VPN Terbaik Dengan Percubaan Percuma

67

Adakah anda sedang mencari VPN terbaik dengan percubaan percuma? Sesetengah orang tidak mahu membayar untuk VPN melainkan mereka telah mencubanya dengan teliti. Dengan percubaan percuma VPN, anda mempunyai peluang untuk menguji perkhidmatan itu terlebih dahulu. Menyemak kelajuan sambungan, rangkaian pelayan, protokol penyulitan dan menyahsekat perkhidmatan penstriman – semua ini boleh dilakukan tanpa risiko untuk tempoh masa yang telah ditetapkan. Berminat? Baca di bawah untuk mengetahui percubaan percuma VPN terbaik yang tersedia sekarang.

VPN Terbaik Dengan Percubaan Percuma

VPN Terbaik Dengan Percubaan Percuma: 5 Teratas

1. ExpressVPN

ExpressVPNPilihan utama kami untuk VPN terbaik dengan percubaan percuma ialah ExpressVPN. Ia menawarkan percubaan percuma selama 7 hari untuk peranti mudah alih (iOS dan Android). Jika anda ingin mengujinya pada lebih banyak peranti, anda boleh memanfaatkan jaminan wang dikembalikan 30 harinya. Jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan VPN, anda boleh meminta bayaran balik dalam masa 30 hari.

VPN ini mempunyai kelajuan ultra pantas dan lebar jalur tanpa had. Dengan kelajuan yang begitu pantas, anda tidak akan mengalami sebarang penimbalan atau ketinggalan apabila anda menstrim rancangan kegemaran anda, permainan atau menyemak imbas web.

ExpressVPN mempunyai rangkaian 3,000 pelayan di 94 negara, membolehkan pengguna mengakses kandungan dalam talian di seluruh dunia. Nyahsekat perpustakaan dan memintas geo-sekatan untuk Netflix, Disney+, Hulu, Amazon Prime Video dan banyak lagi.

Rangkaian pelayannya yang luas menjadikannya pilihan yang baik untuk melakukan torrenting kerana rangkaian tersebut menyokong trafik P2P. ExpressVPN juga mempunyai ciri keselamatan yang terkemuka. Ia mempunyai penyulitan 256-bit gred tentera dan suis bunuh automatik.

Tambahan pula, ExpressVPN mempunyai dasar larangan log yang ketat, bermakna aktiviti dalam talian anda tidak akan dikumpulkan atau dikongsi. Hakikat bahawa VPN ini beribu pejabat di British Virgin Islands menyediakan keselamatan tambahan (di luar 5/9/14 Eyes Alliance dan tidak tertakluk kepada undang-undang pengekalan data).

Tawaran Terhad: 3 bulan PERCUMA!
Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra penstriman.

Jaminan wang dikembalikan 30 hari

ExpressVPN mudah digunakan dan mempunyai ciri yang membolehkan pengguna menyambungkan peranti yang biasanya tidak berfungsi dengan VPN. Sebagai contoh, SmartDNS (MediaStreamer)nya akan membenarkan anda menonton Netflix dan Hulu pada PS4 anda. Selain itu, anda boleh menyediakannya pada Xbox, TV pintar dan Apple TV untuk menonton rancangan terus pada skrin besar.

Ambil perhatian bahawa percubaan percuma 7 hari datang dengan beberapa isu, terutamanya pada iOS. Anda perlu memberikan maklumat pembayaran dan ingat untuk membatalkannya sebelum ini dalam masa 7 hari. Jika tidak, anda akan dicaj secara automatik. Selain itu, iOS tidak disertakan dengan suis bunuh dan anda tidak akan mempunyai akses kepada MediaStreamer dengan percubaan percuma.

Jika anda ingin menguji ciri penuh VPN ini untuk tempoh yang lebih lama, sebaliknya anda boleh memanfaatkan jaminan wang dikembalikan 30 harinya. Jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan ini, adalah mudah untuk menuntut bayaran balik penuh.

KEBAIKAN

 • Boleh menyahsekat Netflix, Disney+, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer dan banyak lagi
 • Kelajuan pantas
 • Jalur lebar tanpa had
 • Baik untuk torrenting
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari

KEBURUKAN

 • Percubaan percuma 7 hari adalah untuk peranti iOS dan Android sahaja

2. PrivateVPN

PrivateVPN menawarkan percubaan percuma pada kedua-dua desktop dan peranti mudah alih. Ia membolehkan anda mencuba perkhidmatan VPN selama seminggu tanpa perlu memberikan sebarang butiran pembayaran.

