VPN Terbaik untuk Amerika Syarikat: Pilihan Terbaik untuk Penstriman dan Melayari Negeri

119
  • Inilah Cara Membeli VPN Terbaik untuk Keselamatan Dalam Talian Anda

  • Bagaimana untuk menonton TV AS dari luar AS

  • VPN terbaik untuk Australia

  • VPN terbaik untuk Kanada

  • VPN terbaik untuk Hong Kong

  • VPN terbaik untuk India

  • VPN terbaik untuk Jepun

  • VPN terbaik untuk Emiriah Arab Bersatu

  • VPN terbaik untuk AS

Adakah anda ingin tahu apakah VPN terbaik untuk AS? Sama ada anda mengambil berat tentang privasi anda, mencari keselamatan yang dipertingkatkan atau berminat untuk mengakses perkhidmatan penstriman di luar negara, Rangkaian Peribadi Maya (VPN) boleh membantu. Dengan menyambung ke Internet melalui pautan VPN selamat ke pelayan pembekal, anda boleh melindungi diri anda daripada pengintip dan menyembunyikan aktiviti anda daripada mengintip. Lebih-lebih lagi, dengan VPN anda kelihatan seperti menggunakan Internet di kawasan lain atau negara, yang boleh membantu anda mengakses perkhidmatan yang disekat di dalam atau di luar negara.

VPN Terbaik untuk Amerika Syarikat: Pilihan Terbaik untuk Penstriman dan Melayari Negeri

Sekilas Pandang – 3 VPN Terbaik untuk AS

Penerangan terperinci untuk setiap VPN dalam senarai ini disediakan di bawah, tetapi jika anda tergesa-gesa, berikut ialah gambaran ringkas tentang 3 VPN terbaik teratas untuk AS.

VPN terbaik untuk Amerika Syarikat
ExpressVPN menawarkan kelajuan pantas, keselamatan dan privasi yang sangat baik. Ia membuka sekatan penstriman geo-sekatan dengan mudah. Selain itu, ia mudah disediakan dan digunakan.
NordVPN ialah VPN selamat yang boleh menyahsekat tapak penstriman popular. Ia pantas dan menyediakan ciri keselamatan yang sangat baik.
CyberGhost mempunyai rangkaian pelayan yang luas di seluruh dunia. Ia menawarkan pelan mesra bajet dan menawarkan jaminan wang dikembalikan yang paling lama (45 hari untuk pelan 1 tahun dan ke atas).

Cara Memilih VPN Terbaik untuk AS

Pengguna Internet di Amerika Syarikat mempunyai tahap kebebasan yang tinggi terhadap tapak web yang mereka lawati dan perkhidmatan yang mereka gunakan, tetapi itu tidak bermakna mereka tidak memerlukan VPN. Tahun-tahun kebelakangan ini telah menyaksikan peningkatan tahap kebimbangan terhadap kemungkinan pengawasan dan ancaman terhadap privasi, bukan sahaja daripada pihak berkuasa persekutuan dan tempatan tetapi daripada korporat yang mungkin menjejaki tingkah laku Internet anda dan juga ISP yang kini, terima kasih kepada perubahan dalam undang-undang, boleh menjual data pengguna tertentu kepada pihak ketiga.

Tawaran Terhad: 3 bulan PERCUMA!
Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra penstriman.

Jaminan wang dikembalikan 30 hari

Anda akan mendapat nasihat umum tentang memilih VPN dalam Cara membeli VPN terbaik [URL here]. Di Amerika Syarikat, kebimbangan utama anda mungkin adalah privasi, keselamatan dan perlindungan daripada pengintipan, jadi kami telah menumpukan pada penyedia VPN yang memberikan tahap perlindungan yang tinggi dan mempunyai kehadiran yang kukuh di Amerika Utara untuk memastikan prestasi yang baik. Kami juga telah memilih pembekal yang sama ada tidak menyimpan log, atau yang mempunyai dasar yang jelas dan telus untuk meliputi perkara yang mereka log, sebab mereka log itu dan dengan siapa mereka boleh berkongsi maklumat itu. Sesetengah pembekal menawarkan ciri perlindungan tambahan di luar VPN asas, sementara kami juga menyebut mereka yang mengambil pembayaran melalui mata wang yang kurang dapat dikesan seperti Bitcoin.

Sebab lain pengguna Internet AS mungkin memerlukan VPN adalah untuk menstrim kandungan daripada perkhidmatan penstriman bukan AS tertentu, seperti BBC iPlayer UK, atau untuk mengakses perkhidmatan penstriman TV dan video semasa bercuti atau melancong ke luar negara. Contohnya, Netflix, Hulu, HBO Now dan pelbagai sumber percuma dan berbayar lain tidak akan menstrim ke alamat IP di luar wilayah AS, malah kepada pengguna yang mempunyai akaun berasaskan AS. Dengan menyamarkan lokasi sebenar anda, VPN boleh menjadikannya kelihatan seperti anda sedang menstrim dari Amerika.

