Tarikh keluaran OnePlus 11 didedahkan: Ini semua yang boleh kami jangkakan

104
NextPit OnePlus 10 Pro
© NextPit

OnePlus nampaknya bersedia untuk mendedahkan OnePlus 11 (5G). Selepas mengusik perdana Android yang akan datang minggu lepas, syarikat itu kini telah menetapkan tarikh pelancaran global—dan yang mungkin tidak terlalu jauh. NextPit memberitahu anda bila untuk melihat OnePlus 11 berserta butiran tentang spesifikasi, harga, tarikh keluaran dan reka bentuknya.

OnePlus 11 dijangka mengikuti jejak OnePlus 10 Pro dari segi pemasaan. Yang terakhir tiba terlebih dahulu di China pada Januari ini, diikuti dengan pelancaran global dua bulan selepas itu. Jurang itu akan dikurangkan pada 2023.

Bilakah OnePlus 11 5G akan dikeluarkan?

Acara pelancaran OnePlus Cloud 11 akan diadakan di New Delhi, India pada 7 Februari 2023. Ia akan menjadi sebulan lebih awal berbanding jadual OnePlus 10 Pro. Pada masa yang sama, OnePlus 11 disertai oleh beberapa peranti OnePlus seperti OnePlus Buds Pro 2 yang dikhabarkan dengan audio spatial.

Selain daripada tarikh tersebut, OnePlus tidak mendedahkan butiran lain yang layak termasuk tarikh keluaran tepat peranti itu. Walau bagaimanapun, itu tidak sepatutnya mengambil sedikit masa memandangkan strategi syarikat. Tajuk acara Cloud 11-bearing mencadangkan bahawa OnePlus harus membawa penambahbaikan dalam kedua-dua perisian dan perkakasan, walaupun kami tidak sabar-sabar untuk melihat maksudnya melalui produk sebenar.

Perkara yang diharapkan daripada OnePlus 11: spesifikasi, harga, ciri, dsb.

OnePlus memperkenalkan kembali optik Hasselblad yang telah dibuang daripada OnePlus 10T—sekurang-kurangnya inilah yang kami lihat dalam klip penggoda yang bocor dua hari lalu. OnePlus juga boleh menguasakan OnePlus 11 dengan cip Snapdragon 8 Gen 2, bateri 5000 mAh, dan menawarkan sokongan untuk pengecasan pantas VOOC. Selain spesifikasi yang jelas, dikhabarkan peranti itu boleh mendapat manfaat daripada kamera utama 50MP yang dinaik taraf dan kakap kedua.

Berdasarkan paparan awal, reka bentuk pada OnePlus 11 adalah minimum. Bahagian belakang boleh melihat perubahan yang paling ketara manakala bahagian hadapan mungkin melihat paparan lubang tebuk meletakkan semula kamera swafoto ke tengah. Di samping itu, jalur warna tidak berubah dengan hijau dan hitam sebagai dua pilihan sahaja. Akhir sekali, peluncur amaran yang terkenal juga boleh melihat pulangan.

Penyampaian OnePlus 11

OnePlus 11 dalam warna hijau dan hitam / © OnLeaks

Berkenaan perisian, terdapat spekulasi bahawa OnePlus sepadan dengan sokongan premium Samsung. Sekiranya berlaku, OnePlus 11 mendapat empat peningkatan Android utama berbanding tiga pasangan kemas kini keselamatan lima tahun semasa.

Harga OnePlus 11 tidak diketahui. Ia boleh berada di antara OnePlus 10T ($650) dan OnePlus 10 Pro ($800). Tetapi kita harus melihat bagaimana ini berlaku semasa kita menuju ke tarikh pelancaran. Walau bagaimanapun, kami ingin mendengar pendapat anda tentang kos OnePlus 11.