VPN Terbaik untuk Pawagam HD

114

Sebagai salah satu penganjur program TV terbaik, Cinema HD APK digunakan untuk menstrim filem HD dan rancangan TV pada hampir mana-mana peranti. Ia percuma, tidak memerlukan pendaftaran dan memberi anda akses kepada kandungan yang hampir tidak terhad. Walau bagaimanapun, menggunakan aplikasi VPN adalah lebih daripada yang disyorkan. Berikut ialah beberapa penyedia VPN terbaik untuk APK Cinema.

VPN Terbaik untuk Pawagam HD

APK pawagam

Seperti yang dinyatakan, Cinema APK adalah 100% percuma. Tetapi mari kita menyelami sedikit lebih mendalam ke dalam senarai cirinya. Pertama sekali, jumlah kandungan yang tersedia adalah sangat besar. Beribu-ribu rancangan TV dan filem HD tersedia dalam satu tempat. Lebih penting lagi, Cinema APK ialah penganjur program, bermakna ia memaparkan segala-galanya daripada treler dan tarikh keluaran kepada poster dan penilaian. Ia adalah aplikasi yang sangat mesra pengguna dengan navigasi terkategori terkemuka.

Walaupun anda boleh memilih antara Cinema Player, MX Player, YesPlayer dan VLC yang popular, adalah sangat penting untuk ambil perhatian bahawa apl itu sendiri anda memuat turun semua kandungan yang anda inginkan dan menontonnya di luar talian. Sudah tentu, seperti kebanyakan perkhidmatan penstriman media, anda memerlukan VPN untuk menikmati kandungan yang anda sukai secara selamat dan peribadi.

vpn

Perkhidmatan VPN

Terdapat banyak pilihan untuk VPN di pasaran hari ini. Jika anda baru dengan idea itu, VPN ialah Rangkaian Peribadi Maya. Anda boleh memilih perkhidmatan VPN percuma atau berbayar, tetapi ingat; anda mendapat apa yang anda bayar. Anda memerlukan VPN yang menyembunyikan aktiviti anda daripada ISP anda, tidak mengumpul data peribadi anda dan boleh dipercayai dengan banyak pelayan.

Jika anda berada di pasaran untuk VPN untuk penstriman, anda benar-benar mahu menumpukan pada VPN yang menawarkan sambungan terpantas dan paling stabil. Walaupun faktor ini bukanlah satu keperluan dalam semua kes, filem HD dan rancangan TV memerlukan sambungan yang pantas, itulah sebabnya anda mesti memilih perkhidmatan yang berkualiti.

vpn terbaik

Selain kelajuan sambungan, perkhidmatan VPN yang baik mempunyai sejumlah besar pelayan. Ini mungkin kedengaran tidak begitu penting, tetapi apabila rentetan pelayan dimatikan, anda pasti mahu dapat menyambung ke pelayan baharu dengan cepat.

Tawaran Terhad: 3 bulan PERCUMA!
Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra penstriman.

Jaminan wang dikembalikan 30 hari

Di Alphr, kami menguji dan menggunakan banyak VPN. Berikut ialah senarai cadangan kami untuk VPN yang berfungsi dengan baik dengan Cinema HD.

1. ExpressVPN

Untuk membuat perkara yang jelas, ExpressVPN adalah salah satu perkhidmatan VPN terbaik secara keseluruhan. Dengan penyulitan AES 256-bit, ia amat selamat. Tetapi, yang paling penting, apabila menggunakan ExpressVPN, alamat IP anda tidak dilog masuk pada tapak yang anda lawati. Malah, kunci rangkaian akan menghentikan semua trafik internet sekiranya sambungan VPN terputus.

ExpressVPN mempunyai banyak pelayan di seluruh dunia (90+ negara), dan ia sangat cekap dalam menangani penyekatan serantau. Anda akan dapat menonton semuanya di Netflix, HBO dan Amazon Prime Video. Platform yang disokong termasuk Mac, iOS, Windows, Android dan Linux.

Salah satu sebab kita suka ExpressVPN adalah kerana ia sesuai untuk pengguna celik teknologi dan pengguna yang tidak tahu apa sebenarnya yang dilakukan oleh VPN. Anda boleh memasang ExpressVPN pada peranti Android, iOS, Mac dan Windows, atau memasangnya pada penghala anda. Selepas pemasangan, peranti anda dan aktiviti dalam talian anda selamat daripada mengintip.

Sudah tentu, dengan begitu banyak faedah, ExpressVPN datang pada harga. Awak boleh pilih langganan bulanan atau anda boleh mendapatkan diskaun untuk mendaftar untuk tempoh yang lebih lama. Jika anda ingin mencuba ExpressVPN tanpa bimbang tentang kehilangan wang, pembekal menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari. Anda juga boleh menggunakan perkhidmatan pada lima peranti pada satu masa tanpa membayar apa-apa tambahan.

