Spesifikasi dan Harga Telefon Lutsinar Nothing (2a) Bocor

18
nextpit Nothing Phone 2 Bahagian Belakang
© seterusnya

Walaupun Nothing adalah jenama yang agak baharu dalam dunia telefon pintar, ia telah pun mewujudkan namanya melalui reka bentuk perantinya yang unik, seperti telefon pintar telus dan fon kepala. Kebocoran baru telah muncul menunjukkan bahawa permulaan UK mungkin sedang mengusahakan versi Nothing Phone (2) yang lebih murah, digelar sebagai Phone (2a).

  • Jangan ketinggalan ini: Telefon pintar terbaik yang boleh anda beli dengan harga kurang daripada $400

Maklumat ini berasal daripada pengguna X Sanju Choudhary yang mempunyai rekod prestasi yang agak terkini, menjadikannya sukar untuk mengetahui sama ada terdapat sebarang kesahihan kebocoran itu. Berdasarkan butiran yang dikongsinya, Nothing sedang bekerja pada telefon pintar baharu yang membawa nama kod ‘AIN142’. Peranti itu dipercayai Nothing Phone (2a) yang akan datang, versi pertengahan bagi Telefon semasa (2) yang kami semak.

Tiada apa-apa Telefon (2a) yang mempunyai spesifikasi jarak pertengahan

Berdasarkan spesifikasi utama yang disertakan, Telefon (2a) menampilkan skrin AMOLED 6.7 inci dengan lubang tebuk berpusat untuk kamera swafoto 16 MP. Saiz skrin dan susun atur kamera hadapan adalah serupa dengan Telefon (2), menyimpang daripada Telefon (1). Imej kabur dan beresolusi rendah bagi bahagian hadapan telah diterbitkan bersebelahan, tetapi hampir tidak ada apa-apa yang jelas yang boleh dilukis selain daripada saiz bezel yang sederhana.

Sebagai tambahan kepada bahagian hadapan, penembak belakang dikatakan sebagai modul kamera dwi dengan kamera utama 50 MP dan mungkin snapper ultra lebar. Bahagian belakang juga menempatkan antara muka pencahayaan Glyph yang ikonik, tetapi tidak ada cara untuk mengesahkan sama ada susun atur jalur LED adalah serupa dengan Telefon (2).

Tiada apa-apa Telefon 2a

Telefon 2a jarak pertengahan Tiada apa-apa dikatakan mempunyai skrin AMOLED 6.7 inci, kamera dwi dan antara muka Glyph./ © X/u/Sanju Choudhary

Sementara itu, Telefon (2a) dikatakan akan but pada Android 14 dengan kulit Nothing OS 2.5 di atas. Kapasiti bateri mempunyai sel 4,920 mAh, yang boleh diiklankan pada 5,000 mAh.

Malangnya, masih tidak jelas apakah spesifikasi dan ciri yang tinggal, termasuk set cip pilihan untuk menghidupkan Telefon (2a). Tanpa Mengetahui Apa-apa, ia mungkin menggunakan SoC julat pertengahan daripada Qualcomm, yang mungkin bermaksud Snapdragon 7 Gen 3 yang lebih baharu. Jika kita bernasib baik, Tiada apa pun yang boleh mengekalkan Snapdragon 8+ Gen 1 daripada Telefon yang lebih mahal (2).

Tambahan pula, tiada petunjuk mengenai harga Nothing Phone (2a), tetapi butiran perkakasan yang tersedia menunjukkan peranti itu mungkin berharga sekitar $400, sehingga $500, bergantung pada konfigurasi memori. Sebagai rujukan, model asas Nothing Phone (2) dengan konfigurasi memori 8/128 GB berharga $599 satu pop. Akhir sekali, pelancaran Nothing Phone (2a) masih menjadi misteri.

Adakah anda rasa masih ada ruang untuk Nothing Phone yang lebih berpatutan? Adakah anda akan mempertimbangkan untuk membeli satu? Kami menantikan komen anda.

Sumber:
X