Tablet OnePlus Pad disahkan secara rasmi—Bilakah anda boleh membeli satu?

104
Harga spesifikasi tablet OnePlus Pad
© OnePlus

Walaupun Pad OnePlus atau tablet Android pertama syarikat itu telah bocor beberapa kali, sebahagian besar spesifikasi dan ketersediaannya masih menjadi misteri. Penggoda rasmi baharu mengesahkan kewujudan papak itu membayangkan kami tidak akan menunggu terlalu lama.

Sebenarnya terdapat dua petunjuk berasingan bahawa OnePlus Pad akan dilancarkan. Yang pertama adalah daripada seorang pembocor yang didakwa di Twitter bernama yabhishekhd. Berdasarkan ramalannya, acara OnePlus Cloud 11 yang dijadualkan berlangsung di India boleh menyaksikan OnePlus 11 dan OnePlus 11R debut bersama OnePlus Pad.

  • Jangan ketinggalan: Tablet Samsung Galaxy terbaik untuk dibeli pada tahun 2023

OnePlus menggoda peranti tablet

Untuk memberikan bahan kepada tuntutan ini, rasmi halaman pendaratan OnePlus India menunjukkan produk akan datang yang akan diumumkan bulan depan termasuk OnePlus Buds Pro 2 dan OnePlus TV 65 Q2. Menariknya, tab terakhir berlabel ‘OnePlus Pad’ menggoda siluet tablet yang dihiasi dengan kemasan logam berputar dan sensor kamera tunggal yang diletakkan di tengah. Imej pengepala juga mendedahkan bingkai peranti baharu.

Usikan reka bentuk Pad OnePlus

Reka bentuk OnePlus Pad diusik / © OnePlus IN

Berdasarkan apa yang kami boleh susun bersama, Pad OnePlus akan dilancarkan pada acara yang sama. Walau bagaimanapun, tidak jelas sama ada ia akan mengikuti keluaran segera yang serupa dengan OnePlus 11 dan peranti berjadual lain dalam barisan itu.

Penggoda OnePlus Pad

Kamera tunggal OnePlus Pad / © OnePlus

Spesifikasi dan tarikh keluaran OnePlus Pad

Mengikut laporan sebelum ini, Pad OnePlus dengan nama kod dalaman Aries dijangka diletakkan dalam kategori bajet. Butiran yang menyelubungi ciri peranti adalah nipis di atas tanah, tetapi boleh dikatakan ia boleh berkongsi spesifikasi dengan Oppo Pad Air seperti paparan IPS 10.4 inci, sokongan stylus dan bateri 7100 mAh.

Sementara itu, pelancaran OnePlus Pad di India tidak menjamin peranti itu akan dikeluarkan di pasaran lain seperti di AS atau Eropah. Mungkin, ia mungkin datang dalam nama yang berbeza atau di bawah sub-jenama Nord syarikat untuk meneruskan strategi pemasarannya.

Perlukah OnePlus juga mengeluarkan tablet pertamanya ke negara lain juga? Beritahu kami pendapat anda.