Xiaomi Redmi Watch 3 Edisi Belia: Jam Pintar Lebih Murah

59
NextPit Redmi Watch Lite 2 ben
© NextPit

Pada permulaan tahun, Xiaomi membawa Redmi Watch 3 bermula pada 99 Euro (lebih kurang $110) ke rak kedai Eropah. Kini, syarikat itu telah mempersembahkan jam pintar yang lebih murah di negara asalnya dengan Redmi Watch 3 Youth Edition, yang hampir tidak berbeza secara visual daripada model biasa. Walau bagaimanapun, perbezaannya bukan sahaja pada harga, iaitu hanya 50 Euro (sekitar $55).

Xiaomi mempersembahkan Redmi Watch 3 Youth Edition

Redmi Watch 3 Edisi Belia

Jika anda mahu ia lebih murah, hanya Redmi Watch 3 Youth Edition yang menjadi persoalan / © Xiaomi | edit oleh NextPit

Bersama-sama dengan Redmi Note 12 Turbo (dilancarkan secara global sebagai Poco F5 yang disemak oleh NextPit), Xiaomi semalam mempersembahkan jam tangan pintar yang sangat, sangat murah, yang dinamakan Redmi Watch 3 Youth Edition. Pengilang China itu hanya mahukan 399 yuan daripada bakal pelanggannya untuk jam tangan itu, yang boleh didapati dalam Deep Space Black dan Twilight Grey. Itu adalah bersamaan dengan hanya $55. Secara visual, hampir tidak ada perbezaan pada Jam Tangan Redmi 3yang berharga hanya di bawah 100 Euro dan tersedia di Eropah, tetapi tidak di AS.

  • Semak penjejak kecergasan bajet terbaik di pasaran

Walau bagaimanapun, bukannya paparan OLED, terdapat panel IPS 1.83 inci dengan lebih 200 muka jam yang berbeza. Kecerahan kemudiannya adalah “hanya” 450 nits untuk jam tangan pintar berharga maksimum, di mana jam tangan itu bagaimanapun harus menguruskan 12 hari yang membanggakan tanpa pengecasan lain dengan kapasiti bateri penuh.

Redmi Watch 3 Youth Edition, yang diuji kepada 5 ATM terhadap penembusan air, mempunyai sensor denyutan jantung dan sensor SpO2 untuk menentukan kandungan oksigen dalam darah. Jam tangan pintar Xiaomi boleh disambungkan ke telefon pintar Android anda melalui Bluetooth 5.3, jadi anda juga boleh menerima dan membuat panggilan telefon. Anda boleh memilih daripada lebih 100 mod sukan untuk aktiviti sukan. Walau bagaimanapun, tiada pengesanan GPS.

  • Mencari model lain? Semak jam tangan pintar terbaik 2023

Kami mengesyaki bahawa Xiaomi Redmi Watch 3 Youth Edition akan dilancarkan sebagai Redmi Watch 3 Lite di luar China, sama seperti Redmi Watch 2 Lite yang kami uji. Kami kemudian sudah tentu akan melaporkan dan menguji sekali lagi jika perlu.

Apakah pendapat anda tentang produk Xiaomi yang sangat murah? Adakah jam tangan pintar Redmi sedemikian cukup untuk kegunaan harian atau adakah anda memerlukan sekurang-kurangnya Google Pixel Watch atau Apple Watch Series 8? Tulis pendapat anda kepada kami dalam komen.

Sumber:
Xiaomi