Tiada Lagi Palam Masuk: Solarride Mengecas e-Basikal Anda Semasa Anda Menunggang!

26
solarride 60 wp 00
© Solarride

E-basikal telah menjadi bahagian penting dalam kehidupan seharian kita. Adalah difahami bahawa kemampanan juga sedang memasuki kawasan ini. Solarride Jerman baru sahaja mengumumkan Solarride 60WP yang ingin tahu, sistem lengkap yang, dalam senario terbaik, akan menjimatkan perjalanan yang menjengkelkan ke soket. Pada masa yang sama, syarikat itu menyumbang kepada perlindungan iklim dengan melegakan grid kuasa dan menggunakan tenaga suria hijau untuk mengecas bateri.

 • Pasukan editorial nextpit membandingkan 5 e-basikal yang hebat

Bawa e-basikal anda ke tahap seterusnya dengan Solarride

Solarride 60 WP

Tunggang ke hujung dunia tanpa soket dengan Solarride 60WP. Mungkin atau utopia? / © Solarride

Pemilik e-basikal boleh memberitahu satu atau dua perkara mengenainya: Sepertimana berfaedah berbasikal dengan motor bantuan elektrik, akhirnya, bateri berat (boleh ditanggalkan dalam kes terbaik) e-basikal itu perlu dicas semula.

Solarride 60WP

Pengeluar Jerman Solarride ingin menyelesaikan masalah ini dengan Stesen Solar 60 WPnya pada harga 349.99 euro (kira-kira $370), atau sistem lengkap “Plug & Play” Solarride 60WP pada harga €699.99 (lebih kurang $740). Malangnya, syarikat itu pada masa ini mengiklankan produknya hanya di Jerman, tanpa anggaran untuk menjual produknya di AS. “Loji kuasa mudah alih” seberat kurang 4 kg terdiri daripada:

 • 1x pembawa Solarride dengan modul yang dipasang
 • 1x pengecas Sunload dengan penyesuai KFZ
 • 1x kunci keselamatan ABUS dengan dua kekunci
 • 1x beg sandang kalis air
 • 1x pemegang pengecas Andobil
 • 4x pita velcro
 • 4x Skru Allen 35 mm
 • 4x Skru Allen 40 mm
 • 4x Skru Allen 45 mm
 • 1x kunci Allen

Pengilang menentukan 50 WH / 1.4 A untuk panel solarnya, yang dipasang pada tiang tempat duduk dan tidak menawarkan lebar berlebihan yang menjengkelkan pada bar hendal. Spesifikasi diukur dalam keadaan ideal dan sepatutnya cukup untuk jarak 10 km setiap jam pengecasan, menurut Solarride. Keseluruhan sistem, termasuk pengecas yang sepadan, haruslah sangat mudah dipasang dengan pengikat pelepasan cepat dalam masa 5 minit pada e-basikal anda dan sedia untuk digunakan.

Pengeluar e-basikal seperti VanMoof, Brose, Giant, Fazua, Coboc yang tidak solven dan pengeluar e-basikal lain dinyatakan untuk keserasian. Ia hanya bateri litium-ion dengan voltan bateri 36 V prasyarat untuk kefungsian Solarride 60WP dan e-basikal anda.

Pengecas dipasang seperti telefon pintar pada basikal yang kelihatan dan memberi anda terima kasih kepada penjejakan MPP sentiasa tenaga maksimum daripada panel solar. Selain itu, anda mendapat maklumat tentang kuasa suria, pengecasan semasa dan kapasiti pengecasan dalam masa nyata. Penyongsang memastikan pengecasan lembut secara kekal, jadi tenaga maksimum dihadkan kepada 60 WP.

Solarride 60 WP

Pengecas Sunload sesuai dengan penyesuai yang sesuai untuk semua bateri dengan 36 V. / © Solarride

Apakah pendapat anda tentang Solarride 60WP? Siapa antara anda yang memiliki e-basikal? Jangan ragu untuk menulis pendapat dan pengalaman anda di bawah dalam ulasan.

Sumber:
Solarride


Artikel sebelumnyaArtikel sebelumnya

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya