Tipu atau Rawat Dengan Apl dan Permainan iOS dan Android Percuma Minggu ini

28
Apl NextPit
© nextpit

Bagaimana anda akan menyambut Halloween malam ini? Adakah ia muslihat atau merawat? Walau apa pun, pasti ada mereka yang tidak dapat memberi dua suara tentang perayaan seperti itu, lebih suka menghabiskan masa mereka di rumah dengan telefon pintar mereka. nextpit terus bekerja keras di belakang tabir, mencari pilihan apl dan permainan percuma daripada Apple App Store dan Google Play Store untuk peranti iPhone atau Android anda agar anda sentiasa sibuk malam ini.

Lihat apa yang kami temui untuk anda minggu ini, di mana senarai lengkap aplikasi dan permainan yang biasanya berharga kini tersedia secara percuma untuk masa yang terhad.

Kami sentiasa cuba mencari permainan yang tidak mempunyai penipuan atau perangkap privasi di dalamnya tetapi perlu diingat bahawa, tidak seperti pilihan 5 Apl Teratas mingguan kami, kami tidak menyemak apl ini secara individu. Ini bermakna sesetengah daripada mereka mungkin menampilkan jumlah iklan yang tidak masuk akal dan pembelian dalam apl.

 • Jangan terlepas ini: Cara mencari apl percuma untuk Android dan iOS

Petua: Jika anda menjumpai apl yang menarik dalam senarai kami tetapi tidak memerlukannya sekarang, pasang apl itu dahulu dan padamkannya selepas itu. Ini akan menyebabkan apl disimpan ke pustaka anda, membolehkan anda memasangnya kemudian secara percuma, walaupun selepas promosi tamat.


Apl Android tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl Android untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Pengimbas Kod QR Pro ($2.49): Mencari sesuatu yang berbeza apabila ia berkaitan dengan pengimbas QR dan kod bar? Apl ini mungkin sahaja yang anda cari.
 • Pro Pasaran: Analisis Sentimen ($3.99): Walaupun saya tidak akan bertaruh seluruh ladang [editor’s note: or any farm, in my case] pada apl ini, ia mungkin hanya membantu anda berehat di Wall Street.
 • Perpuluhan kepada Pecahan Pro ($1.49): Adakah anda menghadapi masalah menukar perpuluhan kepada pecahan secara mental? Jika ya, terdapat aplikasi yang mungkin dapat membantu anda.
 • Penggalak Bass & Penyama Pro ($1.49): Imbangkan audio pada telefon pintar anda, sama ada untuk filem atau lagu, dengan aplikasi ini. Walaupun ia tidak akan merevolusikan pengalaman mendengar anda, ia sedikit sebanyak akan membantu.

Permainan Android

 • BERKARAT: Island Survival Pro ($0.99): Fikiran Tom Hanks dalam Castaway pasti akan terlintas di fikiran anda apabila anda melangkah ke kasut seseorang yang terdampar di sebuah pulau dan sanggup melakukan apa sahaja untuk terus hidup.
 • Evertale ($0.99): Digembar-gemburkan sebagai karya RPG yang menarik perhatian raksasa, grafiknya sangat menakjubkan dengan permainan yang memukau untuk dibut.
 • Kata Mania ($6.49): Dengan tujuh permainan perkataan mini untuk dipilih, anda pastinya dimanjakan dengan pilihan.
 • Pencarian Bigfoot ($3.99): Permainan pengembaraan teka-teki di mana anda mungkin menjadi orang yang berjaya menemui Bigfoot yang sukar difahami.
 • Premium Demon Hunter ($0.99): Anda mempunyai banyak musuh untuk dibunuh, dan anda pastinya dibina untuk tugas itu. Lihat berapa banyak syaitan gelap ini yang boleh anda halau ke jurang!

Apl iOS tersedia secara percuma untuk masa yang terhad

Apl iOS untuk produktiviti dan gaya hidup

 • Penjejak Air: iHydrate ($1.99): Adakah anda mendapat cukup air setiap hari? Adalah penting untuk kekal sihat, jadi gunakan aplikasi ini sebagai peringatan!
 • Isyarat Saham Pro ($0.99): Sesuai untuk membantu anda menjejaki portfolio saham anda apabila harga berubah supaya anda berada pada kedudukan yang lebih baik untuk membuat keputusan.
 • Sheiko – Rutin Senaman ($0.99): Jika anda ingin menjadi versi diri anda yang terbaik, maka apl ini mungkin membantu untuk peminat kecergasan. Ini adalah aplikasi latihan kekuatan untuk atlet.
 • GPS Kompas Penunjuk Anchor ($3.99): Tidak mempunyai sambungan Internet dan masih perlu menavigasi jalan anda melalui hutan atau di tempat yang tidak dikenali? Apl ini menyelesaikan tugas.
 • bKemajuan ($0.99): Ini ialah alat produktiviti yang akan membantu anda memaksimumkan masa anda dan menjadikan anda lebih cekap apabila mengatur hari dan tugas anda.

permainan iOS

 • Trippy Escape: Mindeater ($3.99): Permainan pengembaraan melarikan diri yang pasti akan menarik minat mereka yang mahukan seram seram.
 • Word Search Daily Pro ($2.99): Setiap hari akan membawa bersama teka-teki carian perkataan baharu, membantu memastikan fikiran anda sentiasa tajam pada setiap masa.
 • Pencarian Bigfoot ($3.99): Biarkan orang lain mencari Nessie, anda harus fokus untuk memburu Bigfoot dalam permainan pengembaraan teka-teki ini.
 • Penangkap Titisan Hujan ($0.99): Seberapa pantas refleks anda? Adakah mereka cukup pantas untuk membantu anda mengumpul semua titisan yang jatuh?
 • Puzzling Peaks EXE ($1.99): Adakah ia permainan pinball? Adakah ia platformer? Adakah ia permainan golf? Semua aspek ini digabungkan dalam permainan teka-teki fizik yang benar-benar unik yang memerlukan kedua-dua bahan kelabu dan kemahiran!

Mudah-mudahan, anda akan mendapati pilihan kami untuk memulakan minggu ini menghiburkan. Adakah sesuatu yang menarik menarik perhatian anda, atau adakah terdapat apl atau permainan di Gedung Google Play atau Apple App Store yang anda ingin cadangkan? Kongsi cadangan anda dengan kami dalam ulasan!


Artikel sebelumnyaArtikel sebelumnya

Artikel seterusnyaArtikel seterusnya