WH-1000XM5 Sony ialah Fon Kepala ANC Kelas Teratas Dapatkan Diskaun $52

37
NextPit Sony WH 1000XM5 fesgtg
© nextpit

Jika anda berhasrat untuk membeli WH-1000XM5 Sony sebelum ini tetapi ditangguhkan oleh kosnya, perjanjian baharu kini telah meletakkan fon kepala ANC atas telinga kembali kepada salah satu harga rendah yang direkodkan pada $348 di Amazon. Ini kemudiannya menjimatkan anda $52 atau 13 peratus daripada harga biasa pasangan itu, yang juga merupakan pemalu daripada rekod jualan kilat pada bulan Julai.

Apa yang lebih baik ialah ketiga-tiga jalur warna fon kepala Bluetooth tersedia untuk anda pilih, termasuk ecru atau kuning air yang rakan sekerja kami Antoine semak.

Anda boleh tersilap membeli Sony WH-1000XM5

Sony WH-1000XM5 (ulasan) telah dilancarkan tahun lepas, tetapi mereka masih merasakan set pepejal tin audio yang dilengkapi ANC. Mereka mengeluarkan tahap keupayaan menyekat hingar yang sangat baik, yang merupakan yang terbaik dalam kelasnya. Ini boleh dilakukan melalui cip audio khusus yang dipasangkan dengan sejumlah lapan mikrofon. Yang terakhir ini juga cukup berguna untuk panggilan suara yang jelas dan jelas.

Lebih daripada pembatalan hingar, WH-1000XM5 ialah fon kepala pintar yang menyesuaikan diri dengan persekitaran dengan membenarkan anda mendengar bunyi ambien semasa anda bercakap atau jika anda mendayakan mod ketelusan. Selain itu, ini menyokong arahan suara bebas tangan seperti Alexa atau Google Assistant bersama codec Bluetooth resolusi tinggi seperti LDAC.

Fon kepala atas telinga WH-1000XM5 pembatalan hingar Sony

WH-1000XM5 Sony mempunyai cup telinga dan ikat kepala empuk. Ia dihantar dalam warna kuning air (ecru), hitam dan biru tengah malam. / © NextPit

Dari segi reka bentuk, cup telinga dan ikat kepala berlapik lembut dan membolehkan pemakaian yang selesa. Terdapat juga kawalan sentuh di sekeliling alat dengar dan cukup berguna apabila anda tidak mahu mencapai telefon pintar anda untuk kawalan main balik. Secara keseluruhan, fon kepala kelihatan anggun dan premium, dengan engsel dan jalur yang lebih nipis.

WH-1000XM5 Sony mempunyai hayat bateri yang luar biasa juga. Ujian kami menunjukkan bahawa anda boleh memerah 40 jam masa mendengar tanpa ANC dan kira-kira 30 jam jika ciri dimatikan.

Begitu juga, apakah pendapat anda tentang Sony WH-1000XM5 pada kadar ini? Adakah mereka berbaloi dengan harga mereka? Beritahu kami jika anda ingin melihat lebih banyak tawaran fon kepala pada masa hadapan.