Tarik nafas lega: Harga Google Pixel 7 & Pixel 7 Pro tidak berubah

94
acara pelancaran google pixel 7 01
© Google

Kurang seminggu lagi dan tempoh menunggu akhirnya akan tamat untuk setahun lagi apabila ia datang kepada telefon pintar unggul baharu daripada syarikat Mountain View, dengan Google semuanya bersedia untuk memperkenalkan Google Pixel 7 dan Google Pixel 7 Pro pada 6 Oktober. berguling-guling. Google Pixel Watch yang “kekal” juga dijadualkan untuk membuat kemunculan. Amazon kini telah menjadi sumber pertama yang boleh dipercayai untuk “secara tidak sengaja” mendedahkan harga dua telefon pintar Google yang akan datang.

  • Amazon Sepanyol akan menawarkan Pixel 7 untuk dijual.
  • Harganya sama dengan Google Pixel 6.
  • Penjualan telefon pintar itu dijangka akan bermula pada 13 Oktober.

Harga Google Pixel 7 dan Pixel 7 Pro didedahkan

Salah satu misteri terakhir yang menyelubungi Google Pixel 7 dan Pixel 7 Pro nampaknya telah diselesaikan. Sekali lagi, ‘penyebabnya’ adalah Amazon, dan dalam kes ini, Amazon Sepanyol yang telah mengetahui berapa banyak kos kedua-dua telefon pintar Google sebelum acara pelancaran rasmi yang ditetapkan pada hari Khamis, 6 Oktober, pada 10: 00 ET. Tegasnya, mereka “hanya” mendedahkan harga Google Pixel 7 yang disertakan dengan ruang storan dalaman 128 GB dan berwarna Obsidian. Menurut Amazon Sepanyol, ia akan menelan kos tepat $599, dan berdasarkan ini, kami dapat membuat tekaan terpelajar tentang kos Google Pixel 7 Pro.

  • Juga menarik: Telefon pintar Pixel semasa dibandingkan

kenapa? Jawapannya agak mudah: ini adalah harga yang sama bagi Google Pixel 6, yang merupakan pendahulunya. Nasib baik, memandangkan Google tidak mendengar khabar angin tentang kenaikan harga yang tinggi, kami juga boleh menganggap harga yang sama untuk model Pro. Sudah tentu, segala-galanya tertakluk kepada perubahan sebelum ia menjadi rasmi. Harga runcit yang disyorkan untuk Google Pixel 6 Pro dengan 128 GB telah dijual pada harga $899 apabila ia dikeluarkan tahun lepas (dan masih berharga sama banyak). Namun, masih ada tangkapan. Menurut khabar angin, hanya akan ada versi 256 GB Google Pixel 7 Pro, dengan harga yang diminta sebanyak $999 satu pop. Okey, kini keseluruhan malapetaka telah jelas melayang ke alam khabar angin.

Google Pixel Watch

Google Pixel Watch mungkin akan disertakan dengan aplikasi Fitbit. / © Google / Tangkapan skrin oleh: NextPit

Di sinilah berita dari pembocor utama Jerman kami Roland Quandt kepunyaan. Dia kini juga ingin mengetahui harga Google Pixel Watch yang dijual di UK. Dia menuntut harga pelekat €379 untuk jam tangan pintar WLAN dan €419 jika anda lebih suka model 4G. Sayang, kami meraikan terlalu awal kerana bukan semua daripada Google adalah murah.

Untuk model “lama” dengan bezel tebal dan hayat bateri yang mungkin lemah, ini agak mahal, bukan? Sementara itu, syarikat Mountain View telah memaklumkan kepada kami bahawa kami juga akan menerima sesuatu daripada portfolio rumah pintar Nest dari daerah Williamsburg di New York pada Khamis depan. Adakah anda semua teruja?