VPN terbaik untuk AS: 5 teratas

1. ExpressVPN: VPN terbaik untuk AS secara keseluruhan

Harga: $12.95 sebulan, $6.67 sebulan dengan kontrak tahunan

Tawaran Terhad: 3 bulan PERCUMA!
Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra penstriman.

Jaminan wang dikembalikan 30 hari

ExpressVPN ialah VPN terbaik untuk AS kerana ia menyediakan keseluruhan pakej. Kedua-dua komputer dan aplikasi mudah alih memudahkan untuk mendapatkan alamat IP AS. Dan jika anda memerlukan bantuan, terdapat sokongan tersedia 24/7.

Ia menawarkan kelajuan pantas untuk penstriman tanpa penimbal. ExpressVPN hebat dalam menyahsekat platform penstriman seperti Netflix, Disney Plus, Hulu, Amazon, YouTube, Peacock, iPlayer dan banyak lagi.

VPN ini mempunyai lebih daripada 3,000 pelayan di 160 lokasi (94 negara), jadi anda boleh mengakses kandungan di mana sahaja anda berada di dunia. Ia mempunyai penyulitan yang sangat baik dan mempunyai suis bunuh automatik untuk melindungi data anda. Jadi selain perkhidmatan penstriman, anda juga boleh menggunakannya untuk menjadikan penyemakan imbas pada Wi-Fi awam lebih selamat. Anda boleh berasa lebih selamat apabila mengetahui bahawa penggodam atau pencuri dengar pihak ketiga tidak akan dapat mengintip perkara yang anda lakukan dalam talian. ExpressVPN sendiri tidak menyimpan log, jadi anda tidak perlu risau tentang privasi.

Tawaran Terhad: 3 bulan PERCUMA!
Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra penstriman.

Jaminan wang dikembalikan 30 hari

Walaupun ia mungkin lebih mahal daripada VPN lain, anda akan mendapat apa yang anda bayar. Anda akan mendapat kelajuan yang pantas, pelbagai lokasi dan penyemakan imbas selamat. Ia juga disertakan dengan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Untuk memaksimumkan simpanan anda, kami mengesyorkan anda melanggan pelan tahunan. Mulai April 2022, langganan sebulan berharga $12.95. Bandingkan dengan pelan tahunan (12 bulan tambah 3 bulan percuma jika anda membeli menggunakan pautan kami) yang hanya akan dikenakan bayaran $6.67 sebulan. Itu 49% penjimatan!

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai ExpressVPN, baca ulasan ExpressVPN kami.

Beli ExpressVPN sekarang

2. Nord VPN: Naib juara hampir untuk VPN terbaik untuk AS

Harga: $11.99 sebulan, $4.99 sebulan dengan kontrak tahunan

Jika anda sedang mencari keseimbangan keseluruhan ciri privasi, keselamatan, prestasi dan harga yang terbaik, Nord VPN sukar untuk dikalahkan. Jangkauan globalnya mengagumkan, dengan lebih 5,000 pelayan di 59 negara. Ia memberikan prestasi yang baik, dengan kelajuan menurun sebanyak 30 hingga 35% dengan pelayan berdekatan. Walau bagaimanapun, dengan penurunan kelajuan sebanyak 64% apabila menggunakan pelayan AS dari UK, ini bukan pilihan terpantas jika anda melancong ke luar negara.

Nord VPN berpangkalan di Panama, yang bukan sebahagian daripada rangkaian empat belas mata dan tidak mempunyai undang-undang pengekalan data mandatori. Nord VPN juga menuntut dasar tiada pembalakan yang ketat. Di luar ini, ia menawarkan penyulitan berganda pilihan dan VPN dwi-hop untuk privasi tambahan, perlindungan kebocoran DNS yang kuat dan ciri killswitch. Untuk kekeliruan tambahan, anda juga boleh menghalakan trafik melalui rangkaian TOR menggunakan pelayan Onion over VPN. Nord VPN mungkin bukan VPN murah, tetapi anda mendapat apa yang anda bayar.

Beli NordVPN sekarang

3. CyberGhost: VPN terbaik untuk AS dengan rangkaian pelayan terluas

Harga: $12.99 sebulan, $4.29 sebulan dengan kontrak tahunan

CyberGhost

CyberGhost yang berpangkalan di Romania menyediakan pelbagai pilihan privasi dan keselamatan internet untuk dipilih oleh pelanggan. CyberGhost mempunyai 6,000 pelayan di 88 negara. Ia tidak menyimpan log metadata atau aktiviti pengguna. Data anda akan dilindungi oleh penyulitan AES 256-bit dengan kerahsiaan hadapan yang sempurna dan sambungan OpenVPN.

