Tiada tawaran yang paling menarik ialah sepasang tambahan Telinga (Stik) secara percuma—Begini caranya

92
Nothing Ear Stick NextPit melks393 12
© NextPit

Tiada apa-apa yang sedang menjalankan promo beli-satu ambil-satu untuk fon telinga wayarlesnya semasa jualan Valetines awal ini. Anda boleh mendapatkan pasangan kedua Telinga (Stik) secara percuma dalam setiap pembelian tunas lutsinar atau satu set bersama Nothing Phone (1) untuk sesetengah negara. Begini cara anda boleh menuntut satu.

Bergantung pada wilayah yang mengambil bahagian, perjanjian Nothing Ear (Stick) boleh memberi anda sepasang in-ear lain atau diskaun besar jika anda tidak dapat menangkap pembenihan terhad. Bermula hari ini hingga 10 Februari, Tiada apa-apa kedai akan menggugurkan berkas terhad pada tempoh tertentu, yang merupakan satu-satunya masa yang sah untuk memanfaatkan tawaran itu.

Tetapi jika anda tidak dapat merebut bungkusan itu, Tiada apa-apa yang membuang pengurangan harga yang besar. Sebagai contoh, penjimatan $40 atau potongan 33 peratus ditawarkan di AS. Sementara itu, membeli Nothing Phone (1) di Eropah akan memberi anda Telinga (Stick) percuma jika anda merasakan tidak memiliki dua pasang tunas.

Mengapa fon kepala Nothing Ear (Stick) popular

Seperti konsep telefon lutsinar, Ear (Stick) in-ear didatangkan dengan sarung pengecas telus dan fon kepala berasaskan batang yang unik. Satu lagi kelebihan yang kami temui dalam ulasan Ear (Stick) kami ialah bentuk yang ringan dan reka bentuk yang sangat tidak mengganggu, yang menjadikan sesi mendengar yang selesa.

Yang menghairankan, Tiada apa-apa yang dapat memerah pemacu bunyi besar di dalam setiap tin mini. Selain itu, terdapat juga penyamaan yang meluas dan volum maksimum yang lebih tinggi berbanding fon kepala lain dalam kelas yang sama.

Tiada Telinga (Tongkat)

Tiada Telinga (Stik) dengan sarung pengecas gaya gincu lutsinar / © NextPit

Untuk menambah main balik yang dilanjutkan, tunas Nothing’s Ear (Stick) menampilkan hayat bateri yang mengagumkan. Fon telinga sahaja boleh bertahan 7 jam padat dalam satu cas sambil menggabungkannya dengan sarung akan menghasilkan hayat bateri selama kira-kira 22 jam.