Samsung Mungkin Mengubah Galaxy Buds 3 Pro Secara Besar-besaran

21
NextPit Samsung Galaxy Buds 2 Pro 2
© nextpit

Antara senarai peranti yang dijangka akan diumumkan pada acara Unpacked Samsung seterusnya pada bulan Julai ialah Galaxy Buds 3 dan Galaxy Buds 3 Pro baharu. Walaupun fon telinga yang membatalkan hingar ini telah bocor sebelum ini, butirannya adalah jarang. Nasib baik, laporan baharu sedang menambah cerapan tentang perubahan dalam kedai, mencadangkan baik pulih reka bentuk tunas.

Galaxy Buds 3 (Pro) dengan reka bentuk serba baharu

Berdasarkan laporan Chosun Media sambil memetik sumber dalaman, Samsung memperkenalkan perubahan besar dengan Galaxy Buds 3 dan Galaxy Buds 3 Pro. Walaupun tidak dinyatakan bagaimana fon telinga Galaxy yang akan datang akan terbentuk, ia mengatakan bahawa reka bentuk baharu itu akan meningkatkan kualiti ANC dan mikrofon dalam fon kepala dalam telinga ini.

Satu perkara yang perlu diberi perhatian ialah julat Galaxy Buds 2 (ulasan) memaparkan bentuk seperti kacang yang sama yang telah dibawa sejak Galaxy Buds asal, dan kini nampaknya syarikat itu akan meninggalkan borang ini.

Terutamanya, reka bentuk bulat ini tidak membawa tahap pembatalan hingar yang sama berbanding fon telinga dengan reka bentuk berasaskan batang seperti Apple AirPods Pro 2 (ulasan) atau Nothing Ear (ulasan). Fon telinga dengan batang diletakkan mikrofonnya lebih dekat dengan mulut pemakai, memberikan kualiti panggilan yang lebih baik. Oleh itu, terdapat kemungkinan baris Galaxy Buds 3 boleh menggunakan formula yang sama.

Anda tidak boleh membezakan antara Telinga Tiada dan Telinga Tiada (2).

Reka bentuk Nothing Ear tidak berubah sama sekali secara visual daripada Nothing Ear (2) tahun lepas, dengan batang lutsinar berbentuk elips. / © nextpit

Kemungkinan Galaxy Buds 3 juga akan mengikuti rupa terkini Galaxy Buds FE (ulasan) yang menampilkan kon telinga tirus dan reka bentuk hujung sayap. Tetapi siapa yang benar-benar tahu?

Galaxy Buds 3 boleh tiba dengan bateri yang lebih baik dan taburan AI

Bentuk baharu juga dilihat membolehkan hayat bateri lebih lama untuk fon kepala kerana Samsung akan memasukkan sel yang lebih besar, yang merupakan salah satu kelemahan dalam model semasa.

Outlet Korea menambah bahawa Samsung memberikan Galaxy Buds 3 dan Buds 3 Pro ciri AI generatif baharu, sementara ia boleh membina sebahagian daripada ciri-ciri yang sedia ada. Ini bukanlah satu kejutan besar, kerana syarikat itu sendiri membayangkan sebelum ini bahawa ia akan bergantung pada AI untuk menambah baik barang boleh pakainya.

Satu lagi cara Samsung boleh mengejutkan peminat adalah dengan mengembangkan ciri penjejakan kesihatan dan kecergasan pada fon telinga ini, seperti mendayakan pemantauan degupan jantung dan pengukuran suhu melalui saluran telinga. Walau bagaimanapun, ini lebih merupakan spekulasi, walaupun Apple sebelum ini dikhabarkan akan berusaha untuk menjadikan fungsi ini menjadi kenyataan.

Apakah reka bentuk atau bentuk yang anda mahukan Galaxy Buds 3 atau Galaxy Buds 3 Pro akan ditampilkan? Adakah anda lebih suka fon telinga dengan batang? Sila beritahu kami dalam ulasan.

Melalui: 9to5Google
Sumber:
Chosun