Salah satu ciri terbaik VPN ini ialah ia tidak memerlukan butiran kad kredit untuk percubaan percuma. Untuk mendapatkan kod hadiah, hanya hubungi bahagian perkhidmatan pelanggan mereka. Apabila anda menggunakannya untuk membuat akaun, percubaan 7 hari percuma anda bermula serta-merta.

Anda boleh memilih daripada 200 pelayan di 63 lokasi dan mengubah suai penyulitan anda untuk menyulitkan aktiviti dalam talian anda dengan sifir CBC dan GCM 128 atau 256-bit dengan percubaan percuma. Anda juga boleh torrent dengan VPN ini kerana ia serasi dengan P2P.

Perlu diingat bahawa PrivateVPN menawarkan jaminan wang dikembalikan 30 hari jika anda ingin menggunakan perkhidmatannya lebih lama dan percuma. Anda boleh membeli pelan langganan dengan PayPal, Stripe atau kad kredit dan menerima wang anda kembali dalam masa sebulan.

PrivateVPN menawarkan perkhidmatan premium yang berpatutan dan kupon VPN untuk diskaun. Apabila tempoh percubaan percuma tamat, anda boleh menemui pelan langganan yang mesra bajet.

KEBAIKAN

 • 7 hari percubaan percuma
 • Percubaan percuma menyokong Windows, macOS, Android dan iOS
 • Sokongan pelanggan secara langsung
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari
 • Tiada kad kredit diperlukan untuk percubaan percuma

KEBURUKAN

 • Lokasi pelayan terhad

3. ProtonVPN

ProtonVPN

ProtonVPN menawarkan percubaan percuma 7 hari dan VPN percuma yang boleh digunakan selama-lamanya. Oleh itu, ia adalah pilihan yang baik untuk sesiapa sahaja yang ingin memastikan penyemakan imbas web harian mereka. Sebilangan besar tapak terhad juga boleh dinyahsekat untuk pengguna percuma.

Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa seperti semua percubaan percuma, pelan percuma ProtonVPN direka untuk menarik minat anda untuk meningkatkan langganan anda. Pengguna percuma dihadkan kepada pelayan percuma yang berdedikasi, yang kadangkala terbeban pada waktu puncak – yang bermaksud pelan percuma ProtonVPN tidak sesuai untuk bermain permainan dalam talian, menstrim kandungan HD atau melakukan kerja-kerja intensif data yang lain.

Sementara itu, ciri keselamatan ProtonVPN adalah luar biasa. Penyulitan AES 256-bit yang sukar memastikan trafik selamat daripada campur tangan ISP atau penggodam. VPN ini juga menyokong WireGuard.

Jika sambungan VPN anda hilang, suis bunuh ProtonVPN akan diaktifkan dan ia berfungsi bersama-sama dengan ciri sentiasa hidup VPN, yang segera menyambung semula anda ke pelayan VPN.

Walaupun percubaan percuma ProtonVPN mempunyai beberapa batasan, seperti pelayan terhad dan beberapa kesesakan, pengguna percuma masih boleh menggunakan suis bunuh dan ciri Pemecut VPN. Pelayan ProtonVPN percuma terletak di Amerika Syarikat, Belanda dan Jepun, dan amat berguna untuk mengikuti berita antarabangsa atau terus berhubung dengan rakan di media sosial.

KEBAIKAN

 • Tiada had data
 • 10 sambungan serentak
 • Tiada iklan
 • Tidak menyimpan log
 • Kad kredit tidak diperlukan untuk percubaan

KEBURUKAN

 • Kesesakan boleh bermakna kelajuan perlahan
 • Versi percuma tidak sesuai untuk penstriman
 • Versi percuma menyediakan akses kepada 3 negara sahaja

4. NordVPN

NordVPN

NordVPN menawarkan percubaan percuma selama 7 hari. Anda boleh menguji rangkaian pelayan, kelajuan sambungan dan protokol penyulitannya.

Percubaan percuma hanya akan mengambil masa beberapa minit untuk disediakan kerana ia adalah proses yang sangat mudah. Walaupun anda mesti memberikan maklumat kad kredit anda, anda tidak akan dicaj sehingga 7 hari.

Anda juga boleh memanjangkan tempoh percubaan anda dengan jaminan wang dikembalikan 30 hari NordVPN. Jika anda tidak mahu menggunakan kad kredit anda, kaedah pembayaran PayPal, Amazon Pay, Google Pay dan mata wang kripto tersedia.

