Sarung Terbaik untuk Samsung Galaxy Z Flip 3

88
samsung galaxy z flip case
© NextPit

Samsung Galaxy Z Flip 3 mempunyai beberapa kes yang menarik! Dalam senarai ini, kami menemui sarung terbaik untuk Samsung Galaxy Z Flip 3 anda untuk dipadankan dengan setiap acara dan suasana. Sama ada anda sedang mencari sarung tahan lasak dan kalis hayat yang akan bertahan dalam sebarang kejatuhan, atau sarung cincin dan tali pinggang bergaya yang eksklusif untuk Samsung Galaxy Z Flip 3, anda boleh yakin bahawa anda akan menemui yang terbaik seumpamanya di sini!

Sarung Samsung Galaxy Z Flip 3 Terbaik

produk Sarung Galaxy Z Flip 3 serba terbaik Sarung Galaxy Z Flip 3 terbaik yang jelas Sarung Otterbox Galaxy Z Flip 3 terbaik Sarung langsing Galaxy Z Flip 3 terbaik Sarung kulit terbaik Galaxy Z Flip 3 Dompet terbaik Galaxy Z Flip 3 Sarung Galaxy Z Flip 3 terbaik yang bergaya Sarung Galaxy Z Flip 3 kalis hayat (lasak) terbaik Sarung tali pinggang terbaik Galaxy Z Flip 3 Sarung cincin terbaik Galaxy Z Flip 3 Sarung Galaxy Z Flip 3 yang paling comel
Gambar
1Spigen1x1
2Ringke1x1
3Otterbox1x1
4Tauri1x1
5Sunstory1x1
6Goospery1x1
7iBlason1x1
8VRSDereka1x1
9Samsung1x1
10DEMCERT1x1
11BUNNY1x1
Nama Perisai Tegar Spigen Penutup Telefon Pelindung Sarung Ringke Slim – Jelas Sarung Flex Siri Otterbox Symmetry Sarung Sarung Nipis Slim Kalis Kejutan Tauri Sarung Kulit SunStory Sarung Dompet Goospery Kes Siri i-Blason Cosmo VRS Design Terra Guard Sarung Telefon Samsung Galaxy Z Flip 3, Penutup Pelindung Silikon dengan Tali Sarung Demcert dengan Cincin dengan Pelindung Lensa Kamera Kaca 9H Keras Nipis GWWSY Wrist Strap Case Comel Telinga Arnab Rekaan DIY
harga

Beli sekarang $39.99

Beli sekarang $22.99

Beli sekarang $57.62

Beli sekarang $19.99

Beli sekarang $11.99

Beli sekarang $24.99

Beli sekarang $24.99

Beli sekarang $45.99

Beli sekarang $39.99

Beli sekarang $22.89

Beli sekarang $39.99

Memastikan telefon yang mahal sebegitu selamat bukanlah perkara remeh: Untuk pemilihan ini, kami meneliti ratusan kes dan cuba menyeimbangkan antara kualiti binaan, estetika dan ciri individu. Dalam senarai ini, anda kebanyakannya akan menemui jenama dengan kehadiran yang mantap -dengan beberapa pengecualian.- Jumlah penilaian Amazon dan ulasan individu turut dipertimbangkan.

  • Baca juga: Telefon pintar Samsung terbaik 2022
  • Baca juga: Ulasan Samsung Galaxy Z Flip 3: Lebih daripada sekadar ikon fesyen

Namun keselamatan bukan hanya tentang memperisai peranti anda seperti kereta kebal dan memanggilnya sehari. Titik kegagalan boleh berbeza-beza. Skrin moden, contohnya -dan terutamanya skrin Flip yang lebih lembut- lebih terdedah kepada haus dan lusuh harian dari kekunci dan sentuhan malang dengan objek keras lain daripada terjatuh sekali-sekala. Oleh itu, saya sangat mengesyorkan anda melabur dalam pelindung skrin juga, yang boleh anda temui di penghujung artikel ini.

