Sarung klip tali pinggang terbaik untuk iPhone 14 dan 14 Pro pada tahun 2022

99
Sarung Klip Tali Pinggang Terbaik untuk iPhone 14 dan 14 Pro

Akhirnya, penantian untuk barisan iPhone 14 telah berakhir. Dengan set iPhone yang serba baharu, Apple telah membuat penambahan hebat kepada ekosistemnya dan maksud memiliki iPhone. Walau bagaimanapun, dengan setiap iPhone, harga premium menunjukkan bahawa anda juga mesti memberikan perlindungan yang betul kepada peranti anda. Inilah sebabnya saya telah memilih senarai sarung klip tali pinggang terbaik untuk iPhone 14 dan 14 Pro.

Barisan iPhone 14 akan muncul di rak pada 16 September, dan anda boleh membeli produk ini daripada pautan yang disediakan di bawah. iPhone 14 dan 14 Pro mengikut reka bentuk yang sama yang ditetapkan oleh pendahulunya. Jadi, anda boleh membeli sarung klip tali pinggang ini dengan segera dan menggunakannya apabila anda mendapatkan iPhone terkini!

Tanpa berlengah lagi, jom semak penyertaan.

 1. SUPCASE
 2. Terbungkus
 3. MYBAT
 4. PiTau
 5. Meilib

1. Supcase Unicorn Beetle Pro – Pilihan Editor

SUPCASE sarung klip tali pinggang iPhone 14

SUPCASE terkenal dengan kes terbaik yang disediakan untuk semua barisan iPhone. Sarung khusus daripada jenama ini ialah salah satu sarung klip tali pinggang terbaik untuk iPhone 14 dan 14 Pro, terima kasih kepada perlindungan menyeluruh. Malah, ia juga mempunyai ciri lain, seperti perlindungan jatuh dan kaki kaki.

Terdapat juga pelindung calar terbina dalam untuk melindungi skrin daripada calar tanpa menjejaskan sensitiviti skrin iPhone. Lebih penting lagi, klip tali pinggang berputar boleh ditanggalkan dan membolehkan pembawaan bebas tangan dan tanpa poket. Untuk memberikan bukti tentang nilainya, kes itu memenangi ujian jatuh “Senario Kes Terbaik” CNET juga.

Secara keseluruhan, anda akan sukar untuk mencari sarung klip tali pinggang yang lebih baik daripada Supcase Unicorn Beetle Pro. Walau bagaimanapun, anda perlu menyedari hakikat bahawa ia menambah jumlah berat yang ketara pada telefon.

Kebaikan

 • Ketahanan dan perlindungan yang sangat baik
 • Didatangkan dengan pelindung calar terbina dalam
 • Klip tali pinggang boleh tanggal

Keburukan

 • Menambah berat tertentu pada ensemble

Semak di Amazon: iPhone 14 | iPhone 14 Pro

2. Sarung Magnetik Bersalut – Serbaguna dan bergaya

Sarung klip tali pinggang bersarung untuk iPhone 14

Encased ialah satu lagi jenama hebat yang pakar dalam membuat sarung klip tali pinggang untuk iPhone 14 dan 14 Pro. Selain itu, mereka juga memenuhi teknologi baharu yang diperkenalkan dengan setiap iPhone baharu. Produk Encased ini serasi dengan MagSafe, yang merupakan kelebihan tambahan.

Sarung yang disediakan bersama sarung itu mempunyai bingkai dalaman polikarbonat untuk kekuatan tambahan dan perlindungan jatuh. Ia juga mempunyai reka bentuk selak atas yang selamat, yang menambah sarung klip tali pinggang berputar untuk pilihan pembawa tambahan. Selain itu, bampar luar memberikan perlindungan dan rintangan calar pada telefon. Akhir sekali, anda mendapat jaminan seumur hidup daripada syarikat.

Walau bagaimanapun, reka bentuk dua bahagian mungkin tidak sesuai dengan keinginan semua orang. Walaupun ia termasuk serba boleh pada sarung, ia mungkin agak sukar untuk dipasang, terutamanya jika anda telah memisahkan selak daripada sarung itu.

Kebaikan

 • Serasi dengan aksesori MagSafe
 • Sarung klip tali pinggang berputar disediakan
 • Menambah perlindungan jatuh dan rintangan calar
 • Jaminan Seumur Hidup daripada syarikat

Keburukan

 • Sedikit mencabar untuk dipasang

Semak di Amazon: iPhone 14 | iPhone 14 Pro

3. MYBAT Pro Maverick Series – Perlindungan lengkap

Sarung klip tali pinggang MYBAT iPhone 14

Anda akan dimaafkan kerana tidak mendengar tentang jenama MYBAT. Syarikat itu telah berada di bawah radar dan agak dipandang rendah apabila ia berkaitan dengan sarung klip tali pinggang untuk iPhone 14 dan 14 Pro. Dengan siri Maverick yang khusus ini, sarungnya menyediakan ciri kalis kejutan tugas berat kepada iPhone baharu anda.

Perlindungan gred tentera menawarkan perlindungan sudut menyerap hentakan dan bibir bezel yang dinaikkan. Yang terakhir menyediakan lapisan perlindungan tambahan untuk skrin iPhone anda. Tambahan pula, sarung klip tali pinggang berputar boleh berputar 360 darjah lengkap juga. Selain itu, sarung klip tali pinggang juga boleh ditukar menjadi kickstand untuk menonton video tanpa tangan.

