VPN Terbaik untuk HBO Max

66

HBO Max ialah video atas permintaan langganan Amerika melalui perkhidmatan penstriman teratas yang dimiliki oleh Warner Bros. Discovery. Perkhidmatan atas merujuk kepada sebarang jenis media penstriman yang menyediakan akses kepada filem atau rancangan TV dengan menghantar media melalui internet. HBO Max menawarkan perpustakaan HBO, Warner Bros., Adult Swim, Cartoon Network dan jenama berkaitannya.

VPN Terbaik untuk HBO Max

Maklumlah, kebanyakan orang di seluruh dunia mahu menonton HBO Max. Walau bagaimanapun, platform penstriman ini hanya tersedia di kawasan tertentu. Jika anda ingin menontonnya di negara yang tidak disokong, anda perlu menggunakan VPN terbaik untuk HBO Max.

Walaupun terdapat banyak perkhidmatan VPN yang tersedia di pasaran, tidak semuanya mampu memintas sekatan berasaskan wilayah. Untuk membantu anda, kami akan menyemak beberapa perkhidmatan VPN untuk keupayaan menyahsekat, kelajuan dan keserasiannya dengan peranti penstriman. Berikut ialah senarai VPN terbaik kami untuk HBO Max.

Sekilas Pandang – VPN Terbaik untuk HBO Max

Artikel ini akan menyenaraikan VPN terbaik untuk HBO Max. Tetapi jika anda kekurangan masa, berikut ialah ringkasan ringkas pilihan utama kami:

VPN terbaik untuk HBO Max
ExpressVPN ialah VPN yang sangat baik untuk penstriman. Selain HBO Max, anda boleh menggunakan VPN ini untuk Netflix, Disney+, Hulu, Amazon Prime Video, Apple TV+, Showtime, BBC iPlayer dan banyak lagi. Ia mempunyai sokongan 24/sembang langsung dan menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari untuk semua rancangan.
CyberGhost ialah VPN pantas membolehkan pengguna memilih pelayan berdasarkan perkhidmatan penstriman yang ingin mereka nyahsekat (termasuk HBO Max). Ia juga menawarkan jaminan wang dikembalikan 45 hari terbaik industri.
Akses Internet Peribadi (PIA) mempunyai 30,000+ pelayan di 84 negara (termasuk Amerika Syarikat). Ia membenarkan sehingga 10 sambungan peranti serentak dan menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Mengapa Menggunakan VPN untuk Menonton HBO Max

HBO Max hanya tersedia di sesetengah negara kerana perjanjian pelesenan dan sekatan tentang cara ia boleh ditunjukkan. Ini bermakna anda tidak akan dapat menonton rancangan jika anda tidak berada di salah satu kawasan berlesen. Platform melihat alamat IP anda untuk mengetahui di mana anda berada dan kemudian memutuskan sama ada untuk membenarkan anda masuk atau tidak.

VPN menukar alamat IP sebenar anda kepada satu dari negara lain, menjadikannya kelihatan seperti anda berada di negara itu. Contohnya, apabila anda menyambung ke pelayan AS, nampaknya anda menggunakan HBO Max dari AS. Jadi, walaupun anda mengembara di luar kawasan asal anda atau ke tempat yang HBO Max tidak tersedia, anda masih boleh menontonnya di mana-mana sahaja anda berada.

Tawaran Terhad: 3 bulan PERCUMA!
Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra penstriman.

Jaminan wang dikembalikan 30 hari

VPN terbaik untuk HBO Max: Top 5

1. ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN ialah VPN terbaik kami untuk HBO Max kerana keupayaan membuka sekatan yang sangat baik dan kelajuan yang pantas. Pembekal VPN ini mempunyai 3000+ pelayan di 94 negara, termasuk banyak pelayan di AS. Anda boleh menyambung ke mana-mana pelayan AS untuk mengakses HBO Max.

Selain HBO Max, anda juga boleh menggunakan ExpressVPN untuk mengakses perkhidmatan penstriman lain seperti Netflix, Disney+, Hulu, YouTube TV, Amazon Prime Video dan banyak lagi.

ExpressVPN mempunyai ciri MediaStreamer (DNS Pintar) yang membolehkan anda mengakses HBO Max pada peranti yang tidak menawarkan sokongan VPN secara asli seperti PlayStation, Apple TV dan banyak lagi.

Langganan tunggal membolehkan anda menyambung sehingga lima peranti secara serentak. Jika anda menghadapi masalah teknikal, anda boleh bergantung pada sokongan pelanggan 24/7 untuk mendapatkan bantuan.

Jika anda ingin kekal tanpa nama semasa menonton kandungan dalam talian, ExpressVPN ialah pilihan yang sangat baik. Penyulitan AES 256-bit ExpressVPN membantu memastikan data anda selamat. Sementara itu, suis bunuh, bersama-sama dengan perlindungan kebocoran DNS dan IP, menghalang tapak penstriman daripada menemui alamat IP sebenar anda sekiranya sambungan terputus.