Pada peranti Android, anda boleh mendapatkan percubaan NordVPN percuma dan mengakses semua ciri VPN, termasuk 5400+ pelayan ultra-pantas di 60 negara dan akses kepada tapak penstriman paling popular seperti Netflix, Hulu, Disney+, BBC iPlayer dan lain-lain .

Ia juga menyokong teknologi terowong NordLynx dan menyediakan lebar jalur tanpa had tanpa gagap. Jadi, walaupun dengan percubaan NordVPN percuma, anda akan dapat menstrim pada kelajuan yang pantas.

KEBAIKAN

 • 7 hari percubaan percuma
 • Nikmati ciri penuh semasa percubaan
 • Persediaan mudah
 • Kelajuan pantas
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari

KEBURUKAN

 • Memerlukan kad kredit untuk percubaan percuma

5. CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost menawarkan pilihan yang berbeza untuk percubaan percuma. Terdapat percubaan percuma 1 hari untuk desktop, percubaan percuma 3 hari untuk Android dan percubaan percuma 7 hari untuk iOS. Anda juga boleh memanfaatkan jaminan wang dikembalikan jika anda ingin menguji perkhidmatan untuk tempoh yang lebih lama. Ia akan memberi anda akses kepada keseluruhan rangkaian pelayan, kelajuan pantas dan ciri keselamatan lanjutan pada semua peranti anda.

VPN ini mempunyai rangkaian besar lebih daripada 9,000 pelayan. Ia juga mempunyai pelayan khas yang dioptimumkan untuk penstriman. Nyahsekat Netflix, Disney+, Hulu, BBC iPlayer dan Amazon Prime Video.

Apabila bercakap tentang kelajuan, CyberGhost berprestasi baik. Walaupun kelajuannya tidak sepantas VPN premium lain, strim masih lancar dan anda tidak akan menghadapi sebarang ketinggalan atau penimbalan (anda hanya memerlukan kelajuan 5 Mbps untuk dapat menonton rancangan dalam HD).

Setakat keselamatan, pengguna akan mendapat penyulitan gred tentera, perlindungan kebocoran dan suis bunuh automatik. Ia juga mempunyai banyak ciri lain seperti penyekat iklan, perlindungan Wi-Fi automatik dan pelayan khusus untuk permainan dan torrenting.

Malangnya, percubaan percuma hanya boleh digunakan pada satu peranti dan turut disertakan dengan pengehadan. Contohnya, percubaan 1 hari untuk desktop tidak akan memberi anda akses kepada pelayan yang dioptimumkan penstriman. Selain itu, anda akan dikenakan bayaran selepas tempoh percubaan jika anda terlupa untuk membatalkan tepat pada masanya.

Untuk mengatasi had ini, anda boleh menggunakan jaminan wang dikembalikan. Anda boleh mencuba CyberGhost tanpa risiko selama 45 hari jika anda mendaftar untuk langganan tahunan, atau 14 hari jika anda mendaftar untuk pelan bulanan.

KEBAIKAN

 • Boleh menyahsekat Netflix, Hulu, Disney+ dan Amazon Prime Video
 • Rangkaian pelayan yang besar
 • Jalur lebar tanpa had
 • 7 sambungan peranti serentak
 • Jaminan wang dikembalikan 45 hari

KEBURUKAN

 • Prestasi kelajuan yang tidak konsisten

VPN Terbaik Dengan Soalan Lazim Percubaan Percuma

Adakah percubaan percuma VPN boleh dilakukan tanpa kad kredit?

Sesetengah VPN menawarkan percubaan percuma tanpa memerlukan kad kredit, manakala yang lain tidak. Hanya alamat e-mel diperlukan untuk beberapa percubaan percuma. Walau bagaimanapun, banyak VPN meminta butiran kad kredit untuk mencubanya. Sebelum memulakan percubaan percuma, sentiasa baca cetakan halus. Jika maklumat kad kredit diperlukan, kemungkinan besar anda akan dicaj apabila tempoh percubaan tamat.

Apakah kelemahan percubaan VPN percuma?

Semasa menggunakan percubaan percuma VPN, anda mungkin menghadapi batasan tertentu. Anda mungkin mengalami kelajuan yang lemah kerana anda terhad kepada kumpulan pelayan yang lebih kecil (terlalu sesak). Terdapat juga kemungkinan pengehadan data. Anda juga mungkin tidak akan dapat menggunakan ciri tertentu yang tersedia untuk pengguna yang membayar.