Ada lagi kes ini; kaca terbaja memberikan perlindungan untuk skrin iPhone dan tekstur tidak licin untuk lebih perlindungan cengkaman dan jatuh. Anda juga mendapat waranti seumur hidup daripada syarikat, membuktikan kualiti kes itu.

Sudah tentu, dengan pembinaan dan ciri sarung itu, ia akan menjadikan telefon anda agak berat. Jadi, jika anda sedang mencari sarung klip tali pinggang yang lebih langsing, anda mungkin perlu mencari di tempat lain.

Kebaikan

 • Perlindungan tugas berat
 • Bibir bezel terangkat menawarkan perlindungan skrin tambahan
 • Kaca terbaja disediakan
 • Sarung klip tali pinggang juga berfungsi sebagai kickstand

Keburukan

 • Menambahkan banyak berat pada telefon

Semak di Amazon: iPhone 14 | iPhone 14 Pro

4. Sarung kulit PiTau – Klasik

PiTau Belt Holster untuk iPhone 14

PiTau ialah jenama yang luar biasa jika anda sedang mencari sarung kulit untuk iPhone 14 anda. Walaupun ia mengekalkan beberapa bakat dan daya tarikan yang lazim dalam kes-kes lama, ia juga menambah bakat moden dengan reka bentuk dan klip tali pinggang dengan kepungan magnet.

Ia juga datang dengan dua pilihan. Anda boleh menggunakan sama ada dua gelung tali pinggang yang dipasang pada sarung atau klip tali pinggang untuk melilit pinggang anda. Selain itu, ia mempunyai pemegang kad, menambah lebih banyak utiliti pada kes itu. Tambahan pula, ia cukup luas untuk memuatkan kedua-dua iPhone 14 dan iPhone 14 Pro.

Walau bagaimanapun, satu-satunya kelemahan utama kes klip tali pinggang ini ialah hakikat bahawa slot pemegang kad datang dengan muat yang agak ketat. Anda perlu menggunakan lebih banyak kekuatan dan kebijaksanaan untuk menconteng kad.

Kebaikan

 • Reka bentuk yang elegan dan ringkas
 • Pelbagai pilihan bawa
 • Slot pemegang kad untuk memegang berbilang ID dan kad kredit

Keburukan

 • Slot pemegang kad adalah padan yang agak selesa

Semak di Amazon: iPhone 14 / iPhone 14 Pro

5. Sarung Meilib – Minimalis

Sarung klip tali pinggang Meilib untuk iPhone 14

Jika anda mahukan satu lagi pilihan sarung klip tali pinggang sarung untuk iPhone 14 atau 14 Pro anda, anda boleh melihat sarung Meilib ini. Ia diperbuat daripada bahan berkualiti tinggi dan tahan lama yang melindungi telefon anda daripada kepayahan seharian hari bekerja. Selain itu, terdapat lapisan dalam yang lembut untuk menambah satu lagi lapisan perlindungan calar untuk iPhone.

Sarungnya juga cukup besar untuk memuatkan kedua-dua iPhone. Jadi, tidak kira telefon yang anda gunakan, anda tidak perlu risau tentang keserasian. Untuk lebih banyak fungsi, pengeluar telah menambah dompet terbina dalam yang boleh memuatkan berbilang kad dan wang tunai. Anda tidak perlu risau tentang kad atau wang tunai yang tercicir, kerana kandang magnet menghalang perkara ini daripada berlaku.

Jika anda tertanya-tanya tentang sarung klip tali pinggang, anda akan gembira mengetahui bahawa sarung klip tali pinggang yang dipasang boleh berputar dan berpusing mengikut keselesaan anda. Malangnya, anda akan menghadapi masa yang mencabar untuk memasang iPhone anda jika anda menggunakan sarung yang besar. Jadi, saya hanya mengesyorkan sarung sarung ini jika anda menggunakan sarung nipis atau sederhana untuk iPhone anda.

Kebaikan

 • Kualiti binaan yang baik
 • Dompet terbina dalam untuk fleksibiliti tambahan
 • Sarung klip tali pinggang boleh berputar dan berpusing

Keburukan

 • Tidak boleh digunakan dengan telefon yang lebih besar

Semak di Amazon: iPhone 14 / iPhone 14 Pro

Fikiran akhir

Sarung klip tali pinggang untuk iPhone 14 dan 14 Pro membantu dalam ketahanan dan datang dengan banyak faedah. Fungsi keselamatan dan pembawa tambahan memastikan bahawa sarung klasik ini tidak pernah ketinggalan zaman atau utiliti. Jika anda mempunyai kes lain yang anda suka gunakan untuk iPhone baharu anda, beritahu saya tentangnya dalam ulasan di bawah. Saya pasti akan menyemaknya!

Baca lebih lanjut:

 • Sarung terbaik untuk iPhone 14 dan 14 Pro
 • Apakah Enjin Fotonik pada iPhone 14 dan cara ia berfungsi?
 • iPhone 14 vs. iPhone 13: Apakah perbezaannya?
 • Apakah mod Tindakan pada iPhone 14 dan cara ia berfungsi?