Warna Biru Bumi LinkBuds S Sony dibuat secara unik daripada botol air

92
Fon kepala Sony LinkBuds S Earth Blue ANC
© Sony / Tangkapan skrin oleh NextPit

Sony telah melancarkan versi terkini fon telinga LinkBuds S yang diperkenalkan pada bulan Mei. Daripada menunda pelbagai ciri audio, tunas LinkBuds S Earth Blue mempunyai kemasan marmar yang dihasilkan dengan memasukkan lebih banyak bahan kitar semula ke dalamnya. Sepasang fon kepala pembatalan hingar dalam telinga sudah tersedia untuk prapesanan pada harga yang sama seperti varian lain.

TL;DR

  • Sony memperkenalkan LinkBuds S Earth Blue baharu yang diperbuat daripada botol air tebus guna.
  • Putik LinkBuds S Earth Blue mempunyai kemasan marmar yang tersendiri.
  • Sony menjual varian Earh Blue untuk tunas pada harga $198.

Sony mengatakan bahawa tunas Eart Blue dan bekas pengecasnya diperbuat daripada “botol air yang ditebus dan plastik yang diperoleh semula dari kilang”. Ini menghasilkan corak marmar yang tersendiri pada bahagian luar. Pilihan warna lain LinkBuds S juga menggunakan bahan kitar semula, tetapi ini menggunakan plastik daripada kereta. Begitu juga, semua warna menggunakan plastik sifar dalam pembungkusan.

  • Sony LinkBuds S: Fon kepala tanpa wayar benar terkecil di dunia dengan ANC

Selain kerja cat yang unik, Earth Blue Sony LinkBuds S dalam telinga tidak datang dengan sebarang perubahan berkaitan bunyi dan ketersambungan. Fon telinga kalis air IPX4 ini menampilkan bentuk padat dan ringan yang sama bersama-sama dengan sarung bulat dan hujung telinga yang boleh diganti. Di dalamnya terdapat pemacu audio 5mm dan satu set mikrofon peredam hingar.

Sony LinkBuds S Earth Blue

Sony LinkBuds S Earth Blue tunas (sarung) diperbuat daripada botol air kitar semula / © Sony

Seperti Nothing Ear (stick) baru-baru ini, fon telinga LinkBuds S Sony menyokong Google Fast Pair, walaupun yang kedua mempunyai codec LDAC di atas AAC dan SBC. Selain itu, ia mendapat sambungan berbilang titik melalui Bluetooth 5.2. Malangnya, hayat bateri tidak berubah dengan 20 jam jumlah main balik menggunakan kes atau 6 jam dengan tunas antara pengecasan.

Sony telah membuka pra-pesanan untuk LinkBuds S Earth Blue yang berharga $198 di AS atau €200 di Jerman dan bahagian lain di Eropah. Dijangkakan bahawa fon kepala ANC baharu ini akan dihantar pada penghujung Oktober.

Jika anda bercadang untuk membeli Sony LinkBuds S, warna manakah yang anda pilih? Kami ingin mendengar pendapat anda.

Melalui: Sony
Sumber:
Sony/PRNewsWire