dikhabarkan akan menggunakan panel kaca cembung, meninggalkan reka bentuk condong ke dalam bagi Galaxy Watch 5 (Pro). Terdapat spekulasi bahawa rupa dua jam tangan baharu itu akan meniru Pixel Watch yang dikaji oleh Stefan. Walau bagaimanapun, sukar untuk membayangkan bagaimana bezel berputar akan berada dalam reka bentuk ini.

Mereka yang mengharapkan hayat bateri yang lebih baik daripada Galaxy Watch 6 mungkin tidak akan kecewa. Awal bulan ini, dua pensijilan bateri yang didakwa telah dikesan. Jika menjadi kenyataan, Samsung memberikan peningkatan kapasiti bateri yang sederhana kepada jam tangan pintar baharu. Dan jika dipasangkan dengan pemproses baharu yang cekap dan OS Wear yang dioptimumkan, hayat bateri pada kedua-duanya mungkin dilanjutkan lagi.

Apakah ciri lain yang anda ingin tambahkan oleh Samsung pada Galaxy Watch 6 (Pro)? Biar kami mendengar cadangan anda di bahagian komen.

Melalui: SamMobile
Sumber:
YouTube/u/SuperRoader