Xiaomi 13 Ultra: Cara Menonton Acara Pelancaran Global Secara Langsung

65
teaser pelancaran ultra global xiaomi 13 01
© Xiaomi

Penantian lama akhirnya berakhir: Xiaomi akan memperkenalkan Xiaomi 13 Ultra untuk pasaran antarabangsa pada pukul 7:00 malam waktu Asia, iaitu pada pukul 4:00 pagi waktu Pasifik. Ia sama sekali tidak akan berhenti di situ kerana pengeluar China sudah mempromosikan Xiaomi Pad 6, penjejak kecergasan Xiaomi Smart Band 8, dan TV Pintar 86-inci raksasa dengan teknologi LED mini. Teruskan membaca untuk mengetahui cara anda boleh menonton strim langsung!

Anda juga boleh berada di sana secara langsung apabila Xiaomi 13 Ultra dipersembahkan!

Xiaomi 13 Ultra akhirnya akan diumumkan oleh pengasas dan CEO Xiaomi Lei Jung pada jam 19:00 waktu Cina. Memandangkan Xiaomi 13 Ultra juga telah dijanjikan untuk pasaran global jauh lebih awal—tidak seperti Xiaomi 12S Ultra yang berkuasa—anda juga boleh menghadiri acara pelancaran pada 7 pagi EST, 4 pagi PDT. Xiaomi akan menyiarkan acara itu secara langsung dalam aliran video yang dibenamkan di sini:

Selain itu, NextPit telah meletakkan seorang editor pada pesawat yang menuju ke Beijing untuk mendapatkan telefon pintar kami untuk anda di tapak dan untuk mendapatkan soalan anda dijawab secara langsung. Jadi jika ada apa-apa di hujung lidah anda, siarkan sahaja dalam komen.

Produk Xiaomi lain telah pun diusik

Sudah tentu, ia bukan “hanya” menjadi telefon pintar kamera terbaik petang ini, walaupun itu sahaja sudah memadai dengan ciri tambahannya, seperti kemungkinan cengkaman tangan pilihan dan pelekap untuk kanta Leica. Sebaliknya, kita juga boleh mengharapkan kehadiran Xiaomi Pad 6, yang boleh tampil dengan stylus serta papan kekunci tetap magnet.

Tambahan pula, generasi baharu salah satu penjejak kecergasan paling popular akan meraikan penampilan sulung rasminya dalam bentuk Jalur Pintar Xiaomi 8. TV Pintar 86 inci dengan teknologi LED mini juga sepatutnya menarik minat sesetengah pihak. Ada kemungkinan bahawa beberapa lagi produk, seperti pembesar suara “Xiaomi Sound Move”, fon kepala dalam telinga, produk rumah pintar atau peralatan dapur akan menjadi sebahagian daripada acara pelancaran besar itu.

Penggoda Ultra Xiaomi 13

Xiaomi 13 Ultra mungkin bukan satu-satunya produk yang akan dipersembahkan kepada kami! / © Xiaomi

Jika, bertentangan dengan jangkaan, anda tidak mempunyai masa untuk menghadiri acara melalui strim langsung, kami akan melaporkan secara bertulis dan video sejurus selepas pembentangan. Jadi pastikan anda menanda buku NextPit jika anda belum melakukannya!