Tiada Telefon (2a) Disahkan Secara Rasmi: Tetapi Apakah Ia Sebenarnya?

9
tiada telefon 2a 03
© Tiada apa-apa

Nothing Phone (2a) kini telah disahkan secara rasmi. Telefon pintar julat pertengahan harus menawarkan pengalaman telefon pintar yang optimum untuk kegunaan harian dan masih mewakili peningkatan yang jelas kepada Nothing Phone (1) yang kami semak sebentar tadi. Dan semua tanda menunjukkan pelepasan di MWC 2024 di Barcelona.

  • Dalam konteks ini: Telefon pintar terbaik di bawah $400 yang telah kami uji untuk anda

Pasukan Nothing mengumumkan Nothing Phone (2a)

Khabar angin kemungkinan “lebih murah” Nothing Phone (2a) telah wujud sejak awal Disember 2023, tetapi kini syarikat itu secara rasmi mengesahkan kewujudan telefon pintar Android sedemikian sebagai sebahagian daripada kemas kini komuniti suku tahunan mereka.

Saya tidak fikir saya benar-benar terkeluar jika perbandingan dengan Google dan siri Pixel Anya adalah disengajakan. Kami juga menjangkakan Google Pixel 8a daripada Mountain View di Google I/O 2024. Sementara itu, Tiada apa-apa yang menggoda Telefonnya (2a).

Syarikat itu menyatakan bahawa Nothing Phone (2a) “memberi tumpuan kepada keperluan teras pengguna dan juga menggabungkan semua kepakaran Nothing”. Adalah menarik untuk melihat di mana kedudukan telefon pintar jarak pertengahan, kerana ia dikatakan mengekalkan fungsi paling popular Nothing Phone (2) nextpit yang dikaji semula pada 2023 dan masih lebih baik daripada Nothing Phone (1).

Tiada apa-apa Telefon (2a) membocorkan gambar yang didakwa

Prototaip Nothing Phone (2a), kali ini dengan dwi kamera tengah dan pencahayaan glif yang dikecilkan. / © Tiada apa-apa

Pada masa ini diketahui bahawa telefon pintar yang diberi nama kod “Aerodactyl”, akan hadir dengan paparan AMOLED 6.7 inci dengan maksimum 120 Hz dan kamera dwi 50 MP di belakang – iaitu kamera utama dan sudut ultra lebar.

Dimensity 7000 daripada MediaTek sedang dibincangkan sebagai CPU. Pencahayaan glif yang terkenal dan terkenal, di mana kit pembangun Glyph turut diumumkan hari ini, dijangka lebih bijak daripada pada telefon Nothing pertama dan kedua.

Kita akan melihat. MWC pada penghujung Februari 2024 di Barcelona disebut-sebut sebagai tarikh pembentangan yang belum disahkan. Dan seperti biasa, nextpit akan berada di sana untuk anda!

Adakah anda mempunyai sebarang soalan untuk pasukan kami di MWC? Sama ada mengenai Nothing atau perkara lain yang berkaitan dengan MWC? Bahagian komen kini dibuka untuk anda.

Sumber:
tiada apa