Sarung dan aksesori Pixel 6 (Pro) terbaik pada tahun 2022

127
Sarung Google Pixel 6
© HAKINMHAN / Shutterstock.com

Google Pixel 6 dan adik beradiknya yang lebih besar, Google Pixel 6 Pro, adalah tambahan terbaharu kepada keluarga Android oleh tidak lain daripada Google. Dalam artikel ini, kami akan melihat sarung terbaik untuk Google Pixel 6 dan Google Pixel 6 Pro serta mengesyorkan sarung lasak, jelas, dompet dan kulit terbaik. Untuk pencuci mulut, kami juga telah menyertakan beberapa aksesori terbaik supaya anda boleh menikmati Pixel 6 atau Pixel 6 Pro anda sepenuhnya!

Sarung Google Pixel 6 dan Google Pixel 6 Pro Terbaik

Perlindungan Serbaguna Terbaik Sarung Clear Terbaik Sarung Dompet Terbaik Sarung Kulit Terbaik Kes Lestari Terbaik Kes Paling Hebat
Nama Produk Perisai Tegar Spigen Siri Jelas Simetri Otterbox Vena VCommute Kulit Tulen Torro Sarung asal Google Pixel 6 Siri i-Blason Cosmo
Gambar Amazon_Spigen_Mag_Armor Amazon_Spigen_Mag_Armor Amazon_Spigen_Mag_Armor Amazon_Spigen_Mag_Armor Amazon_Spigen_Mag_Armor Amazon_Spigen_Mag_Armor
ciri-ciri
 • Tahan kejutan
 • Reka bentuk dua bahan
 • MIL-STD disahkan
 • Teknologi Kusyen Udara
 • Kickstand
 • Salutan anti-mikrob
 • bibir dan tepi terangkat
 • Waranti seumur hidup terhad Otterbox
 • Bahan kitar semula
 • Penyimpanan kad yang bijak
 • Kickstand
 • Serasi dengan pelekap kereta magnetik
 • Bahan dua lapis
 • Kulit lembu AS tulen
 • Reka bentuk yang menarik
 • Kickstand
 • Ruang untuk tiga kad dan dokumen lain
 • 30% bahan kitar semula
 • Bibir dan tepi terangkat
 • Bergaya
 • Harga yang kompetitif
 • Reka bentuk yang cantik
 • Bibir dan tepi terangkat
 • Harga yang kompetitif
Keserasian/Tawaran

Piksel 6

semak harga


Pixel 6 Pro

semak harga

Piksel 6

semak harga


Pixel 6 Pro

semak harga

Piksel 6

semak harga


Pixel 6 Pro

semak harga

Piksel 6

semak harga


Pixel 6 Pro

semak harga

Piksel 6

semak harga


Pixel 6 Pro

semak harga

Piksel 6

semak harga


Pixel 6 Pro

semak harga


Lompat Ke:

Nasihat membeli: Perkara yang perlu dicari dalam kes untuk Google Pixel 6 dan Pixel 6 Pro

Apabila anda ingin membeli sarung baharu, terdapat banyak faktor yang perlu dipertimbangkan. Faktor-faktor ini sama ada praktikal atau estetik. Dari segi praktikal, kami mempunyai bahan sarung, jenis perlindungan yang ditawarkannya dan ciri utiliti seperti sokongan pengecasan wayarles, pemegang kad dan pelekap untuk kereta anda. Harga juga merupakan faktor penting di sini, dan mengetahui belanjawan anda harus menjadi keutamaan anda.

Tetapi satu kes hanya akan membawa anda sejauh ini. Anda juga perlu membeli pelindung skrin jika anda ingin menyelamatkan skrin anda daripada calar dan retak. Malangnya, dengan masalah yang dihadapi oleh penderia cap jari Pixel 6 dan Pixel 6 Pro, keselamatan tambahan ini mungkin datang dengan mengorbankan ketepatan dalam imbasan cap jari.

 • Berkaitan: Kajian Google Pixel 6 NextPit
 • Baca juga: Kajian Google Pixel 6 Pro NextPit

Bahan apa yang sesuai?

Memilih jenis bahan yang betul adalah penting. Dalam kes umum dengan bahan yang lebih tebal menawarkan perlindungan yang lebih baik, tetapi ia membuatkan peranti berasa besar dan sukar untuk dipegang. Penampilan juga kritikal di sini tetapi ini harus datang sebagai keutamaan peribadi.

Sebab estetik dijangka subjektif. Sesetengah orang sangat menyukai sarung yang jelas yang membolehkan mereka mempamerkan keindahan peranti itu sendiri manakala yang lain hanya mahukan reka bentuk elegan yang sepadan dengan gaya dan citarasa peribadi mereka.

 • Ingin membeli Google Pixel 6 atau Pixel 6 Pro?

Apakah keperluan anda?

