Sentiasa menikmati pek bateri dan pengecas kegemaran kami

119
pek bateri usb luaran androidpit 1
© NextPit

Setiap orang yang mempunyai telefon pintar mempunyai masalah yang sama iaitu sentiasa perlu mengecas peranti mereka di rumah, di pejabat atau semasa dalam perjalanan. Anda perlu mempunyai beberapa cara untuk memastikan telefon pintar anda dan gajet lain cukup kemas, jadi kami telah mengumpulkan senarai pengecas terbaik dan pek bateri mudah alih untuk banyak situasi.

  • Pembesar suara Bluetooth terbaik
  • Fon kepala, fon telinga dan fon telinga terbaik

Apa yang anda cari?

Bateri:

Pengecas:

Pek bateri USB Jenis-C terbaik

USB Type-C ditemui pada semakin banyak telefon pintar Android sekarang, seperti Google Pixel, dan pengesyoran bateri luaran terbaik kami dalam kategori ini diberikan kepada Anker PowerCore+ 20100.

Yang ini kegemaran kami kerana ia mengecas dengan pantas, mempunyai kapasiti yang besar dan lebih kukuh daripada pesaing terdekatnya. Pada sekitar $50, ia bukan pengecas termurah dalam senarai, tetapi ini bukan harga yang keterlaluan untuk sesuatu dengan kapasiti 20,100 mAh.

Jumlah kuasa yang disimpan ini akan mengecas peranti Android anda dengan mudah beberapa kali, malah ia boleh mengecas berbilang peranti USB Jenis-C pada masa yang sama! Bagi mereka yang mencari pengecasan Micro-USB standard, terdapat pek bateri Anker lain dalam senarai ini juga, yang sesuai untuk percutian hujung minggu.

Lebih-lebih lagi, PowerCore+ 20,100 menampilkan 10 lampu LED pada bahagian muka yang memaparkan tahap cas semasa dengan agak berkesan (sesetengah bateri hanya mempunyai satu LED hidup/mati).

androidpit anker hero 2

Anker mempunyai barangan untuk pengecasan USB Type-C. / © Anker

Bateri luaran terbaik untuk poket anda

Kami mengesyorkan Limefuel Blast L25X sebagai pengecas mudah alih bersaiz poket terbaik. Ia berukuran hanya 3.6 x 1.5 x 0.8 inci dan beratnya hanya 2.3 oz – lebih kurang sama dengan balsem bibir.

Limefuel Blast L25X memegang kuasa 2,500 mAh, yang tidak cukup untuk mengecas sepenuhnya kebanyakan telefon bimbit moden tetapi ia cukup untuk memberikannya rangsangan pantas. Harga dan kemudahalihan Blast L25X menjadikannya penyelesaian pengecasan yang bernilai tinggi dan tidak menyusahkan.

Maaf, tawaran tidak lagi tersedia. Tetapi semak Amazon secara langsung untuk tawaran terkini mengenai Limefuel Blast L25X.


letupan bahan api kapur androidpit l25x

Untuk pek bateri mesra poket terbaik, gunakan Limefuel. / © Limefuel

Bateri luaran terbaik untuk beg anda

EasyAcc 6,000 mAh adalah lebih besar sedikit daripada pilihan Limefuel di atas, dalam kapasiti bateri dan saiz fizikal, tetapi ia masih agak mudah alih dan sedikit lebih murah. Kami mengesyorkan EasyAcc 6000 mAh jika anda mahukan sumber kuasa mudah alih yang boleh mengecas sepenuhnya peranti anda dengan jus yang ada, dan tidak kisah untuk mengorbankan sedikit kemudahan dalam hal mudah alih.

Ia adalah bateri luaran yang direka dengan bijak, menampilkan kabel USB terbina dalam, yang tersembunyi dengan kemas di sisi peranti, dan ia boleh mengecas dua unit sekaligus. Ia dianggap baik dan berharga, dan anda boleh menyemaknya di pautan Amazon di bawah.

bank kuasa androidpit easyacc 6000

Kapasiti 6,000 mAh EasyAcc akan mengecas kebanyakan peranti lebih daripada sekali. / © EasyAcc

Power bank terbaik untuk perjalanan hujung minggu

Untuk perjalanan hujung minggu, kami mengesyorkan Anker PowerCore 15600. Anker ialah veteran penyelesaian kuasa mudah alih, dan PowerCore 15600 menggabungkan kapasiti tenaga tinggi dengan masa pengecasan sepantas kilat dan binaan yang tahan lama.

