VPN terbaik untuk Jepun: Pilihan terbaik untuk melayari dengan selamat di Jepun

108
  • Inilah Cara Membeli VPN Terbaik untuk Keselamatan Dalam Talian Anda

  • Bagaimana untuk menonton TV AS dari luar AS

  • VPN terbaik untuk Australia

  • VPN terbaik untuk Kanada

  • VPN terbaik untuk Hong Kong

  • VPN terbaik untuk India

  • VPN terbaik untuk Jepun

  • VPN terbaik untuk Emiriah Arab Bersatu

  • VPN terbaik untuk AS

Adakah anda sedang mencari VPN terbaik untuk Jepun? Pengguna Internet Jepun tidak perlu bersabar dengan jenis sekatan perkhidmatan dan penapisan yang menjejaskan banyak wilayah Asia, dengan kebebasan bersuara dilindungi dan penapisan yang dilarang oleh perlembagaan Jepun. Walau bagaimanapun, itu tidak bermakna bahawa tidak ada sebab untuk menggunakan VPN di Jepun. Undang-undang baharu telah menyukarkan perkara bagi pemberi maklumat, manakala pengguna di Jepun tertakluk kepada jenis pengintipan kerajaan dan korporat yang sama seperti pengguna di tempat lain di dunia. VPN boleh membantu dalam kedua-dua perkara, menyembunyikan lokasi dan identiti serta membantu memastikan privasi dan keselamatan semasa anda berada dalam talian. Lebih-lebih lagi, dengan VPN anda boleh menjadikannya kelihatan seolah-olah anda menyambung dari dalam sempadan negara lain; berguna jika anda ingin menikmati perkhidmatan penstriman yang mungkin disekat.

VPN terbaik untuk Jepun: Pilihan terbaik untuk melayari dengan selamat di Jepun

Sekilas Pandang – 3 VPN Terbaik untuk Jepun

Kami akan memberikan penerangan terperinci tentang VPN terbaik untuk Jepun di bawah, tetapi jika anda tergesa-gesa, berikut ialah ringkasan ringkas pilihan utama kami.

VPN terbaik untuk Jepun
ExpressVPN ialah salah satu VPN serba terbaik yang tersedia sekarang, jadi tidak hairanlah ia menduduki tempat #1 dalam senarai VPN VPN terbaik kami untuk Jepun. Dengan kelajuan, keselamatan, keupayaan membuka sekatan yang hebat untuk pelbagai perkhidmatan penstriman, dan sokongan pelanggan yang sangat baik, anda tidak akan salah dengan VPN ini. Terdapat jaminan wang dikembalikan 30 hari dan jika anda melanggan pelan 1 tahun, anda akan mendapat 3 bulan percuma.
CyberGhost mempunyai lebih daripada 7,000 pelayan yang tersebar di 90+ ​​negara, mesra pengguna dan mempunyai ciri keselamatan yang kukuh. Ia juga boleh menyahsekat Netflix, Disney Plus, Hulu dan Amazon Prime Video.
Selain menjadi salah satu VPN terpantas di pasaran hari ini, NordVPN menawarkan penyulitan berganda (2,048-bit), dua suis bunuh dan perlindungan kebocoran DNS yang kuat.

Memilih VPN Terbaik untuk Jepun

Walaupun Jepun menawarkan lebih banyak kebebasan Internet daripada kebanyakan negara jirannya, masih terdapat situasi di mana tahap privasi dan kerahasiaan yang lebih tinggi diperlukan. Jepun bukan ahli komuniti perkongsian perisikan mata empat belas, tetapi masih terdapat kebimbangan mengenai pengawasan dan Jepun telah diketahui menyampaikan maklumat kepada negara lima mata. Penduduk dan pelawat masih tertakluk kepada pengumpulan data invasif yang digunakan oleh pelbagai perkhidmatan dalam talian, manakala undang-undang baharu yang direka untuk melindungi rahsia negara telah mengkriminkan kebocoran pelbagai maklumat adalah tindakan jenayah, tanpa mengira kandungan atau niat.