ExpressVPN hanyalah VPN menyeluruh terbaik. Untuk menjimatkan wang pada VPN premium ini, kami mengesyorkan agar anda menggunakan pelan tahunan.

KEBAIKAN

 • Nyahsekat HBO Max dan perkhidmatan penstriman lain
 • Penstriman HD dengan pelayan pantas
 • Serasi dengan kebanyakan peranti
 • Ciri keselamatan yang kukuh dan tiada polisi log
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari

KEBURUKAN

 • Harga di atas purata

Dapatkan ExpressVPN sekarang!

2. CyberGhost

Naib juara untuk gelaran VPN terbaik untuk HBO Max ialah CyberGhost. CyberGhost mempunyai lebih daripada 9,700 pelayan di 91 negara. Ia adalah VPN yang mudah digunakan yang mempunyai pelayan yang dioptimumkan untuk penstriman. Untuk menyahsekat HBO Max, anda boleh menyambung ke sama ada pelayan khusus untuk HBO Max atau pelayan AS biasa. Anda boleh menemui pelayan yang dioptimumkan apabila anda mengklik pada tab “Untuk penstriman” dan menaip “HBO Max” dalam bar carian.

Sebagai tambahan kepada HBO Max, CyberGhost menawarkan pelayan yang dioptimumkan untuk semua perkhidmatan penstriman utama. Selain daripada HBO Max, CyberGhost mempunyai pelayan yang boleh anda gunakan untuk menyahsekat Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, Hulu, BBC iPlayer dan banyak lagi tapak penstriman lain.

Kelajuan adalah lebih baik daripada purata dan sepatutnya mencukupi untuk strim HD. Anda boleh menyambungkan sebanyak 7 peranti pada masa yang sama pada satu langganan. CyberGhost mempunyai apl untuk Windows, macOS, Linux, Android dan iOS. Ia juga boleh disediakan pada penghala rumah supaya anda boleh menstrim HBO Max pada Fire TV Stick, Roku, Xbox dan peranti lain anda.

Mengenai ciri keselamatan, CyberGhost menawarkan penyulitan gred tentera, perlindungan kebocoran DNS, log sifar, protokol OpenVPN dan suis bunuh.

Perkhidmatan VPN ini disertakan dengan jaminan wang dikembalikan selama 45 hari, yang merupakan tempoh bayaran balik terpanjang dalam industri VPN. Anda hanya perlu menjawab beberapa soalan dan anda akan mendapat kembali wang anda dalam beberapa hari.

KEBAIKAN

 • Bekerja dengan HBO Max
 • Kelajuan yang boleh dipercayai untuk penstriman
 • Mod penstriman khusus
 • VPN mesra bajet
 • Jaminan wang dikembalikan 45 hari

KEBURUKAN

 • Kurang sesuai untuk pengguna VPN lanjutan

Dapatkan CyberGhost sekarang!

3. Akses Internet Peribadi

Akses Internet Peribadi (PIA) mempunyai rangkaian pelayan terbesar (30,000+ pelayan di 80+ negara), termasuk pelayan di semua negeri AS. Anda hampir selalu boleh mencari pelayan yang tidak terlalu sesak. VPN ini menawarkan kelajuan pantas untuk penstriman tanpa penimbal.

VPN ini serasi dengan Windows, macOS, Linux, iOS dan Android. Ia juga menawarkan sokongan untuk Fire Stick, Roku dan banyak lagi. Ini bermakna anda boleh menstrim HBO Max pada hampir mana-mana peranti.

Menunggu tapak penstriman untuk dimuatkan bukanlah masalah dengan PIA, terima kasih kepada elaun lebar jalur tanpa hadnya. Anda boleh menggunakan VPN ini pada sehingga 10 peranti serentak dengan hanya satu langganan.

Satu titik jualan Akses Internet Peribadi ialah kemampuannya. Sekarang, anda boleh melanggan pelan 2 tahunnya (dengan percuma 3 bulan) dengan hanya $2.11 sebulan. Ini adalah pilihan mesra bajet jika anda ingin menyahsekat perpustakaan HBO Max, serta Netflix, Hulu, Disney+, Amazon Prime Video, BBC iPlayer dan banyak lagi.

KEBAIKAN

 • 30,000+ pelayan di 84 negara
 • 10 sambungan peranti serentak
 • Berfungsi dengan HBO Max, Netflix, Disney+, Hulu, Amazon Prime Video dan banyak lagi
 • Harga mampu milik
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari

KEBURUKAN

 • Berpangkalan di Amerika Syarikat (ahli 5 Eyes)

Dapatkan Akses Internet Peribadi!

