Tiada perubahan: Tiada apa-apa Telinga (2) bocor dengan reka bentuk lutsinar yang tidak berubah

109
Fon kepala NextPit Nothing Ear 1
© NextPit

Pengganti tunas Nothing Ear (1) telah didedahkan dalam satu set imej render yang bocor. Selain kebocoran yang mengesahkan kewujudan Nothing Ear (2), ia juga membayangkan bahawa akan ada perubahan minimum pada reka bentuk fon kepala yang membatalkan hingar.

TL;DR

  • Fon telinga wayarles Nothing’s Ear (2) menyebabkan bocor bersama reka bentuk yang tidak berubah.
  • Harga dan tarikh keluaran fon telinga yang akan datang masih tidak didedahkan.
  • Tiada yang mendaki harga Telinga (1).
  • Syarikat itu berkata ia akan melancarkan Ear (stick) pada 26 Oktober.

Tiada apa-apa, syarikat permulaan yang diketuai oleh Carl Pei, boleh bersedia untuk mengumumkan fon kepala Ear (2) yang akan datang. Berdasarkan imej yang dikongsi oleh 91Mobiles, tunas generasi kedua akan hampir sama dengan Telinga (1).

Satu-satunya perubahan yang ketara ialah teks terukir “telinga (2)” yang baharu. Selain daripada itu, aksen yang sangat kecil ditambah di atas bentuk asal berasaskan batang lutsinar serta pada bekas pengecasan.

Tiada Telinga (2)

Tiada apa-apa Telinga (2) dengan reka bentuk tidak berubah kepada Telinga (1) / © 91Mobiles

Tiada kenaikan harga Ear (1).

Sumber itu tidak mendedahkan sebarang butiran berkaitan perkakasan dalaman dan ciri audio. Kami boleh mengandaikan bahawa jenama itu harus menumpukan pada peningkatan kualiti bunyi kerana Nothing Ear (1) tidak memenuhi gembar-gembur berdasarkan ulasan rakan sekerja kami.

Selain itu, tidak disebutkan tarikh keluaran yang tepat. Tetapi selamat untuk mengatakan Nothing is nowhere near memperkenalkan Ear gen kedua memandangkan mereka masih merancang untuk menaikkan harga Ear (1) mulai minggu ini. Harga pasangan itu akan dinaikkan daripada $100 kepada $150, perbezaan 50 peratus. Menurut Nothing, langkah terbarunya adalah disebabkan oleh inflasi semasa.

Tiada apa-apa Ketersediaan Ear (stick).

Di sebalik barisan utama fon kepala pembatalan hingar, syarikat itu dijadualkan mengumumkan sepasang lagi TWS pada 26 Oktober. Nothing Ear (stick) di-telinga telah diusik beberapa kali. Fon telinga ini akan mempunyai rupa biasa seperti Telinga (1) kecuali ia akan datang dalam bekas gaya gincu dan lebih ringan sedikit daripada versi standard.

Apakah pendapat anda tentang Nothing menaikkan harga produknya? Adakah ia akan menjejaskan imej permulaannya? Kami ingin melihat sentimen anda tentang perkara ini.