Tawaran Terhad: 3 bulan PERCUMA!
Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra penstriman.

Jaminan wang dikembalikan 30 hari

Terdapat juga banyak sebab praktikal lain untuk menggunakan VPN. Pengguna Jepun mungkin ingin mengakses perkhidmatan penstriman AS, termasuk Netflix versi AS, HBO Now dan Hulu, yang disekat kepada pengguna di luar AS. Mereka juga mungkin ingin mengakses perkhidmatan penstriman tempatan, untuk mendapatkan berita atau menonton program kegemaran semasa melancong atau tinggal di luar negara. VPN juga boleh menjadi langkah berjaga-jaga yang wajar untuk menggunakan perkhidmatan WiFi awam, memberikan lapisan perlindungan tambahan terhadap pengintipan..

Anda akan mendapat nasihat umum tentang memilih VPN dalam Cara membeli VPN terbaik [URL here], tetapi di Jepun keutamaan anda mungkin adalah privasi, keselamatan dan tidak mahu dikenali. Akibatnya, kami telah memberi tumpuan kepada penyedia VPN yang membawa perlindungan ke tahap yang lain. Kami juga telah menyebut sama ada pembekal mencatatkan aktiviti anda dan patut menyemak maklumat yang mereka simpan dan dalam keadaan apa mereka mungkin berkongsinya – dan dengan siapa. Kami juga akan mengambil perhatian penyedia yang mengambil pembayaran melalui mata wang tanpa nama, seperti Bitcoin.

Tidak semua VPN boleh mengatasi sekatan yang menghalang pengguna Jepun menggunakan perkhidmatan penstriman AS, terutamanya kerana perkhidmatan semakin baik dalam mengesan dan menyekat VPN. Kami menyebut di mana perkhidmatan mempunyai ciri yang disediakan untuk menentang langkah ini, walaupun tiada jaminan bahawa apa yang berfungsi sekarang akan berfungsi minggu depan.

Tawaran Terhad: 3 bulan PERCUMA!
Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra penstriman.

Jaminan wang dikembalikan 30 hari

VPN Terbaik untuk Jepun

1. ExpressVPN: VPN terbaik untuk Jepun secara keseluruhan

Harga: $12.95 sebulan, $6.67 sebulan dengan pelan tahunan

Bagi kami, VPN terbaik untuk Jepun ialah ExpressVPN. Anda boleh menggunakan ExpressVPN untuk mengakses kandungan yang disekat geo. Ia adalah VPN yang sangat baik untuk Netflix. Selain daripada Netflix, anda juga boleh mengakses Amazon Prime, Hulu, Disney Plus, dan BBC iPlayer, serta program yang dimaksudkan untuk Jepun seperti TV Tokyo dan Fuji TV.

Tawaran Terhad: 3 bulan PERCUMA!
Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra penstriman.

Jaminan wang dikembalikan 30 hari

Jika anda ingin menyemak imbas dalam talian dengan selamat apabila anda berada di Jepun atau meneroka kandungan yang eksklusif untuk negara itu – ExpressVPN adalah pertaruhan terbaik anda. Ia menutup alamat IP sebenar dan lokasi pengguna. Anda boleh menukar alamat IP anda dalam sekelip mata menggunakan mana-mana pelayan selamat ExpressVPN.

Mengenai privasi, ExpressVPN menawarkan penyulitan 256-AES, terowong berpecah dan suis bunuh. Ini dirangsang lagi oleh dasar larangan pembalakan dan keupayaan untuk menerima pilihan pembayaran Bitcoin.