4. NordVPN

NordVPN

NordVPN menawarkan kelajuan pantas, ciri penstriman yang berguna dan banyak pelayan yang terletak di kawasan utama. Perkhidmatan VPNnya yang pantas menjadikan penstriman video berkualiti tinggi menjadi mudah, manakala langkah keselamatannya yang mantap dan sokongan pelanggan yang luar biasa memberikan ketenangan fikiran.

Kelajuan pantas boleh dicapai berkat versi protokol terowong WireGuard yang dinaik tarafnya, yang dipanggil NordLynx. VPN ini juga memastikan privasi data anda dengan penyulitan AES-256 dan dasar tiada log yang diaudit.

VPN ini menawarkan ciri SmartPlay, membolehkan akses lancar kepada HBO Max, walaupun pada peranti tanpa sokongan VPN. Selain itu, NordVPN mempunyai aplikasi Amazon Fire TV khusus dan serasi dengan peranti penstriman lain.

KEBAIKAN

 • Menyediakan akses selamat kepada HBO Max dari luar negara
 • Kelajuan sambungan yang pantas
 • Piawaian keselamatan dan penyulitan yang sangat baik
 • Teknologi DNS pintar
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari

KEBURUKAN

 • Beberapa pelayan yang tidak boleh dipercayai

Dapatkan NordVPN sekarang!

5. VPN Atlas

Atlas VPN ialah satu lagi VPN pantas untuk penstriman. Apabila digabungkan dengan keupayaannya untuk memintas sekatan, VPN ini menjadi pilihan terbaik untuk pelancong di luar negara. Ia bukan sahaja menyokong HBO Max, tetapi ia juga berfungsi dengan perkhidmatan penstriman lain seperti Netflix, Amazon Prime Video dan BBC iPlayer.

Sama ada anda mempunyai berbilang peranti untuk dilindungi atau berniat untuk berkongsi VPN anda dengan keluarga, Atlas VPN ialah pilihan yang bagus kerana ia menyokong sambungan serentak tanpa had. Perkhidmatan selamat ini menawarkan penyulitan AES 256-bit, perlindungan kebocoran DNS, suis bunuh dan juga penyekat iklan, perisian hasad dan penjejak. Sementara itu, pelayan MultiHop menambah lapisan penyulitan tambahan untuk ketenangan fikiran anda.

Apl VPN Atlas untuk Windows, Mac, Android dan iOS membolehkan anda melindungi semua peranti anda secara serentak. Walau bagaimanapun, jika anda ingin menggunakan VPN ini dengan Linux atau penghala Wi-Fi rumah anda, konfigurasi manual diperlukan. VPN juga menyokong TV Android dan peranti Amazon Fire TV dan dilengkapi dengan pelayan yang dioptimumkan penstriman untuk pengalaman yang lancar dan tanpa penimbal.

Jika terdapat sesuatu yang negatif untuk dikatakan tentang Atlas VPN, ia adalah bahawa ia mempunyai armada pelayan yang kecil. Ia hanya mempunyai 750+ pelayan di 38 negara – bilangan pelayan terkecil daripada semua VPN dalam senarai ini.

KEBAIKAN

 • Sambungan serentak tanpa had
 • Pelayan yang dioptimumkan penstriman
 • Menyokong WireGuard
 • Harga mampu milik
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari

KEBURUKAN

 • Armada pelayan yang agak kecil

Dapatkan Atlas VPN sekarang!

VPN Terbaik untuk Soalan Lazim HBO Max

Bagaimana untuk menonton HBO Max jika ia tidak tersedia di lokasi anda?

Untuk mengakses HBO Max dari negara yang tidak tersedia, anda hanya perlukan VPN untuk memintas sekatan geografi. Hanya langgan perkhidmatan VPN, sambung ke pelayan AS, buat akaun HBO Max dan anda boleh pergi.

Apakah peranti anda boleh menonton HBO Max dengan VPN?

Dengan bantuan VPN, anda boleh menonton HBO Max pada mana-mana peranti yang menyokong platform, termasuk telefon pintar dan tablet, desktop/komputer riba, TV Pintar, peranti penstriman dan konsol permainan.

Walaupun sesetengah TV pintar, peranti penstriman dan konsol permainan mungkin tidak menyokong apl VPN asli, masih terdapat cara untuk memasang VPN pada peranti ini. Satu cara ialah mengkonfigurasi VPN pada penghala anda. Pilihan lain ialah menggunakan ciri DNS Pintar VPN anda, seperti MediaStreamer ExpressVPN.

Adakah mungkin menggunakan VPN percuma untuk mengakses HBO Max dari luar negara?

Sangat tidak mungkin VPN percuma akan memberikan hasil yang memuaskan. Kebanyakan VPN percuma terlalu lambat untuk menstrim video berkualiti tinggi dan selalunya mempunyai had data atau had lebar jalur. Selain itu, sesetengah VPN percuma mungkin menceroboh privasi pengguna dengan memantau aktiviti dalam talian mereka dan mungkin mengandungi perisian hasad.