Siri Jam Tangan Merah Jambu Apple 9 dengan Diskaun $90 ialah Idea Hadiah yang Tiada Tandingan

6
nextpit Paparan Apple Watch 9
© nextpit

Memandangkan bulan Februari sudah bermula, anda mungkin sudah menyediakan sesuatu yang istimewa untuk orang yang anda sayangi pada Hari Valentine yang akan datang ini. Dan jika peranti Apple ada dalam fikiran anda, terdapat peluang hebat yang ditawarkan untuk Siri Jam Tangan 9 di Amazon hari ini. Terutamanya, warna merah jambu jam tangan pintar telah kembali kepada harga terendah sepanjang masa iaitu $309, diterjemahkan kepada penjimatan $90 yang cukup besar.

  • Baca juga: Pilihan Apple Watch hebat lain untuk dibeli

Siri Jam Tangan GPS sahaja 9 yang disenaraikan datang dalam kotak merah jambu dalam saiz 41 mm. Ia juga dipasangkan dengan jalur gelung sukan merah jambu yang boleh anda tukar dengan jalur lain jika anda mahu. Anda perlu melabur lebih sedikit wang tunai untuk warna lain. Tetapi begitu juga, ia juga dijual, walaupun tidak serendah varian merah jambu.

Mengapa Apple Watch Series 9 ialah jam tangan pintar yang berbaloi pada harga ini

Kami telah membandingkan Siri Jam Tangan 9 dengan Siri Jam Tangan 8, dan kami boleh dengan mudah mengatakan bahawa terdapat beberapa peningkatan ketara dalam model jam tangan pintar yang lebih baharu yang menjadikannya pembelian yang menarik.

Sebagai permulaan, Watch 9 dan Watch Ultra 2 (ulasan) dilengkapi dengan cip Apple S9 SiP (sistem-dalam-pakej) baharu, yang membolehkan ciri Ketik Dua Kali bersama-sama sokongan arahan suara Siri luar talian. Selain itu, prestasi keseluruhan pada Watch Series 9 juga dipertingkatkan dan S9 SiP telah mengekalkan hayat bateri pendahulu pada Apple Watch walaupun paparan baharu adalah pemproses yang jauh lebih cerah dan lebih pantas.

Siri Apple Watch 9

Siri Jam Tangan Apple 9 mempunyai reka bentuk yang sama seperti Siri 8 termasuk tali, tetapi ia datang dengan skrin yang lebih cerah. / © nextpit

Walaupun Apple menanggalkan ciri pemantauan oksigen darah daripada Siri Jam Tangan 9 versi AS yang diubah suai ini disebabkan oleh pertikaian paten, terdapat banyak fungsi pengesanan penting lain yang masih tersedia. Terutamanya, anda boleh bergantung pada kadar denyutan jantung yang berterusan dengan pemberitahuan yang tidak teratur, ECG dengan Afib, analisis tidur dan pengesanan auto-senaman. Terdapat juga alat yang menyelamatkan nyawa seperti pengesanan jatuh dan pengesanan ranap.

Adakah anda rasa Watch Series 9 menjadi pembelian yang disyorkan dengan pengurangan harga sebanyak 23 peratus ini? Dan adakah anda berhasrat untuk membeli satu pada kadar semasa? Beritahu kami dalam ulasan.