Xiaomi Smart Band 8: Bersedia untuk Baik pulih Lengkap!

68
NextPit Xiaomi Smart Band 7 Tali 7
© NextPit

Penjejak kecergasan dari Xiaomi boleh dikatakan malar hijau dan, menurut pensijilan awal, juga akan dikeluarkan tahun ini sebagai Xiaomi Smart Band 8. Tahun demi tahun, harga meningkat dan begitu juga permintaan kami. Tahun ini memang akan ada perubahan drastik. Tetapi sama ada ini akan memenuhi keinginan kita seperti GPS atau NFC masih belum diketahui.

Xiaomi Smart Band 8 berada di blok permulaan

Penjejak kecergasan pintar mungkin merupakan kemasukan termurah ke dalam kosmos Xiaomi. Malangnya, rakan sukan langsing itu telah menjadi lebih mahal dari tahun ke tahun, jadi kami mungkin boleh menjangkakan harga $70 tahun ini. Tahun lepas, ia masih sekitar $60 untuk Xiaomi Smart Band 7 pada pelancaran jualan malah hanya $50 pada tahun sebelumnya. Anda boleh membaca perkara yang ditawarkan oleh jalur pintar dalam ulasan kami.

  • Xiaomi Smart Band 7 Disemak: Yang terbaik masih lebih baik

Rakan sekerja kami Carsten sudah biasa dengan tradisi kenaikan harga peranti pada masa ujian, tetapi masih mengkritik hakikat bahawa walaupun terdapat China di Barat, penjejak tidak mempunyai cip NFC (Near Field Communication) terbina dalam membolehkan pembayaran tanpa sentuh di sesetengah pasaran. Belum lagi kekurangan penerimaan satelit GPS, yang merupakan keperluan asas untuk penjejak kecergasan pada pendapat saya.

Xiaomi Smart Band 8 dengan gelang yang boleh ditukar ganti

Kini Xiaomi Smart Band 8, dengan nombor model M2239B1, telah melalui beberapa badan pensijilan sekaligus dan boleh melicinkan kelemahan masa lalu.

Legitimasi di NRRA Korea (Agensi Penyelidikan Radio Kebangsaan) nampaknya kami yang paling menarik kerana gambar juga diterbitkan di sana. Di satu pihak, ini mengesahkan kepada kami sedikit perubahan belakang, yang kelihatan terutamanya oleh butang yang nampaknya bertanggungjawab untuk menanggalkan gelang tangan (atas dan bawah).

Pensijilan Xiaomi Smart Band di Korea Selatan

Xiaomi Band 8 akan menukar reka bentuk gelang yang boleh ditukar ganti. / © NRRA Korea | edit oleh NextPit

Bentuk umum, serta penderia, termasuk dua pin pengecasan akan kekal tidak berubah. Untuk Xiaomi Smart Band 8, pengilang China nampaknya beralih dari bekas gelang silikon satu keping, di mana penjejak kecergasan hanya ditekan masuk.

Dari segi tarikh, kita akan melihat penjejak pintar Xiaomi pada bulan April yang akan datang. Sama ada sejurus sebelum Xiaomi 13 Ultra atau bersama-sama. Pada masa ini, Xiaomi Watch S1 Pro, yang telah kami uji, telah dipamerkan di Kongres Dunia Mudah Alih. Dan jam tangan pintar Xiaomi pertama dengan sistem pengendalian Wear OS 3 Google sepatutnya dalam perancangan. Itu akan menjadi acara pelancaran yang bagus bersama-sama, bukan?

Dan apakah pendapat anda tentang Jalur Pintar Xiaomi? Ramai daripada anda mungkin akan mempunyai satu. Pada pendapat anda, berapa mahal harganya dan adakah anda menganggap GPS dan NFC sebagai wajib? Tulis pendapat anda kepada kami dalam komen!

Melalui: GO2Android
Sumber:
NRRA Korea