Satu lagi perkara yang pengguna pasti akan menghargai tentang ExpressVPN ialah ia mudah digunakan. Anda boleh menjalankannya pada Windows, Mac, iOS, Android, konsol permainan dan TV Pintar. Walaupun begitu banyak cirinya, malah orang baru boleh mempelajari cara menggunakannya dengan cepat. Tetapi jika anda memerlukan bantuan, terdapat sokongan sembang langsung 24 jam. Manusia sebenar tersedia melalui sembang langsung dan e-mel untuk menjawab soalan anda dan membantu anda menyelesaikan masalah.

Sama ada anda tinggal di Jepun atau hanya melawat, ExpressVPN ialah perkhidmatan VPN terbaik untuk anda. Dengan keupayaan penstriman yang tiada tandingan dan ciri privasi yang sangat baik, ia memberikan pakej lengkap. Ia juga menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari untuk semua rancangannya.

Nota: Apabila anda membeli ExpressVPN menggunakan pautan kami, anda akan mendapat 3 bulan percuma pada pelan tahunan. Anda juga akan mendapat sandaran awan tanpa had percuma selama 1 tahun daripada Backblaze.

Beli ExpressVPN sekarang

2. CyberGhost: VPN terbaik untuk tidak dikenali dan P2P

Harga: $12.99 sebulan, $3.25 sebulan dengan pelan 2 tahun

CyberGhost mempunyai 7,000+ pelayan tersebar di 90+ ​​negara. Apl ini direka bentuk dengan baik dan mudah untuk digunakan, dengan mod boleh diakses serta-merta yang direka khusus untuk menentang penapisan atau menyahsekat tapak web penstriman, walaupun anda juga boleh melakukan perkara secara manual, memilih lokasi anda daripada senarai. Lebih-lebih lagi, peta pelayan memberikan skor anonimasi untuk setiap pelayan, berdasarkan bilangan pengguna dalam talian. Jika pelayan sibuk dan digunakan oleh lebih ramai pengguna, lebih sukar untuk mengesan siapa yang telah melakukan perkara dalam talian.

CyberGhost juga mempunyai beberapa faedah lain. Ia tidak begitu pantas – kelajuan sambungan hanya sederhana – tetapi ia mempunyai perlindungan kebocoran DNS dan IP yang kukuh serta suis pembunuh automatik. CyberGhost juga menjanjikan lebar jalur tanpa had, dan walaupun trafik P2P tidak dibenarkan pada pelayan tertentu untuk isu undang-undang, ia boleh diterima oleh banyak orang lain, menjadikan CyberGhost sebagai salah satu daripada penyedia VPN yang mengecut yang akan mengendalikan torrents. Ia berpangkalan di AS, yang merupakan berita buruk dari sudut pandangan lima, tetapi mempunyai dasar larangan pembalakan yang ketat. VPN mesra P2P yang bagus.

Beli CyberGhost sekarang

3. Nord VPN: VPN terbaik untuk privasi

Harga: $11.99 sebulan, $4.99 sebulan dengan pelan tahunan

VPN Nord sukar untuk dikalahkan pada capaian global, dengan 5,400+ pelayan di lebih 60 negara. Ia adalah perkhidmatan yang licin dan penuh ciri dengan UI yang intuitif, dan beberapa ciri yang sangat berguna jika anda bimbang tentang pengawasan atau merasakan privasi anda terancam. Ini termasuk penyulitan berganda pilihan dan VPN dwi-hop, yang menyamar alamat IP anda bukan hanya sekali tetapi dua kali untuk membuang sesiapa yang mengintip dari jejak anda. Anda juga boleh mengarahkan trafik melalui rangkaian TOR menggunakan pelayan Onion over VPN, seterusnya meliputi laluan anda. Lihat pada Tetapan Lanjutan untuk pilihan Pelayan Obfuscated, direka untuk digunakan di negara yang sangat terhad, manakala killswitch boleh ditetapkan untuk menutup apl tertentu dengan segera sekiranya VPN anda diputuskan.