Perhatian: Kes ini hanya serasi dengan Samsung Galaxy Z Flip 3.Sarung Galaxy Z Flip 3 serba terbaik

Perisai Tegar Spigen

1Spigen16x9

Perlindungan yang sangat baik dan reka bentuk nipis/ © Spigen/ Amazon Store

Spigen Tough Armor menawarkan perlindungan harian yang ideal dan seimbang daripada terjatuh dan calar. Ia mempunyai bahan plastik yang berbeza untuk perlindungan maksimum. Apa yang menjadikannya perlindungan menyeluruh terbaik untuk flip ialah getah bergerigi yang melindungi bahagian peranti yang paling tegang, engsel sambil mengekalkan faktor bentuk yang sederhana. Spigen Tough Armor menyediakan gabungan perlindungan, reka bentuk minimum dan kualiti pembinaan, seperti yang dibuktikan oleh 4,7/5 bintang yang diberikan kepadanya oleh lebih 1,000 penarafan di Amazon Store.

Spigen Tough Armor untuk Galaxy Z Flip 3

Sarung Galaxy Z Flip 3 terbaik yang jelas

Penutup Telefon Pelindung Sarung Ringke Slim untuk Z Flip 3 – Jelas

2Ringke16x9

Jernih! / © Ringke/ Kedai Amazon

Jika anda sedang mencari kes yang jelas, pilihannya banyak, tetapi secara peribadi, saya akan berpuas hati dengan Ringke. Ia didatangkan dalam 2 versi berbeza (matte clear dan clear), dan ia tidak mendakwa mempunyai apa-apa yang lebih daripada potongan yang tepat untuk kesesuaian dan perlindungan yang sangat baik untuk butang kelantangan. Ia juga mempunyai slot yang anda boleh mengikat tali pada peranti anda. Sarung ringkas yang membolehkan anda mempamerkan warna cantik Flip 3 anda. Sarung Ringke Clear mempunyai penarafan 4.4/5 bintang yang sangat baik di Amazon Store.

Penutup Telefon Pelindung Sarung Ringke Slim untuk Z Flip 3 – Jelas

Sarung Otterbox Galaxy Z Flip 3 terbaik


Sarung Flex Siri Otterbox Symmetry untuk Galaxy Z Flip 3

3Kotak Otter16x9

Produk yang benar-benar premium oleh Otterbox / © Otterbox/ Amazon Store

Otterbox terkenal sebagai salah satu jenama terbaik dalam hal kes. Oleh itu, saya percaya adalah adil untuk memberikan mereka segmen mereka sendiri dalam senarai terbaik ini. Untuk mewajarkan penetapan harga premium mereka, mereka menawarkan ciri premium yang sama seperti bahan antimikrob yang memastikannya melindungi kes daripada bakteria. Ia tidak boleh berbeza untuk sarung Flip 3 mereka. Sarung Symmetry Series Flex menawarkan bahagian belakang lutsinar dengan aksen plastik yang lebih tegar untuk bingkai, memberikan perlindungan yang mencukupi untuk peranti anda sambil turut menawarkan perlindungan antimikrob dan keselamatan jenama sarung premium.

B09C9FDG8X OTTERBOX SYMMETRY SIRI FLEX Sarung untuk Galaxy Z Flip 3

Sarung langsing Galaxy Z Flip 3 terbaik

Tauri Sarung Sarung Nipis Slim Kalis Kejutan untuk Sarung Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

4Tauri16x9

Sangat nipis dan minimum / © Tauri/ Amazon Store

Sarung Nipis Tauri Slim untuk Samsung Galaxy Z Flip 3 adalah naib juara untuk sarung serba boleh terbaik untuk peranti. Ia boleh digambarkan dengan baik dengan perkataan minimum. Berat minimum, pukal minimum dan reka bentuk minimum – tanpa sebarang butiran atau hiasan yang tidak perlu. Satu-satunya sebab ia tidak berjaya ke tempat pertama senarai ini adalah hakikat bahawa ia tidak menawarkan perlindungan untuk engsel, mungkin satu lagi ciri minimalis bagi sarung yang berhak mendapat tempat sarung langsing terbaik dalam senarai ini.

