TV Hisense Bersaiz Terbesar

72

TV besar Hisense telah merevolusikan keseluruhan konsep hiburan rumah, dengan pilihan 120” menjadi ciptaan terbesar mereka. Paparan besar-besaran mentakrifkan semula rendaman dan saiz, memberikan pengguna pengalaman sinematik yang paling cemerlang. TV Hisense 120” ini menggabungkan pelbagai teknologi dan ciri menjadikannya menonjol daripada yang lain.

TV Hisense Bersaiz Terbesar

Artikel ini akan menyelidiki lebih mendalam pilihan saiz terbesar TV Hisense yang meningkatkan semua aspek kualiti audio dan visual, termasuk warna terang, imej seperti hidup dan perincian yang tiada tandingan.

TV Laser Pintar 120” 4K

TV pintar ini menawarkan semua kemudahan TV pintar biasa tetapi dengan rendaman panggung wayang. L5G adalah sebahagian daripada siri L5 daripada Hisense. Teknologi tayangan lontaran pendek yang disertakan dengan peranti ini membolehkan projektor diletakkan beberapa inci dari skrin. Imej yang ditayangkan ialah 4K, terang dan empat kali lebih besar daripada yang anda akan dapat daripada TV 55 inci.

Siri L5G mempunyai ciri terbina dalam:

  • hayat laser 25,000 jam
  • Mod pembuat filem
  • Mod permainan
  • TV Android Pintar
  • Dolby Atmos

TV ini ialah salah satu cara terbaik untuk melibatkan diri dalam hiburan skrin besar tanpa kabel dalam dinding dan pelekap siling. Anda hanya memerlukan pendirian TV dan beberapa inci dari dinding untuk unjuran besar-besaran.

ALR

Skrin Ambient Light Reject (ALR) dipasangkan dengan TV laser ini untuk menghapuskan tekaan persediaan projektor UST. Akhirnya, anda mendapat gambar terbaik tanpa mengira keadaan tanpa perlu memalapkan atau mematikan lampu.

Dolby Atmos

The Bunyi Dolby Atmos (30W). memberikan hasil sinematik yang mengalir di sekeliling anda. Jika anda seorang audiophile, anda akan menyukai sokongan eARC L5G, memberikan anda pas isyarat penuh kepada mana-mana sistem sekeliling.

Android

Dengan Android TV fungsi, anda boleh mengakses kandungan pada skrin besar daripada aplikasi yang berbeza. Anda boleh mendapatkannya daripada Gedung Google Play atau mendapatkan kandungan daripada pelbagai perkhidmatan penstriman untuk hiburan terbaik.

Sokongan HDR

The L5G mempunyai resolusi 4K dan sokongan HDR 10. Kecerahan puncak ditetapkan pada 2700 Lumens, membantu anda mencipta semula dunia perincian dan warna yang luar biasa. Panjang fokus ditetapkan, memberikan fokus seragam dan kejelasan gambar terbaik.

Port HDMI

Satu perkara yang anda nikmati dengan TV laser ini ialah anda tidak perlu menukar tetapan. Port HDMI berkelajuan tinggi secara automatik mengesan konsol permainan sebaik sahaja disambungkan dan merupakan sumber input semasa. Ini menjadikan TV melaraskan tetapan pemprosesan isyarat dan gambar untuk mengoptimumkan prestasi permainan.

X-Fusion

Enjin laser X-fusion memberikan julat warna yang dinamik seperti hidup. Enjin melebihi Rec.709. Piawaian untuk UHD 4K ini bertahan cukup lama untuk mengendalikan lebih 25,000 jam kandungan. Dengan Google Assistant, Bluetooth, Alexa dan Wi-Fi terbina dalam, TV dan alat kawalan jauh suara boleh disepadukan dengan mudah dengan mana-mana sistem rumah pintar. Anda boleh mencipta beberapa automasi terbaik mengikut keinginan anda.

Dengan sambungan wayarles dan berbilang port, menyambungkan sumber audio dan video luaran ke TV adalah mudah. Ini adalah salah satu ciri TV laser yang paling mudah.

Pawagam Laser Lontar Pendek Ultra 120l5

ini TV laser 120″. pilihan daripada Hisense telah mengubah alam hiburan rumah. Input ultra HD 4K yang menakjubkan memberikan imej yang jelas dan menakjubkan. Skrin besar boleh dinikmati dari mana-mana sudut tontonan (180 darjah).

UHD 4K

Spektrum warna yang dipertingkatkan ialah salah satu perkara yang paling menonjol tentang pilihan TV ini. Imej-imej adalah benar-untuk-hidup, dimungkinkan oleh ketepatan sumber cahaya laser. Ia melebihi Rec. 709 ditetapkan untuk julat warna UHD 4K. Anda dapat melihat paparan warna yang cemerlang yang telah dipertingkatkan dengan luar biasa berbanding versi terdahulu.