Kami biasanya tidak melihat Nord sebagai VPN yang pantas, tetapi ia adalah antara yang terpantas yang pernah kami lihat untuk menyambung kembali ke Asia dari Eropah, dengan kelajuan melebihi 10Mbps di mana banyak perkhidmatan lain bergelut untuk mencapai melebihi 5Mbps. Dan kerana Nord VPN berpangkalan di Panama, anda tidak perlu risau tentang pengawasan empat belas mata atau undang-undang pengekalan data mandatori. Syarikat itu menuntut polisi larangan pembalakan yang ketat juga.

Beli NordVPN sekarang

4. PureVPN: VPN terbaik untuk ciri pakar

Harga: $10.95 sebulan, $3.24 sebulan dengan pelan tahunan

VPN tulen berpangkalan di Hong Kong dan mempunyai kehadiran yang baik di seluruh Asia, dengan dua pelayan yang berpangkalan di Jepun. Terdapat banyak perkara yang disukai tentang pendekatan berasaskan tujuannya, di mana anda boleh meminta konfigurasi optimum untuk penstriman, perkongsian fail atau memintas penapisan, dan ia mempunyai apl PC penuh ciri yang mudah digunakan. Ini termasuk killswitch dan split tunneling, membolehkan anda mengkonfigurasi VPN supaya sesetengah aplikasi menggunakannya, manakala yang lain berfungsi di luarnya, yang mungkin menjadi keperluan bagi sesetengah aplikasi untuk berfungsi. Pure juga mendapat markah untuk membina dan menjalankan rangkaian, pelayan dan aplnya sendiri, menjadikannya lebih selamat daripada beberapa yang dihoskan pada infrastruktur pihak ketiga.

PureVPN mendakwa ia tidak mencatat aktiviti dan Hong Kong bukan ahli rangkaian empat belas mata, walaupun ia berada dalam lingkungan pengaruh China. Ia juga merupakan salah satu VPN terpantas di luar sana, terutamanya untuk lompat pendek atau tempatan, walaupun kami mendapati Eropah ke Asia kelajuannya agak perlahan, yang mungkin mempengaruhi anda jika anda merancang untuk menggunakannya untuk VPN kembali ke Jepun semasa dalam perjalanan. luar negara.

Beli PureVPN sekarang

5. Sembunyikan Bokong Saya: VPN terbaik untuk perjalanan

Harga: $4.99 sebulan dengan rancangan tahunan

Hide My Ass yang diberi nama hebat nampaknya mempunyai kehadiran hampir di mana-mana, dengan pelayan di lebih 280 lokasi di 190 negara, termasuk 10 pelayan di Jepun dan banyak lagi berdekatan di Asia. UI bertemakan keldai yang agak funky sangat intuitif, dengan Mod Segera yang membawa anda terus ke pelayan yang paling dekat dan terpantas, Mod Kebebasan untuk digunakan di negara yang selalu menyekat atau menapis dan Mod Lokasi yang membolehkan anda memilih negara anda dan lokasi. Hide My Ass lokasi Liberty Island yang baharu juga melepasi peruntukan sekatan yang dibuat oleh Netflix dan perkhidmatan penstriman AS yang lain. Dengan 174 pelayan di AS, kesesakan tidak sepatutnya menjadi masalah.

HMA juga pantas, dengan prestasi yang baik pada lompat pendek tempatan dan kelajuan kedua terbaik apabila menyambung ke Asia dari UK, dengan kelajuan 8.6Mbps; hampir dua kali ganda daripada beberapa pembekal. Ciri perlindungan privasi juga bagus, dengan suis pembunuh dan pilihan untuk melompat dua kali dari satu pelayan VPN ke yang lain. Satu-satunya isu ialah HMA berpangkalan di UK – ahli teras rangkaian lima mata – dan ia menyimpan log, walaupun. HMA mendakwa ia tidak menyimpan atau memantau aktiviti.

Beli Hide My Ass sekarang