Adakah anda menggunakan pengecasan tanpa wayar? Adakah anda memerlukan penyekatan RFID untuk kad anda? Ini semua soalan yang akan membantu anda memilih kes terbaik untuk anda. Setiap kes menawarkan pelbagai ciri yang memenuhi khalayak tertentu. Adakah anda mempunyai banyak panggilan persidangan atau adakah anda suka menonton kandungan semasa dalam perjalanan? Kemudian anda perlu mencari kickstand!

Berapa banyak kes yang anda perlukan?

Memandangkan ia menjadi jelas tiada penyelesaian tunggal yang akan menampung semua keperluan anda daripada satu kes. Kadangkala mood kita mungkin berbeza, atau kita mungkin mahu peranti kita sepadan dengan pakaian kita. Ini adalah salah satu sebab utama anda memerlukan lebih daripada satu kes. Satu lagi ialah penggunaan yang dimaksudkan. Jika anda pergi dalam perjalanan kereta yang jauh sebagai contoh, anda mungkin perlu menukar dengan cepat ke bekas pemegang kereta, atau jika anda pergi ke pengembaraan mendaki maka anda mungkin perlu menggunakan penyelesaian “lasak”.

Sarung Pixel 6 dan Pixel 6 Pro Terbaik untuk 2022

Perlindungan serba terbaik: Spigen Tough Armor

imej peranti spigen

Bahan yang lebih lembut melindungi bahagian tepi manakala plastik yang lebih keras lebih sukar untuk dicalar / © Spigen/ Amazon Store

Reka bentuk ini telah menjadi kegemaran di sini di NextPit dan ia biasanya berakhir dalam kes kami senarai terbaik satu cara atau yang lain. Untuk Google Pixel 6 dan Pixel 6 Pro, Spigen Tough Armor menawarkan perlindungan yang hebat, dengan bibir terangkat secukupnya untuk kedua-dua pulau kamera dan skrin.

Ia juga mematuhi piawaian MIL-STD dengan dua bahan berbeza dan mempunyai teknologi kusyen udara untuk menyelamatkan telefon anda daripada titisan jahat tersebut. Untuk harga $17.99, anda juga mendapat reka bentuk minimum yang seimbang dengan baik yang menyembunyikan sifat lasak sarung dan kaki kaki yang selesa.

Sarung Jelas Terbaik: Siri Jelas Simetri Otterbox

Otterbox simetri sarung jelas piksel 6 pro otterboxamazon

Dengan salutan anti-mikrob dan sekitar 50% bahan kitar semula, kes ini benar-benar premium / © Otterbox / Amazon Store

Siri Otterbox Symmetry Clear ialah satu lagi juara untuk pilihan kami. Jenama sarung premium menawarkan ciri yang tidak mudah ditemui di pasaran. Sarung yang jelas mungkin kelihatan mudah, dengan reka bentuk satu bahannya, tetapi adalah penting bahawa ia mempunyai bibir terangkat secukupnya untuk bonggol kamera dan skrin.

Siri Otterbox Symmetry Clear melangkah lebih jauh dan turut menawarkan salutan anti-mikrob dan ia juga diuji MIL-STD untuk perlindungan jatuh. Jika anda mampu membeli premium, maka ini pastinya merupakan kes jelas terbaik yang boleh anda temui di pasaran.

Sarung Dompet Terbaik: Vena VCommute

Vena Vcommute pixel 6 kedai vena

Vena sangat bagus untuk penumpang harian / © Vena

Vena VCommute ialah salah satu sarung dompet paling menarik yang pernah kami lihat untuk Pixel 6 dan Pixel 6 Pro. Direka bentuk di AS, sarung ini menggunakan ruang tambahan di bawah bonjolan kamera untuk menampung pemegang kad sehingga tiga kad. Apabila dibuka, ia berfungsi sebagai kaki kaki magnet boleh laras.

VCommute sesuai untuk pengembaraan bandar harian anda. Ia berfungsi dengan pemegang kereta magnetik dan serasi dengan pengecasan tanpa wayar. Ia juga diperakui dengan MIL-STD 810G 516.6 dan mempunyai dua bahan berbeza.

Sarung Kulit Terbaik: Kulit Tulen Torro

Sarung kulit tulen Torro 16x9

Torro membuat beberapa sarung kulit terbaik yang menarik secara visual di luar sana / © Torro / Amazon Store

Secara peribadi, saya biasanya mengelakkan sarung kulit tulen atas sebab persekitaran tetapi jika sesiapa mencari gaya tradisional yang lebih serius dan profesional, maka Kulit Tulen Torro adalah tempat yang patut dia lihat.

Perincian merah berbeza dengan sempurna dengan kulit hitam yang berasal dari AS. Sarung lipat disatukan oleh pengancing magnet dan juga mempunyai poket untuk tiga kad kredit. Apabila dilipat, sarung itu juga boleh digunakan sebagai kickstand. Melalui laman web, anda juga boleh mempunyai monogram anda sendiri diukir pada kulit dengan bayaran tambahan.