TAURI Sarung Sarung Nipis Slim Kalis Kejutan untuk Sarung Samsung Galaxy Z Flip 3

Sarung kulit terbaik Galaxy Z Flip 3

Sarung Kulit SunStory untuk Samsung Galaxy Z Flip 3

5Sunstory16x9

Beberapa kebaikan kulit tiruan yang berpatutan / © Sunstory/ Amazon Store

Sarung kulit boleh menukar peranti anda menjadi item yang benar-benar mewah. Tetapi kerana saya mempunyai kebimbangan etika yang benar dengan kulit tulen, saya mempunyai penyelesaian kulit tiruan untuk anda. Sarung SunStory adalah berpatutan dan cukup mesra untuk dilihat, dengan tampalan kulit PU yang elegan di bahagian belakang.

Sarung Kulit SunStory untuk Samsung Galaxy Z Flip 3

Dompet terbaik Galaxy Z Flip 3

Sarung Dompet Goospery Serasi dengan Galaxy Z Flip 3

6Goospery16x9

Fungsi > Borang / © Goospery/ Amazon Store

Lebih disukai daripada sarung kulit ringkas ialah sarung dompet. Flip dengan sendirinya meniru pergerakan dompet, dan ini menjadikan kombo Wallet serta telefon lebih praktikal berbanding sebelum ini. Di sini, Goospery Wallet Case benar-benar bersinar! Dengan tali mudah dan pemegang kad boleh tanggal, ia boleh mengubah Galaxy Z Flip 3 anda menjadi aksesori pelbagai fungsi.

Sarung Dompet Goospery Serasi dengan Galaxy Z Flip 3

Sarung Galaxy Z Flip 3 terbaik yang bergaya

Sarung Siri i-Blason Cosmo untuk Samsung Galaxy Z Flip 3

7iBlason16x9

Keanggunan murni/ © iBlason/ Amazon Store

Sarung i-Blason Cosmo mempunyai gaya uniknya sendiri yang saya nikmati tanpa mengira peranti yang dikelilinginya. Dengan corak cantik seakan marmar dalam pelbagai warna, sarung Cosmo akan memikat pandangan orang di sekeliling anda, manakala aksen keemasan memancar dengan keanggunan. Ini semua tentang gaya, selepas semua.

Sarung Siri i-Blason Cosmo untuk Samsung Galaxy Z Flip 3

Sarung Galaxy Z Flip 3 kalis hayat (lasak) terbaik

VRS Design Terra Guard untuk Galaxy Z Flip 3

8VRSDreka bentuk16x9

Saya akan mempercayai kes ini dengan hidup saya / © VRSDesign/ Amazon Store

Jika anda adalah jenis pengembaraan seperti saya, maka telefon anda perlu mampu mengharungi semua pengembaraan dan cabaran yang anda lemparkan. VRSDesign Terra Guard menawarkan perlindungan yang sama dengan tangki. Dengan beberapa lapisan plastik, anda boleh yakin bahawa telefon anda akan bertahan hampir setiap kali jatuh. Penekanan yang melampau diberikan pada perlindungan engsel yang meluncur ke tempatnya setiap kali anda membuka peranti. Anehnya, kes itu masih membenarkan pengecasan tanpa wayar! Kes lasak dengan makna penuh perkataan.