Untuk mengelakkan sebarang kejutan yang tidak menyenangkan, baca dengan teliti terma dan syarat sebelum mendaftar untuk percubaan percuma VPN. Anda juga boleh menggunakan janji pemulangan wang untuk mengelakkan pengehadan. Ini membolehkan anda menguji keseluruhan perkhidmatan untuk tempoh masa yang lebih lama, membolehkan anda memperoleh pemahaman yang lebih baik tentang VPN.

Adakah percubaan VPN percuma selamat?

Ya, percubaan VPN percuma secara amnya selamat. Pembangun mereka ialah pakar industri yang menyampaikan perkhidmatan berkualiti tinggi yang boleh dicuba secara percuma untuk masa yang terhad.

Percubaan percuma membolehkan anda menilai kelajuan VPN, protokol penyulitan dan rangkaian pelayan. Selain itu, kebanyakan VPN masih mematuhi dasar tiada log walaupun dalam percubaan percuma, memastikan maklumat peribadi anda selamat.

Bolehkah saya menggunakan percubaan VPN percuma untuk menonton Netflix?

Ya, anda boleh menggunakan percubaan percuma VPN untuk mengakses perpustakaan Netflix di seluruh dunia. Walau bagaimanapun, perlu diingat bahawa percubaan percuma VPN biasanya mempunyai sekatan yang menghalang anda daripada menggunakan perkhidmatan tersebut sepenuhnya. Sesetengah percubaan percuma mungkin tidak membenarkan anda mengakses keseluruhan rangkaian pelayan, dan oleh itu, bukan cara yang ideal untuk menonton Netflix. Sesetengah percubaan percuma VPN juga mempunyai had data.

Bagaimanakah saya boleh menamatkan percubaan VPN percuma saya?

Anda mempunyai pilihan yang berbeza untuk menamatkan percubaan percuma anda. Jika anda belum menyerahkan sebarang maklumat pembayaran, percubaan percuma anda akan tamat secara automatik selepas tempoh yang ditentukan. Tidak perlu risau tentang dicaj.

Jika percubaan percuma yang anda pilih memerlukan butiran pembayaran, anda mungkin perlu membatalkan salah satu daripada dua cara. Sesetengah VPN membenarkan pembatalan tanpa menghubungi perkhidmatan pelanggan. Anda biasanya akan melihat pautan batal apabila anda log masuk ke akaun VPN anda. Tetapi kebanyakan masa, anda hanya perlu mengisi borang dan menunggu e-mel yang mengesahkan bayaran balik anda.

Anda juga mungkin perlu menghubungi perkhidmatan pelanggan. Ia biasanya lebih cepat untuk melakukannya menggunakan perkhidmatan sembang langsung 24/7 VPN. Cuma maklumkan kepada mereka bahawa anda ingin membatalkan percubaan percuma anda dan mereka akan menguruskannya. Sesetengah VPN mungkin bertanya tentang alasan anda keluar, yang sering dilakukan untuk tujuan maklum balas. Jika anda layak menerima bayaran balik, ketahui tempoh masa yang diperlukan untuk diproses.

Perlu diingat bahawa prosedur pembatalan untuk peranti mudah alih mungkin berbeza. Jika anda mendaftar untuk perkhidmatan VPN melalui Google Play atau Apple App Store, anda hampir pasti perlu menyahaktifkannya di sana. Ini bermakna anda perlu mematuhi dasar bayaran balik mereka. Untuk mengelakkan sebarang masalah, saya syorkan mendaftar untuk percubaan percuma di tapak web pembekal apabila boleh.

Pemikiran Akhir tentang VPN Terbaik Dengan Percubaan Percuma

Setiap percubaan percuma VPN adalah berbeza, dan hampir semuanya datang dengan banyak sekatan. Anda perlu membaca terma dan syarat, membatalkan sebelum percubaan percuma tamat untuk mengelak daripada dicaj dan tidak akan mempunyai akses kepada semua ciri VPN.

Walaupun percubaan percuma tidak mengapa, menguji VPN menggunakan jaminan wang dikembalikan ialah cara yang lebih baik untuk menguji perkhidmatan tanpa membayar apa-apa. Anda boleh menggunakannya lebih lama daripada percubaan percuma dan tidak akan dihadkan dalam apa jua cara. Pada pendapat kami, VPN terbaik dengan percubaan percuma ialah ExpressVPN.