Anker PowerCore 15600 boleh mengecas dua peranti sekaligus dan masih cukup kecil untuk dibawa dalam beg. Dengan kuasa yang mencukupi untuk mengecas Galaxy S7 empat kali ganda (secara teori lima kali), ini sepatutnya menjadi bank kuasa anda apabila anda akan berada jauh dari salur keluar kuasa selama beberapa hari.

PowerCore 15600 dahulu lebih mahal, tetapi ia adalah nilai yang sangat baik pada harga semasa $19.99.

androidpit anker powercore 15600 wira

Anker PowerCore 15600 lebih mahal sedikit tetapi memberikan lebih banyak jus. / © Anker

Sarung pek bateri terbaik

Sama ada anda menggegarkan iPhone atau Android, telefon pintar lama atau telefon pintar baharu, anda berkemungkinan memerlukan lebih kuasa dan perlindungan sarung. Terdapat satu jenama yang melakukan kedua-duanya dengan gaya untuk pelbagai jenis peranti: Mophie. Sebagai contoh, anda boleh mendapatkan sarung pengecasan wayarles untuk yang lama Galaxy S7 untuk membantunya bersaing atau untuk peranti yang lebih baharu yang memerlukan kuasa tambahan untuk skrinnya yang lebih besar seperti iPhone 8 Plus. Semak semua Sarung bateri Mophie di Amazon untuk mencari yang sesuai untuk telefon pintar anda.

sarung mophie pengecas s7 iphone 8 plus

Untuk peranti lama dan baharu, Mophie mempunyai sarung pengecasan terbaik. / © NextPit

Pengecas desktop USB Jenis-C terbaik

Anker’s PowerPort+ 5 ialah pengecas desktop dengan lima port, salah satunya ialah penyambung Jenis-C. Ia menyampaikan 30 watt dan boleh digunakan untuk MacBook atau Nintendo Switch. Dalam ujian kami dengan Nexus 6P, ia mencapai purata 3 amp – bermakna telefon pintar dengan bateri 3,450 mAh seperti ini boleh dicas sepenuhnya dalam masa 80 minit. Boleh tahan! Empat port Jenis-A mempunyai teknologi PowerIQ Anker, yang terutamanya memastikan pengecasan lebih pantas dengan peranti Apple, kerana ia tidak serasi dengan kebanyakan piawaian pengecasan pantas untuk telefon Android.

pengecas androidpit anker PowerPort tambah 5 usb c

Penyambung Jenis-C, bertanda biru, mengecas sehingga 30 watt. / © ANDROIDPIT

Pengecas desktop USB terbaik

Dengan UC5F, Tronsmart menawarkan kami pengecas berkemampuan Quick-Charge 2.0. Selain Quick-Charge, teknologi pengecasan pantas Volt-IQ Tronsmart juga digunakan, yang membolehkan peranti anda dicas secepat mungkin tanpa standard Qualcomm. Malangnya, Tronsmart belum memasang penyambung Jenis-C dalam penyesuai Titan. Jumlah beban maksimum ialah 90 watt, sekali gus menewaskan semua calon lain dalam koleksi ini. Jadi jika anda ingin mengecas lima telefon pintar pada masa yang sama hanya menggunakan satu soket, anda harus membeli Tronsmart UC5F.

pengecas androidpit tronsmart UC5F

Binatang ini mempunyai jumlah keluaran 90 watt. / © ANDROIDPIT

Pengecas kereta terbaik

Adakah anda memerlukan dua soket Pengecas Pantas untuk kereta anda? Tronsmart mempunyai apa yang anda perlukan dengan CC2TF jika anda ingin dapat mengecas dua peranti semasa perjalanan anda. Terutamanya berfaedah ialah teknologi Volt-IQ yang membolehkan peranti Apple mengecas dengan lebih pantas juga.

pengecas androidpit tronsmart cc2tf

Palam Tronsmart yang kecil mempunyai semuanya. / © ANDROIDPIT

Apakah pek bateri mudah alih kegemaran anda? Adakah mana-mana jenama melebihi jangkaan atau mengecewakan anda? Beritahu kami dalam ulasan.