VRS Design Terra Guard untuk Galaxy Z Flip 3

Sarung tali pinggang terbaik Galaxy Z Flip 3

Sarung Telefon Samsung Galaxy Z Flip 3, Penutup Pelindung Silikon dengan Tali

9Samsung16x9

Malah Samsung membuat kes khusus! / © Samsung/ Kedai Amazon

Kes ganjil biasanya datang daripada pengeluar pihak ketiga rawak yang kekal tanpa jenama. Ini tidak berlaku di sini -pun intended- Samsung sendiri menghasilkan reka bentuk yang sangat bergaya ini yang saya kagumi. Tali memberikan cengkaman selamat pada peranti sambil membenarkan ia dipasang pada rantai atau tali! Samsung yang hebat!

Sarung Samsung Galaxy Z Flip 3, Penutup Pelindung Silikon dengan Tali

Sarung cincin terbaik Galaxy Z Flip 3

Sarung Demcert dengan Cincin dengan Pelindung Lensa Kamera Kaca Keras 9H Nipis untuk Samsung Galaxy Z Flip 3

10DEMCERT16x9

Didatangkan dengan perlindungan kaca tambahan untuk skrin belakang anda / © DEMCERT / Amazon

Mungkin versi tanpa jenama bagi Samsung Strap ialah jenis sarung cincin untuk Samsung Galaxy Z Flip 3. Sarung Cincin Demcert menyediakan perlindungan yang mencukupi untuk peranti anda, manakala tali, ditambah dengan cincin carabiner, bukan sahaja membenarkan anda untuk pegang peranti dengan lebih baik tetapi juga berfungsi seperti pendirian yang menyediakan “postur baharu untuk mengejar drama.”

Sarung DEMCERT dengan Cincin dan Pelindung Lensa Kamera Kaca 9H untuk Samsung Galaxy Z Flip 3

Sarung Galaxy Z Flip 3 yang paling comel

Sarung Tali Pergelangan Tangan GWWSY untuk Galaxy Z Flip 3, Reka Bentuk DIY Telinga Bunny yang Comel

11BUNNY16x9

Ia mengingatkan saya pada zaman Tamagotchi saya UwU / © GWWSY / Amazon Store

Menjelajah lebih mendalam ke dalam keanehan dunia kes, kami mempunyai segmen comel. Sarung tanpa jenama ini (melainkan anda boleh menyebut GWWSY) boleh jadi Game Boy Advance SP jika ia pernah mendapat versi Animal Crossing. Ia datang dengan tali seperti mutiara yang cantik. Ia menampilkan telinga arnab dan arnab yang comel yang akan membuatkan anda menjerit “KAWAIIII” di bahagian atas paru-paru anda. Ia juga mempunyai bola mewah yang gebu… Namun, jangan tertipu dengan rupa, kerana ia masih menawarkan perlindungan engsel. Berhati-hati, walaupun – kes itu mempunyai 0 ulasan di Amazon Store.

Sarung Tali Pergelangan Tangan untuk Galaxy Z Flip 3, Reka Bentuk DIY Telinga Arnab Comel

Pelindung skrin terbaik untuk Galaxy Z Flip 3

Pelindung Skrin Filem Premium Whitestone Dome Glass untuk Samsung Galaxy Z Flip 3 [4-pieces]

Satu set filem perlindungan adalah satu kemestian jika anda ingin mempertahankan peranti anda dengan betul daripada calar skrin, terutamanya modul kamera dan paparan luar yang sentiasa terdedah kepada unsur dan item lain dalam beg anda. Pelindung Skrin Filem Premium Whitestone Dome Glass akan meliputi semua skrin anda pada harga yang sederhana, membolehkan anda meletakkan peranti anda tanpa memikirkan calar kunci yang teruk itu!

Pelindung Skrin Filem Premium Whitestone Dome Glass untuk Samsung Galaxy Z Flip 3 [4-pieces]

Dan itu sahaja untuk pilihan kes kami untuk Samsung Galaxy Z Flip 3. Adakah anda mempunyai sebarang yang anda ingin kami pertimbangkan untuk senarai kami? Apakah yang anda akan cari apabila membeli sarung untuk peranti ini? Beritahu saya di bawah!