Tiada apa-apa untuk melancarkan Telefon (2) di AS, tetapi tiada spesifikasi utama

69
Tiada apa-apa pengesahan Telefon 2
© Pit Seterusnya

Tiada apa-apa Telefon (2) dalam kerja. Ketua Pegawai Eksekutifnya dan pengasas bersama Carl Pei berkata bahawa pengganti kepada Telefon (1) akan dilancarkan di Amerika Syarikat akhir tahun ini. Tetapi petunjuk tentang spesifikasi dan harga peranti tidak diberikan.

Selain mengesahkan kewujudan Telefon (2) dalam temu bual dengan Songsang, Pei telah menambah bahawa peranti itu akan menjadi lebih premium daripada telefon Android lutsinar asal. Mungkin, dia merujuk kepada bahagian perisian dan perkakasan di mana Telefon (2) boleh membawa penambahbaikan.

  • Telefon kamera terbaik untuk dibeli pada tahun 2023

Bagaimanapun, dia enggan menyebutnya sebagai telefon pintar Android perdana. Sebaliknya, ia melihat peranti itu sebagai satu cara untuk menawarkan inovasi ke atas Apple dan Samsung yang menurutnya telah menjadi tidak stabil sejak beberapa tahun lalu. Selain itu, Pei percaya bahawa Telefon (2) adalah satu cara untuk menjawab trend penurunan jualan telefon pintar yang bermula tahun lepas.

Tiada apa-apa Telefon (1)

Antara muka Glyph sepatutnya mengubah cara anda berinteraksi dengan telefon pintar anda. Tetapi saya harus mengakui bahawa ia adalah gimik. / © NextPit

Ketua Pegawai Eksekutif pemula muda yang berpangkalan di UK mencatat betapa pentingnya AS untuk syarikatnya juga. Didedahkan bahawa mereka tidak dapat meneroka pasaran yang disebutkan di atas dengan Telefon (1) kerana mereka kekurangan tenaga kerja yang diperlukan. Dengan “tapak yang lebih kukuh” hari ini, Nothing bersedia untuk mendedahkan Telefon (2) di Amerika Utara pada penghujung tahun 2023.

Nothing’s Phone (1) ditawarkan secara eksklusif sebagai peranti ujian di AS melalui inisiatif Beta Nothing OS (Android 13). Tetapi ia tidak direka bentuk untuk menyokong sepenuhnya rangkaian selular 5G dan 4G negeri sedia ada, menjadikan peranti itu tidak boleh digunakan sebagai pemacu harian.

Di luar telefon pintar Android, Nothing sudah pun menjadi pembuat boleh pakai yang popular di seluruh dunia. Ia memperkenalkan Ear (Stick) pada akhir tahun lepas yang kami dapati mempunyai hayat bateri yang kukuh dalam semakan kami. Fon telinga wayarles ini adalah pilihan yang lebih murah untuk Telinga (1).

Apakah ciri yang anda mahu lihat dalam Nothing Phone (2) yang akan datang? Kami ingin mendengar pendapat anda tentang perkara ini.

Melalui: Songsang