Tiada apa-apa Telinga (tongkat) didedahkan: Putik ringan dengan bunyi yang lebih besar pada harga $99

84
Tiada apa-apa melekat pada telinga tws fon telinga ANC
© Tiada apa-apa

Nothing, syarikat permulaan baharu yang lebih terkenal dengan pelancaran produk yang digembar-gemburkan, telah mengumumkan fon telinga tanpa wayar Nothing Ear (stick). Fon kepala ANC separuh dalam telinga ini bukanlah pengganti Telinga (1), tetapi pasangan ini bertujuan untuk memberikan peningkatan dalam reka bentuk dan keselesaan.


TL;DR

  • Tiada apa-apa yang mendedahkan fon telinga Ear (stick) ANC yang lebih ringan daripada Ear (1).
  • Putik Nothing Ear (stick) menampilkan reka bentuk hujung separuh telinga dan bekas gincu yang baharu.
  • Nothing’s Ear (stick) berharga $99.

Syarikat itu terus memanfaatkan gaya telus dan uniknya dengan Telinga (stick). Walaupun fon telinga baharu didatangkan dengan reka bentuk berasaskan batang yang sama seperti Telinga (1), Tiada apa-apa yang memotong hujung Telinga (stick) untuk menghasilkan bentuk fon telinga yang lebih bersih dan bulat. Begitu juga, tunas Nothing ini mengingatkan kita tentang petua membonjol AirPods 3 Apple.

  • Jangan ketinggalan ini: Fon kepala Bluetooth terbaik untuk dibeli pada tahun 2022

Tiada apa-apa Telinga (tongkat) ringan dan tahan air dibina

Tiada apa-apa yang mengatakan bahawa mereka menguji Telinga (stick) pada lebih 100 jenis telinga yang berbeza sebelum menghasilkan reka bentuk akhir. Mereka menambah bahawa fon kepala kalis IP54 adalah sedikit lebih ringan daripada Telinga generasi pertama (1) dan selesa dipakai sepanjang hari. Hanya satu jalur warna kini ditawarkan dengan gabungan batang hitam tembus dan hujung putih.

Nothing Ear Stick 2022

Nothing’s Ear (stick) dengan reka bentuk separuh hujung baharu / © Nothing

Walaupun pemangkasan saiz, mereka masih berjaya meningkatkan pemacu bunyi tersuai daripada 11.6 mm kepada 12.6 mm. Lebih penting lagi, penyekatan hingar dikatakan lebih baik pada Telinga (stick) daripada Telinga (1) menurut Nothing, terima kasih kepada tiga mikrofon hibrid onboard dan algoritma yang dikemas kini.

Berkenaan dengan ciri audio, codec AAC dan SBC disokong melalui sambungan Bluetooth 5.2. Nothing Ear (stick) juga mengekalkan sambungan wayarles Google Fast Pair manakala mod lag rendah diperkenalkan secara eksklusif dengan Telefon (1).

Nothing Ear Stick 2022 Earbuds ANC

Nothing Bekas gincu lutsinar Ear (stick) / © Nothing

Tiada apa-apa Ear (stick) hayat bateri dan harga

Sarung gincu lutsinar baharu menyediakan sejumlah 29 jam hayat bateri antara pengecasan. Menggunakan tunas sahaja akan memberi anda 7 jam main balik tanpa henti. Telinga (stick) dilengkapi dengan fungsi pengecasan pantas yang diterjemahkan kepada 9 jam hayat bateri pada pengecasan 10 minit.

Nothing’s Ear (stick) in-ears akan tersedia mulai 4 November $99. Fon telinga wayarles juga menuju ke AS. Pada masa yang sama, Nothing terus menjual Ear (1) pada harga yang sama walaupun sebelum ini menyatakan hasratnya untuk menaikkan harga fon telinga.