HDR

TV ini mempunyai julat dinamik tinggi atau HDR yang membuka kontras dan julat warna yang hanya boleh dibandingkan dengan standard pawagam. Gambar-gambar yang bertenaga dan menakjubkan menawarkan kedalaman yang luar biasa dan butiran yang kaya.

X-Fusion

Satu perkara yang anda perhatikan tentang TV ini ialah ia menggunakan lampu laser X-Fusion yang menampilkan kecerahan lumen 27000. Keseragaman pencahayaan yang dinikmati di sini adalah melebihi 85%, yang menerangkan kejelasan gambar tanpa mengira kecerahan bilik yang ada.

Permainan

TV laser ialah salah satu pilihan terbaik untuk menangkap butiran dalam permainan aksi pantas. Teknologi MEMC mempunyai masa tindak balas pemproses tahap mikrosaat, 10 kali lebih pantas daripada kadar gerakan OLED yang dihantar. Ini menjadikannya salah satu skrin permainan terbaik untuk digunakan.

DBX-TV

Skrin bukan satu-satunya perkara yang menonjol. TV laser ini memberikan pengalaman bunyi yang mengasyikkan. Ia mempunyai pembesar suara terbenam yang mengeluarkan sistem audio 30W. Pada TV laser ini, teknologi audio dbx-tv yang memenangi anugerah digunakan untuk meningkatkan pengalaman sinematik.

Android

Android TV menyediakan lebih banyak pilihan hiburan. Beribu-ribu filem dan rancangan merentas perkhidmatan penstriman boleh diakses pada alat ini. Terdapat juga pilihan untuk membenarkan Google mengawal TV dan mengesyorkan perkara yang patut anda tonton. Apatah lagi, suara anda boleh mengawal segala-galanya. Menghantar muzik, video dan pilihan daripada peranti lain ke TV dimungkinkan oleh Chromecast terbina dalam. Perlu diingat bahawa Google Assistant tidak tersedia di semua negara dan bahasa. Anda perlu mengetahui lebih lanjut tentang fungsi ini sebelum membuat pembelian anda.

Projektor dan Pelabuhan Lontar Pendek

Balingan pendek yang disertakan dengan skrin mempunyai reka bentuk minimalis, yang agak mudah dipasang. TV adalah ringan dan nipis, membolehkan wayarles digantung yang tidak mencolok. Ini disepadukan dengan sempurna ke dalam mana-mana gaya hidup. Peranti ini mempunyai empat port HDMI untuk disambungkan ke video, sistem audio dan komponen lain.

Hisense 120″ L5f 4k Ultra HD Smart Laser TV

Ini ialah satu lagi TV 120 inci yang mentakrifkan semula hiburan rumah, menampilkan skrin penolakan cahaya ambien dan konsol. Ia merupakan pilihan terbaik untuk sukan langsung, filem dan TV langsung. Peranti ini membolehkan anda menonton semua rancangan yang anda gemari pada skrin 4K yang mengagumkan, lebih cerah dan lebih besar.

Projektor dan Imej

Imej yang diunjurkan oleh laser lontaran pendek adalah berkualiti tinggi dan dikuasakan oleh lebih daripada 8 juta piksel. Imej bergerak ditunjukkan dengan terperinci yang mendalam, dan skrin terbina dalam dengan teknologi anti-silau untuk membolehkan anda menikmati semua rancangan anda dalam sebarang keadaan pencahayaan.

Fungsi TV Pintar

TV laser mempunyai penentukuran suhu yang sama seperti TV ULED Hisense, memberikan perincian dan kedalaman. TV ini membolehkan pengguna menikmati fungsi TV pintar tradisional kerana kemasukan VIDAA 4OS dengan penala terbina dalam dan penstriman untuk mengakses saluran percuma ke udara.

Dolby Atmos

Teknologi Dolby Atmos dan pembesar suara terbina dalam membolehkan bunyi sinematik. Menggabungkan teknologi audio dan imej TV laser ini membolehkan pengalaman yang lebih besar daripada kehidupan tanpa mengubah ruang anda. Konsol boleh dipasang dengan mudah di atas meja berhampiran skrin dan berfungsi dengan sangat baik.

Revolusikan Hiburan Rumah Anda Dengan TV Hisense Saiz Terbesar

TV terbesar hari ini tidak lagi menyamai skrin besar yang menduduki sebahagian besar ruang kediaman anda. Saiz terbesar TV Hisense adalah contoh yang bagus. Pencipta TV telah melampaui had dan dimensi TV tradisional, memperkenalkan skrin besar untuk membuka perjalanan visual yang luar biasa. Menggabungkan reka bentuk, kualiti gambar dan kehebatan audio, Hisense telah memperkenalkan karya agung yang telah membawa penonton ke tahap yang berbeza.

Apakah pendapat anda tentang model TV Hisense ini? Adakah anda mempunyai satu di rumah? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.