Tablet Tab Bajet Plus Lenovo Berubah menjadi Pembesar Suara 26 watt

13
Harga pelancaran pembesar suara Lenovo Tab Plus Bluetooth Kickstand
© Lenovo / edit oleh nextpit

Lenovo adalah antara pengeluar tablet Android yang terkenal di luar sana. Kini, ia telah mengemas kini katalog tabletnya dengan pelancaran Lenovo Tab Plus. Tablet Android baharu ialah kemasukan bajet yang menawarkan kebaharuan seperti bertukar menjadi pembesar suara kendiri dan mempunyai kickstand.

  • Baca juga: Tablet Samsung Galaxy terbaik yang boleh anda beli hari ini

Tablet dan pembesar suara Android digabungkan menjadi satu

Tab Plus Lenovo pada asasnya masih tablet, tetapi ia mempunyai bahagian yang lebih tebal pada satu sisi yang menempatkan lapan pembesar suara JBL dan kickstand. Anda boleh menyambungkannya ke sumber audio termasuk telefon pintar anda atau tablet lain melalui Bluetooth, atau memilih bicu analog dan menggunakan Tab Plus sebagai pembesar suara 26 watt luaran. Seperti biasa, anda juga boleh menggunakan tablet seperti biasa pada Galaxy Tab A9.

Tablet dan pembesar suara Android Lenovo Tab Plus (2024).

Tab Plus Lenovo menampilkan dirian boleh laras dan lapan pembesar suara JBL. / © Lenovo

Di bahagian belakang Tab Plus ialah dirian boleh laras yang memberikan pandangan 175 darjah. Ini serupa dengan tablet Yoga Lenovo dahulu kala. Beberapa port telah disepadukan dalam dua bahagian bawah termasuk port USB-C dan port audio 3.5 mm.

Spesifikasi dan ciri utama Lenovo Tab Plus

Tab Plus sendiri mempunyai spesifikasi yang terletak di antara tablet peringkat permulaan dan pertengahan. Ia menampilkan skrin LCD IPS 11.5 inci dengan kadar penyegaran 90 Hz, kecerahan 400 nits dan resolusi 2,000 x 1,200 piksel. Malangnya, tiada sebarang sokongan stylus aktif di sini dinyatakan.

Di bawah paparan, anda akan menemui cipset MediaTek Helio G99 yang dipadankan dengan 8 GB RAM dan storan boleh dikembangkan 128/256 GB. Ia dilengkapi dengan kapasiti bateri 8,000 mAh yang besar dan secara mengejutkan dilengkapi dengan pengecasan 45-watt, yang setanding dengan Galaxy Tab S9.

Tab Plus berjalan pada Android 14 dan syarikat itu berjanji untuk menyediakan dua tahun kemas kini perisian dan sehingga empat tahun tampung keselamatan. Selain itu, terdapat sentuhan perisian yang memanfaatkan bentuk pembesar suara Bluetooth peranti, seperti mempunyai kawalan kelantangan yang diperibadikan untuk apl dan peranti.

Semua komponen tambahan ini menjadikan Tab Plus binaan lebih besar sedikit daripada tablet biasa anda, berukuran 13.58 mm pada segmen paling tebalnya sambil mencecah skala pada 650 gram (1.4 lbs).

Lenovo menyebut ia akan mengeluarkan Tab Plus dalam pasaran global terpilih. Tab Plus dalam konfigurasi asasnya berharga $289 di Amerika Syarikat dan €279 di Eropah. Apakah pendapat anda tentang tablet dan ciri-cirinya?

Sumber:
Lenovo