Telefon HTC terbaik yang boleh anda beli sekarang

111
AndroidPIT htc u12 plus belakang lutsinar
© NextPit

Veteran industri HTC telah menjadi sebahagian daripada Android sejak awal, dan walaupun syarikat itu tidak menarik tajuk berita seperti Samsung atau Huawei, syarikat Taiwan itu telah membina beberapa telefon bimbit terbaik secara senyap-senyap selama bertahun-tahun. Mari lihat telefon HTC terbaik yang boleh anda beli hari ini.

HTC U12+

Perdana terbaharu HTC dan krim tanaman semasa. Apabila bercakap mengenai spesifikasi, HTC U12+ ini tidak ketinggalan. Qualcomm Snapdragon 845, 6 GB RAM, storan 64/128 GB, 3,500 mAh dan paparan LCD 6-inci tajam yang bagus dengan resolusi 2880 x 1440. Kamera ialah 12MP/16MP di belakang dan dua kanta 12MP pada kamera selfie hadapan.

  • Ulasan penuh HTC U12+

Satu titik jualan unik U12+ ialah kekurangan butang – sebaliknya tonjolan sensitif tekanan tidak bergerak yang memberikan maklum balas haptik yang bagus apabila anda mengaktifkannya. Ini berfungsi bersama-sama dengan teknologi Edge Sense tandatangan HTC di mana anda boleh memerah bingkai telefon untuk mengaktifkan fungsi atau aplikasi. Utama ini mempunyai kualiti bunyi yang hebat dan reka bentuk serta mutu kerja yang sangat baik. Jika anda mahukan rupa yang unik, pastikan anda mencari varian separa lutsinar yang mendedahkan bahagian dalam telefon di bawah selongsong.

HTC U11+

Kembali pada tahun 2017, kami memanggil HTC U11+ sebagai ”telefon orang dalam’ yang dinaik taraf. Dalam semakan peranti kami, kami bergelut untuk mencari sebarang kesalahan dengannya. Spesifikasi mewah 2017 masih memastikan prestasi yang baik hari ini: Snapdragon 835, bateri 3,930mAh, 6GB RAM, kamera belakang 12.2MP dan paparan QHD+ 6 inci. Kualiti paparan jernih dan tajam serta kualiti bunyi yang hebat berkat teknologi BoomSound tandatangan HTC.

Walaupun tidak lagi canggih, HTC U11+ kekal sebagai telefon pintar yang sangat baik yang boleh dibeli dengan harga yang relatif murah pada masa kini.

HTC U12 Life

Seperti namanya, ini ialah peranti jarak pertengahan yang direka untuk membantu anda melalui semua keperluan telefon pintar dalam kehidupan harian anda. Ia dilengkapi dengan lebih sederhana daripada perdana tetapi memenuhi keperluan kebanyakan pengguna dan mempunyai hayat bateri yang sangat baik untuk but. Di dalamnya kita dapati Snapdragon 636, 4 GB RAM, storan 64 GB dan bateri 3,600mAh. Kamera ialah 13MP di hadapan, 16MP di belakang dan skrin 6-inci disediakan untuk keperluan multimedia anda.

  • Ulasan penuh HTC U12 Life
pengguna HTC

HTC U12 Life ialah telefon pintar yang menarik dengan saiz yang sangat mudah diurus / © NextPit

U12 Life mempunyai kemasan yang menarik, terutamanya dalam warna ungu yang bergaya, dan mempunyai jalur tersendiri di bahagian belakang yang membantu mengelakkan kotoran dan mengekalkan cengkaman yang selamat.

HTC Desire 12 dan 12+

HTC telah menstruktur semula dan mengurangkan rangkaian produknya dengan ketara pada 2018 dan ini termasuk pengembalian rangkaian telefon pintar Desire yang popular. HTC Desire 12 dan Desire 12+ ditujukan tepat pada tahap permulaan, jadi jangan mengharapkan spesifikasi teratas di sini. Desire 12 mempunyai cip daripada Mediatek—T6739—pada papan, manakala Desire 12+ membawakan Qualcomm Snapdragon 450. Konfigurasi memori secara dalaman adalah serupa dengan 3 GB RAM dan storan 32 GB.

BRZplus PerRight WarmSilver de

Desire 12+ adalah yang lebih besar daripada dua telefon pintar HTC baharu. / © HTC

Paparan dua telefon pintar Desire 12 bersaiz 5.5 inci dan 6 inci dan didatangkan dalam format 18:9 moden tetapi dengan hanya 1,440 x 720 piksel dan kedua-dua telefon pintar mempunyai reka bentuk permukaan cecair yang bagus selaras dengan model HTC baharu. Walaupun bukan pemain yang hebat berbanding pesaing, ia tetap telefon bergaya dengan skrin besar pada harga yang berpatutan.

HTC Exodus

HTC Exodus adalah binatang yang ganjil, tetapi set ciri uniknya akan merangkulnya untuk orang yang tepat. Peranti ini ialah telefon pintar Blockchain, dibuat untuk aplikasi yang diedarkan dan menampilkan ‘dompet sejuk’ mata wang kriptonya sendiri, diputuskan sambungan daripada Internet dan OS Android.

Telefon Keluaran HTC 3

Kemasan belakang lutsinar yang menarik untuk kred penggodam manis itu. / © HTC

Tetapi HTC Exodus mempunyai lebih banyak tawaran daripada gimik mata wang kripto. Ia juga merupakan telefon bimbit HTC teratas dengan kejuruteraan yang terkenal dengan syarikat itu: paparan Quad HD+ 6-inci, Snapdragon 845, storan 6GB RAM / 128GB, bateri 3500mAh, dwi kamera di hadapan dan belakang. Ia juga mendapat pengaktifan BoomSound dan Edge Sense tandatangan HTC. Pada mulanya, peranti itu hanya boleh dibeli dengan mata wang kripto, tetapi baru-baru ini dijual dengan wang sebenar, yang saya maksudkan mata wang fiat, dengan harga $699.

Adakah anda memiliki telefon HTC? Atau adakah anda berfikir untuk mendapatkannya?