Sementara itu, suis bunuh dan perlindungan kebocoran DNS memastikan tiada trafik tanpa perlindungan meninggalkan saluran VPN. Ciri lain termasuk penyekat iklan, perlindungan anti-perisian hasad dan anti-penjejakan. Dengan CyberGhost, anda boleh memilih pelayan bukan sahaja berdasarkan lokasinya tetapi juga pada tujuan yang anda inginkan, seperti penstriman, torrenting, menggunakan WiFi awam percuma atau menyemak imbas internet tanpa nama.

Perkhidmatan VPN ini menyediakan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari untuk pelan satu tahun dan ke atas, jadi anda boleh mencubanya tanpa risiko.

Beli CyberGhost sekarang

4. TunnelBear: VPN AS terbaik untuk perlindungan privasi

Harga: $9.99 sebulan, $4.99 sebulan dengan kontrak tahunan

TunnelBear menggabungkan harga yang rendah, ciri privasi dan keselamatan yang kukuh serta UI yang mengagumkan, menjadikannya salah satu pakej VPN yang paling menarik. Sebagai bonus, anda boleh menggunakannya secara percuma jika anda mengekalkan trafik di bawah 500GB sebulan, yang mungkin baik jika anda hanya mahu menggunakan VPN sekali-sekala. Tunnelbear mempunyai lebih 1,800 pelayan di lebih 20 negara, dan kerana ia berpangkalan di Ontario, Kanada, ia mempunyai Amerika Utara yang dilindungi dengan baik. Ia juga merupakan salah satu perkhidmatan terpantas yang kami uji untuk menyambung ke AS dari luar negara, dengan hanya pengurangan 62% dalam kelajuan sambungan berbanding purata 68%.

TunnelBear tidak mencatatkan aktiviti dan mempunyai salah satu dasar privasi dan maklumat yang paling jelas. Walaupun Kanada adalah sebahagian daripada rangkaian lima mata, TunnelBear menentukan cara ia akan menangani sebarang permintaan daripada kerajaan atau penguatkuasa undang-undang, mengutamakan privasi pelanggan. Tunnelbear juga melampaui perlindungan biasa, dengan mod Vigilant yang mematikan semua sambungan jika sambungan VPN terganggu, ditambah dengan fungsi Ghostbear yang mengacaukan komunikasi VPN, menjadikannya lebih sukar untuk dikesan dan disekat. VPN yang hebat dengan sikap yang disenangi.

Beli TunnelBear sekarang

5. IPVanish: VPN terbaik untuk pengguna pakar

Harga: $10.99 sebulan, $3.75 sebulan dengan kontrak tahunan

IPVanish ialah VPN lain dengan jangkauan global yang luas, dengan lebih 1,900 pelayan di 75 lokasi, menyediakan lebih 40,000 IP VPN. 383 daripada pelayan ini berpangkalan di AS, yang masuk akal kerana IPVanish ialah syarikat AS. Itu mungkin menjadi masalah jika anda mencari privasi dan kerahasiaan maksimum, walaupun IPVanish mempunyai dasar larangan pembalakan dan menerima Bitcoin untuk pembayaran tanpa nama.

Pelanggan PC IPVanish agak canggih, memberikan banyak kawalan ke atas hampir setiap aspek perkhidmatan. Anda boleh memilih negara dan biarkan apl memilih bandar dan pelayan yang optimum, atau konfigurasikan kedua-duanya sendiri. Terdapat suis pembunuh untuk memutuskan semua sambungan sekiranya pautan VPN anda terganggu, dan anda boleh menetapkan IPVanish untuk menukar alamat IP setiap 45 minit, dan untuk perlindungan tambahan ia boleh menggunakan pelayan DNSnya sendiri. Dengan syarat anda selesa dengan perkhidmatan yang berpangkalan di AS, ia adalah salah satu yang terbaik, walaupun ia agak perlahan apabila mengakses pelayan negeri dari luar negara; kami melihat pengurangan kelajuan sambungan yang tinggi sebanyak 72.5%, walaupun sambungan yang lebih rapat kekal dalam julat 33% hingga 36%.

Beli IPVanish sekarang

Kesimpulan

Jika anda ingin mengakses kandungan penstriman dari Amerika Syarikat di mana sahaja anda berada dan kekal peribadi dan selamat pada masa yang sama, anda harus mendapatkan VPN terbaik untuk Amerika Syarikat. Ia akan menyembunyikan alamat IP anda, menyahsekat tapak penstriman, menutup aktiviti dalam talian anda daripada mengintip ISP dan memastikan data anda selamat. Pilih pilihan anda daripada VPN yang disenaraikan di atas dan anda akan bersedia untuk pergi.