Tiada apa-apa untuk Melancarkan Jam Pintar dan Earbud Murah melalui Sub-Jenama CMF

24
nextpit Nothing Phone 2
© nextpit

Tiada apa-apa pun jenama teknologi yang agak baharu yang diketuai oleh bekas pengasas OnePlus, Carl Pei. Ia terkenal dengan fon kepala lutsinarnya dan baru-baru ini melancarkan telefon pintar keduanya, Telefon (2). Hari ini, syarikat permulaan itu mengumumkan sub-jenama baharu yang dipanggil CMF by Nothing yang memfokuskan pada menjadikan reka bentuk perindustrian dan inovatifnya lebih mudah diakses oleh pengguna.

  • Baca juga: Nothing Phone (2) vs Samsung Galaxy S23 perbandingan

Dalam kemas kini video komuniti, Ketua Pegawai Eksekutif Nothing telah membentangkan cara CMF, yang bermaksud Warna, Bahan dan Selesai, berkongsi DNAnya dengan jenama Nothing induk sambil mempunyai beberapa titik pembezaan. Persamaan utama bermula dengan standard tinggi yang didedikasikan untuk reka bentuk dan antara muka pengguna produk semasanya yang dijanjikan syarikat untuk menjadikannya dalam jangkauan pengguna yang mementingkan nilai melalui CMF.

Persoalan tentang bagaimana setiap nama jenama berbeza antara satu sama lain menarik respons ini daripada Pei: Pei menyatakan bahawa rangkaian Nothing terus menerima teknologi terkini dan reka bentuk premium. Sementara itu, CMF by Nothing akan mendapat manfaat daripada reka bentuk bersih dan kebolehpercayaan produknya. Kedua-dua jenama akan diuruskan oleh pasukan berasingan juga.

Pengecasan wayarles 2.5 watt tersedia pada Nothing Ear (2)

Pengecasan wayarles 2.5-watt tersedia pada Nothing Ear (2). / © NextPit

Bagi rangkaian produk awalnya, adalah dijangka jam tangan pintar dan fon kepala berjenama CMF akan dikeluarkan lewat tahun ini. Jam tangan pintar itu sebelum ini dilihat dalam pemfailan pensijilan dan tanda dagangan, tetapi tidak jelas jenis spesifikasi dan sistem pengendalian yang akan dijalankan atau sama ada ia akan mengambil kesempatan daripada Google Wear OS 4. Kami juga tidak tahu sama ada ia akan berkongsi bahasa reka bentuk telus seperti yang lain Nothing boleh pakai.

Tiada apa-apa yang memperkenalkan Telefon (2) bulan lepas yang telah disemak oleh Antoine. Peranti ini berjalan pada Nothing OS 2.0 dan menampilkan antara muka glif unik yang terdiri daripada jalur lampu LED di bahagian belakang. Ia juga berharga sebagai telefon yang lebih premium berbanding Nothing Phone (1) yang asal. Begitu juga, sub-jenama CMF adalah lebih sesuai jika Nothing bercadang untuk membuat telefon bimbit yang lebih murah pada masa hadapan.

Adakah anda mendapati produk Nothing berbaloi untuk dibeli berbanding pengeluar lain yang lebih terkenal? Kongsi pendapat anda dengan kami mengenai perkara ini.

Sumber:
tiada apa