2. NordVPN

NordVPN mungkin bukan VPN termurah di luar sana, tetapi ia membenarkan sebanyak enam sambungan serentak bagi setiap akaun, yang sangat murah hati. NordVPN juga menawarkan jenis pelayan yang berbeza, beberapa daripadanya bertujuan untuk penstriman yang sangat pantas, sesuai untuk menonton kandungan HD dan 4K. Ia menawarkan penyulitan berkualiti dan dasar log sifar. Selain itu, terdapat suis bunuh yang pada asasnya merupakan versi manual kunci rangkaian ExpressVPN.

NordVPN serasi dengan Mac, iOS, Windows, Android dan Linux. Sokongan teknologi langsung 24/7 adalah tambahan yang besar juga.

3. IPVanish

Apabila bercakap tentang kemampuan, IPVanish memberikan anda yang terbaik untuk wang. Walaupun perkhidmatan ini datang pada harga yang rendah, ini tidak menjejaskan kelajuan sambungannya. Selain itu, IPVanish agak selamat. Perkhidmatan ini menggunakan penyulitan AES 256-bit yang sama seperti yang dilakukan oleh ExpressVPN. Beberapa pilihan keselamatan tambahan termasuk perubahan alamat IP, penyimpangan OpenVPN dan suis bunuh.

Walaupun IPVanish tidak dapat menyahsekat semua platform penstriman di luar sana, ia memastikan penggunanya dilindungi dengan rangkaian P2P. Inilah yang menjadikan IPVanish pilihan terbaik untuk APK Cinema – harganya dan penyulitan selamatnya. Akhirnya, ia sangat mudah untuk dipasang.

4. PrivateVPN

Pertama sekali, PrivateVPN adalah tanpa log sepenuhnya, sama seperti IPVanish. Ia juga menggunakan penyulitan 256-bit yang disebutkan, dan had lebar jalur tidak menjadi masalah di sini kerana tidak ada. Untuk harga, kelajuan yang ditawarkan PrivateVPN jauh melebihi purata, yang sesuai untuk kandungan HD.

Ia juga boleh menyahsekat BBC iPlayer, Netflix, dan Amazon Prime Video, yang merupakan kelebihan yang besar. Walau bagaimanapun, apabila ia berkaitan dengan Great Firewall, ia sama sekali tidak berkesan. Syarikat ini cemerlang dari segi sokongan pelanggan, memandangkan popularitinya dan bilangan pengguna.

Anda bukan sahaja mendapat perkhidmatan sembang langsung 7 hari seminggu, malah kakitangan sokongannya akan menyambung dari jauh ke peranti anda dan menyelesaikan beberapa masalah yang paling mencabar. Dengan izin anda, sudah tentu. PrivateVPN berfungsi pada Android, iOS dan Windows, walaupun anda boleh memasangnya secara manual pada macOS, Linux dan beberapa sistem lain.

5. CyberGhost

Mencari VPN yang cemerlang dalam keselamatan? CyberGhost adalah salah satu perkhidmatan VPN yang paling selamat di luar sana. Perkhidmatan ini tidak mencatat sejarah penyemakan imbas anda. Perkara yang sama berlaku untuk alamat IP anda, dan ia juga menggunakan penyulitan AES 256-bit. Malah, CyberGhost dilengkapi dengan penyekat iklan terbina dalam, perlindungan perisian hasad, serta pengalihan HTTPS.

Ia tidak menawarkan banyak lokasi untuk dipilih, tetapi ia mempunyai banyak pelayan di seluruh Amerika Syarikat dan di Eropah. Ia juga berfungsi dengan Amazon Prime, Netflix, dan Comedy Central. Apl yang disokong adalah untuk macOS, iOS, Windows dan Android, walaupun Cyberghost boleh dipasang secara manual pada Linux dan sistem lain.

Pilih VPN Ideal Anda

Semua perkhidmatan VPN daripada ini sangat baik untuk APK Cinema. Walau bagaimanapun, perbezaan mereka adalah berdasarkan keperluan anda. Jika anda berada di pasaran untuk VPN serba lengkap yang mempunyai banyak fungsi dan mudah digunakan, kami amat mengesyorkan ExpressVPN. Jika anda ingin mengurangkan kos, PrivateVPN sangat sesuai. NordVPN membenarkan enam sambungan serentak, manakala IPVanish juga berpatutan.

Soalan Lazim

Jika kami tidak merangkumi semua yang anda ingin ketahui tentang VPN dan Cinema HD, kami telah memasukkan lebih banyak maklumat dalam bahagian ini.

Patutkah saya menggunakan VPN percuma?

Pertama sekali, ya, anda boleh mendapatkan perkhidmatan VPN secara percuma. VPN percuma, bagaimanapun, tidak selamat seperti perkhidmatan berbayar dan biasanya menawarkan kelajuan sambungan yang lemah serta bilangan pelayan dan lokasi yang rendah untuk dipilih.

VPN manakah yang terbaik untuk digunakan dengan Cinema HD?

Jika anda mahukan perkhidmatan VPN menyeluruh untuk APK Cinema dan segala-galanya, ExpressVPN adalah pilihan terbaik.

Perkhidmatan VPN manakah yang anda gunakan? kenapa? Tekan bahagian komen di bawah dan sertai perbincangan.