Sarung Mampan Terbaik: Sarung asal Google Pixel 6

kes google pixel 6 amazonstore

Bahan Anda terwujud! / © Google / Kedai Amazon

Sarung Google Pixel 6 Original ialah contoh hebat pendekatan mesra alam terhadap sarung. Google membuat kes dwi-bahan tersebut daripada sekurang-kurangnya 30% plastik kitar semula, tetapi tidak seperti kes Otterbox yang jauh lebih mahal, anda tidak perlu membakar wang tunai anda untuk membeli satu.

Pengalaman kami dengan kes yang disertakan bersama peranti semakan agak positif, dan Google memastikan ia sepadan dengan gaya visual Material You, yang juga merupakan asas reka bentuk Pixel 6. Ia adalah kes yang sangat asas, tanpa sebarang ciri khas tetapi asasnya: perlindungan yang mencukupi, penampilan cantik dan sokongan pengecasan tanpa wayar.

Kes Paling Hebat: Siri i-Blason Cosmo

i blason cosmo series pixel 6 kedai amazon

Ini adalah sarung yang sangat bergaya / © iBlason/ Amazon Store

Siri i-Blason Cosmo menampilkan beberapa reka bentuk yang mengagumkan dalam tiga warna berbeza. Ia meliputi semua titik keselamatan yang diperlukan dengan bibir terangkat untuk kamera dan skrin. Ia telah diuji untuk bertahan daripada jatuh 10 kaki dan mempunyai bahan silikon lembut.

Tetapi Siri Cosmo adalah mengenai gaya, dan Pixel 6 kelihatan cantik dalam kes ini. Selain itu, anda boleh mendapatkan sarung dengan pelindung skrin, tetapi saya tidak boleh mengesyorkan menggunakannya kerana ia mengganggu penderia cap jari.

Aksesori yang mesti ada untuk Google Pixel 6 dan Pixel 6 Pro untuk tahun 2022

Untuk mendapatkan pengalaman lengkap dengan Google Pixel 6 dan Google Pixel 6 Pro anda, anda juga mungkin ingin melihat beberapa aksesori tambahan. Tidak banyak yang boleh dikatakan tentang mereka. Mereka boleh memasukkan apa sahaja daripada fon telinga kepada jam tangan pintar dan semua peranti yang serasi dengan ekosistem Google Android.

Skrin pelindung

Apa yang perlu ditekankan ialah pelindung skrin mungkin mengganggu pembaca cap jari. Pengimbas cap jari telah dikritik kerana kelajuan dan ketepatannya yang perlahan, dan ramai pengguna melaporkan bahawa ia hanya berhenti berfungsi dalam kebanyakan kes.

Jika anda mahukan peluang yang lebih baik untuk mendapatkan pelindung skrin yang tidak mengganggu pembaca cap jari anda, anda harus memilih satu daripada senarai rakan kongsi Google rasmi.

Pengecas: Pengecas Rasmi Google Pixel 6

Google Charger kedai amazon 16x9

Pengecas Google rasmi ialah cara terbaik untuk mengecas peranti anda. / © Google / Kedai Amazon

Pengecas rasmi sentiasa merupakan cara terbaik untuk mengecas peranti anda. Ya, aksesori pihak ketiga boleh menjimatkan wang anda dan menyediakan beberapa ciri yang lebih baik tetapi memiliki bata kuasa asal yang direka oleh syarikat sendiri, adalah lebih baik untuk kesihatan peranti anda dan cerita anda dalam sebarang tuntutan jaminan yang mungkin anda perlu buat dalam masa depan.

Pengecas Google asal datang dengan kabel satu meternya sendiri, dan mengecas sehingga 30 Watts mana-mana peranti serasi Jenis-C.

Pendirian Pengecasan: iOttie iON Wireless Duo

Kedai Amazon iOttie iON Wireless Duo 16x9

Anda juga boleh mengecas peranti anda di sisinya/ © iOttie iON / Amazon Store

Stesen pengecasan boleh membantu anda mengecas segala-galanya dengan mudah tanpa wayar tanpa perlu menggunakan kabel. Hanya dengan meletakkan peranti anda pada dok, anda boleh mengecas semula dan melupakan palam dan cabut kabel atau masa pengecasan anda antara fon telinga dan jam tangan pintar anda semalaman.

Dengan iOttie ION Wireless Duo, anda boleh mengecas dua peranti pada masa yang sama dengan sehingga 15-Watts (10W + 5 W) dengan produk yang diperakui Qi. iOttie iON Wireless Duo juga diperakui oleh Google yang bagus, memandangkan Pixel Stand 2 yang asal hanya mendapat dua bintang dalam ulasan kami.

Dan saya percaya bahawa dengan penambahan terakhir ini, kami menyimpulkan pemilihan sarung dan aksesori terbaik yang boleh anda beli untuk Google Pixel 6 dan Google Pixel 6 Pro. Adakah anda mempunyai sebarang gajet untuk dicadangkan? Hubungi kami dalam komen!